Ako znížiť chuť do jedla?
Ahojte viete mi poradiť ako znížiť chuť do jedla? Poprípade nejaké tabletky ktoré pomáhajú a máte vyskúšané.
@labela76 prečo znižovať chuť do jedla nejakou chémiou? Stiahni si kalorické tabuľky, zistíš, že môžeš byť zároveň najedená aj nepriberať, prípadne chudnúť.
@labela76 zamestanaj sa niečím cez deň natoľko že nebudeš mať čas myslieť na jedlo... Resp keď máš chuť daj si zeleninu alebo ovocie pripadne šalát nejaký miesto dresingu olivový olej 😊
@labela76 moja dobra kamaratka nervozitu zahanala jedlom 😉 za posledny rok riadne pribrala... dala som jej cbd olej, nakolko ten pomaha aj na obezitu a naucila sa kontrolovat si davky aj jedlo , kedze sa ukludnila 🙂
Velmi zalezi aj od toho co jes. Nieco zasiti viac, nieco menej. Pozri glykemicky index potravin co jes, cim vyssi tym skor pride hlad. Sladkosti su uplne najhorsie v tomto. Skus sa im uplne vyhnut inak je to zacarovany kruh.
@labela76 hlad vies potlacit napr vlakninou ( psyllium v praskualebo v tabletkach), chut na sladke potlaca chrom, fajn je chrumat nieco nekaloricke - kalerab salat.. Ale moze pomoct aj zamerat sa na znizenie inzulinovej rezistencie - znizit sacharidy v strave, robiť dlhsie pauzy medzi jedlami, prerusovane hladovanie.. Skus pogooglit..

@labela76 tabletky neries, ked mas chut na jedlo a nechces sa prejedat,daj si bud zeleninu alebo si daj poriadny pohar vody.