icon

Aký je najlepší spaľovač tukov podľa vašich skúseností?

30. jan 2025

Ahojte dámy, potrebovala by som vaše skúsenosti 🙂 aké používate spaľovacie tukov a proteíny, s ktorými ste spokojne? Ďakujem

viktoriaandrascik
•
30. jan 2025

najlepší spalovač tukov je kalorický deficit 🙂

melanta
•
30. jan 2025

Proteín kupujem roky Whey gold standard, spaľovač tukov roky žiadny. Zdravá strava a silový tréning - k tomu spaľovač tukov nepotrebujem.

tilly
•
30. jan 2025

L karnitin pred športom.

autor
•
30. jan 2025

@viktoriaandrascik ďakujem, toto sa nepytam 🤣 v kalorickou deficite som.

viktoriaandrascik
•
30. jan 2025

tak potom žiadny spalovač tukov nepotrebuješ

autor
•
30. jan 2025

@viktoriaandrascik nesúhlasím, ale ďakujem za názor 🙂

nynia
•
30. jan 2025

Lady protein od Kompava je fajn (maju ho aj v niektorych dm predajniach)

melanta
•
30. jan 2025

Takto - kalorický deficit je fajn, ale nie je podstatný len deficit ako taký. Podstatné je zloženie a kvalita jedla. A potom je podstatná fyzická aktivita. Aby išlo o aktivitu, ktorá dobre zrýchľuje metabolizmus a udržiava ho dlhšie zrýchlený. A to je silový a funkčný tréning, napríklad kardio takou aktivitou nie je. Ak tieto 2 záležitosti nemáš (kvalitná strava a šport dlhodobejšie udržujúci zrýchlený metabolizmus), tak akýkoľvek spaľovač bude úplne zbytočný.

jaja9098
•
30. jan 2025

Synephrine z gymbeam pred fyzickou aktivitou

agentka017
•
30. jan 2025

káva pred treningom 🙂

milanemila
•
30. jan 2025

Podla studii spalovace nemaju nejaky extra ucinok, ale ak ho chces brat tak staci porovnat koncentraciu l carnitinu v davke. Ja si davam pred treningom kavu.
Mne osobne v proteinoch vadia sladidla ako sukraloza a ine umele, mam z nich pachut a obcas aj kyselinu. Takze ja si kupujem proteiny uz iba na aktine, sladene steviou. “Mliecne” verzie si davam do jogurtu, tvarohu atd a na pitie mi chutie tie clear liminadove verzie, lebo mliecne proteiny zarobene s vodou mi nechutia a ked si tam da clovek 3dcl mlieka, tak to uz zas kaloricky vyleti.

veronikaa221
•
31. jan 2025

Elemfit je topka

kofilka33
•
31. jan 2025

Spaľovače tukov sú iba marketing,ak by fungovali tak sú všetci chudý .A čo sa týka proteinov treba pozrieť vždy zlozenie ,lebo veľa proteinov sa tvári ako protein a je to plne cukru napr.Za mňa naj je obyčajný tvaroh či jemný alebo hrudkový.

princezna_bosorka
•
31. jan 2025

@viktoriaandrascik jj a p o h y b

zu82
•
1. feb 2025

Neporadim, len skusenost 😉 Ja som raz skusila nemenovany spalovac ( dostala som ho), isla som behat a tep mi vyletel na 185, tocila sa mi hlava, bolo mi zle, ledva som dosla domov. Este pol hodinu v klude, co som len sedela, som mala 150 tep 🙈

lenkapriezvisko
•
4. feb 2025

@zu82 prečo nenapíšeš názov?

zu82
•
4. feb 2025

@lenkapriezvisko neviem, ci sa moze 🤷🏼‍♀️😁 uz som ho davno vyhodila, ale myslim, ze to bol Adi-pex, nejaky prirodny.

michaela404
•
27. apr 2025
@veronikaa221

Elemfit je topka

@veronikaa221 užívate ho aj ja nad nim rozmýšľam aj ste snim schudla ďakujem

veronikaa221
•
27. apr 2025
@michaela404

@veronikaa221 užívate ho aj ja nad nim rozmýšľam aj ste snim schudla ďakujem

@michaela404 schudla som snim 10 kg