Aký máte názor na chudnutie s NaturHouse?
Aký máte názor na NaturHouse? Ma to láka
Pracovala som pre nich. Je to nizkokaloricka dieta a schudneš po nej aj bez tých produktov. Produkty su drahé ako šľak, a jedálniček podmienený kupov. Jedine ze máš kontrolu nad tym, že každý týždeň ta zvážia. Za mňa vyhodené peniaze.
Pracovala som pre nich. Je to nizkokaloricka dieta a schudneš po nej aj bez tých produktov. Produkty su drahé ako šľak, a jedálniček podmienený kupov. Jedine ze máš kontrolu nad tym, že každý týždeň ta zvážia. Za mňa vyhodené peniaze.
@lasona Len tie ranné nápoje Drevanat vraj pomáhaju. Kamaratka tam schudla teraz 10 kg za mesiac, tak ma to nadchlo. Ja by som bola ochotná kupovať len tie nápoje, nič viac. Nemáš nejaké jedálnicky od nich este?
@lasona Len tie ranné nápoje Drevanat vraj pomáhaju. Kamaratka tam schudla teraz 10 kg za mesiac, tak ma to nadchlo. Ja by som bola ochotná kupovať len tie nápoje, nič viac. Nemáš nejaké jedálnicky od nich este?
@anonym_autor keď si dáš akýkoľvek proteín ráno a potom doobeda nič, ušetris kalórie a ak to počas dňa nedôjde budeš v deficite a schudnes.
@anonym_autor 10 kíl za mesiac je príliš veľa, také ciele si nedávaj.
@anonym_autor jedálniček nemam veru, ale co si pamätám tak jeden týždeň ananásový dieta...raňajky kúsok ananásu a tie ich sušienky cca 3 ks, obed iba nejaké kuracie mäso na vode .uz si nepamätám ci nejaká priloha a večera tiez niečo s ananásom...a to nefunguje tak ze iba tie ich nápoje si budeš kupovať . Ona ti napíše že raňajky ich dzem, ich toasty, potom kapsule, potom caj... a uz sa ti to narapka...takze za mňa vyhodené peniaze...proste je to nizkokaloricka dieta a po tom rapídne schudneš....ale proste prejdeš na staré návyky a máš to naspat
@anonym_autor nepotrebujes
Stiahni si zadarmo aplikaciu, vytiahni kuchynsku vahu a ides

@anonym_autor chudnutie jedine s kalorickom deficitom, žiadne iné vymyslance