icon

Beh a chudnutie

zuzka2010
20. feb 2012

ake mate skusenosti s behom a chudnutim?chcela by som dnes zacat, potrebujem zhodit najma zo stehien a zadku..

opica
14. máj 2013

tak som dnes bola po 3dnoch, kedze mladsie dieta ma zas laryngitidu. ale aspon patku som dala 😎

tilly
15. máj 2013

@opica fuuu, neprijemna choroba, tak nech sa rychlo uzdravi

ja som bola vcera na pase v posilke, zistila som, ze mam este 5 vstupov a musim to minut do konca maja... a celkom fajn to bolo, ale vonku je vonku...

tilly
15. máj 2013

@ives77 zmena stravy je pre chudnutie zaklad... skus najprv mensie zmeny... hlavne treba vela vela vela pit cistej nesytenej vody... potom skus postupne celu bielu muku vymenit za celozrnnu, bielu ryzu za naturalku, vyprazane za prirodne, skratka male zmeny a postupne a prepracujes sa k zdravemu stravovaniu 😵

riamim
15. máj 2013

Ahojte kočky.
Od detstva nemám beh rada, ale čoraz viac nad ním rozmýšľam, že by to bola pre mňa vhodná alternatíva. Len ja vydržím behať max. 5 minút a viac nevládzem. 😒 Myslíte, že bude mať význam aj beh striedaný s chôdzou??? Inak cvičím, chodím do posilky, len teraz nerobím žiadne kardio a potrebujem sa zbaviť tuku - cca 3 kg.
Dáte mi prípadne nejaké rady na začiatok? Asi by bolo najlepšie behať ráno na lačno, že?

mirka907
16. máj 2013

Konecne som dnes vybehla..mala ma kiahne tak sa velmi neda...unavena,nevyspata, tazko sa mi bezalo ale 7km odbehnutych a den moze zacat

tilly
16. máj 2013

moj maly je tiez doma, iba kasle... 😝 cize fitko nehrozi, zoberiem ho do cyklovozika a mozem behat aj s nim...

romanovic
16. máj 2013

Ja dnes 8 aj nejake drobne 🙂
@riamim Vyskusaj behat v rozne casy a uvidis, co ti bude najviac vyhovovat. Ja napr. chodim hned rano nalacno, lebo cez den dost pijem a stavalo sa mi pri vecernych behoch, ze mi casto bolo treba na WC-ko, s cim je na frekventovanych trasach dost problem... 😀

zapka21
16. máj 2013

Caute babule, mam problem - presilila som si koleno. Co si na to mozem dat, ked dojcim? Len octanovu mast?

tilly
16. máj 2013

@zapka21 ano, octan

zapka21
16. máj 2013

@tilly Dik, uz som si dala "zabal".

Ako dlho sa to lieci, ak to nie je nic vazne? Ortoped mi odporucal setrit sa a nechodit po schodoch - blamaz - lebo byvam v dome so schodami... hmmm. Bandaz si tiez davam, ked viem, ze potrebujem ist peso niekam dalej...

opica
16. máj 2013

u nas dnes neskutocne fukalo. 2 z mojich 6.5 km som si teda makla, takze neplanovany fartlek...ale zas ten pocit. co som sa spotila, hned som aj sucha bola 😀

megba
17. máj 2013

Tak co baby, ako vam to ide? Mne paradne, uz buduci tyzden beh vo viedni, tak sa tesim🙂 Idete este niekotra odtialto? Prvy krat pojdem hromadnym autobusom, tak by sme sa mohli aspon spoznat, doteraz som vzdy chodila autom s muzom a minuly rok aj s malou, ale tentokrat zostanu oni doma a ja budem mat babsku jazdu 🙂 A o mesiac nocny beh v Rime 🙂 A inak, prihlasila som opat do Kosic na polmaraton 🙂 takze bezeckych cielov na tento rok dost, este poriadne natrenovat aby boli aj osobaky 🙂

opica
17. máj 2013

@megba my mame buduci vikend ten dun and fun. este som neprihlasila deti na tu mini stafetu, ale som dohodnuta s kamoskou, ze asi ich dame, nech maju zazitok z medaily 😀

ververka
17. máj 2013

Pridavam zaujimavy clanok http://www.sportujeme.sk/fitness/vyhody-trening...

Davate aj sprinty?

mirka907
17. máj 2013

@megba v KE sa vidime 😉

katpetdo
17. máj 2013

@megba nocny beh v Rime znie super. Budem drzat palce vo Viedni. Tiez rozmyslam nad KE,ale muzovi sa tam nechce ist a hlavne moje telo nespolupracuje. Uz to vyzeralo dobre a potom po utorkovom 6km behu ma zase rozbolelo stehno a krize. Vcera som bola u neurologa/ortopeda a trochu ma ponapraval, ale na par tyzdnov mam beh uplne vylucit a namiesto toho na stacionarnom jazdit a nadalej cvicit na chrbat. V takom peknom pocasi cvicit vnutri - ble.

megba
17. máj 2013

@opica to som ani nepocula o takom behu.. ci to je v rakusku?

opica
17. máj 2013
megba
17. máj 2013

@katpetdo jaj, to je na nic☹ ale co sa da robit, zdravie je prvorade...aj ked ti verim, konecne je pekne a nemozes ist von...ja som velmi tazko znasala ked som nemohla behat pocas tehu a to je predsa trochu ine, lebo clovek vie ze to robi kvoli dietatu, tak to skor prezije...jaj, no nech ti to rychlo prejde a nech sa mozes cim skor vratit na trat

megba
17. máj 2013

@opica jaj, jasne 🙂 ja ze Dun (to akoze Dunaj 🙂 tak som myslela ze mozno v Rakusku 🙂 nejake Dunajske dni a pritom aj beh 🙂

opica
17. máj 2013

@ververka jj, fartlek aspon raz do tyzdna sa snazim. podla nejakych postupov by si raz do tyzdna mala mat dhy, raz tempovy a raz pohodovy beh

ives77
17. máj 2013

dakujem pekne za rady baby🙂

romanovic
17. máj 2013

Ja dnes 7,5 km na Kuchajde + cesta tam a spat. A prisla som na to, ze mi na ziadnej aplikacii nefunguje GPS... 😠 😠

katpetdo
17. máj 2013

@megba dakujem, tiez si hovorim, ze to rychlôo prejde a potom sa nabeham este

iconka
18. máj 2013

10km odbehnutych, prvy krat s hudbou v usiach a prvy krat pekne v jednom kuse, bez prestavok 😀

opica
19. máj 2013

tak som sa dnes aj ja hecla a sla som o 6.30 😀 sice som dala a smojou alergiou len 5.5 km, ale prijemny zaciatok dna

nefertitka
19. máj 2013

ja som dnes 4km odbehla, cely tyzden som nemohla behat a ja som myslela, ze skolabujem....prislo mi tak zle, od zaludka a na kolaps som sa citila, tak som to stopla a isla este rychlou chodzou domov...
stava sa vam toto so zaludkom niekedy?mne uz sa to stalo asi treti krat, neviem, ci idem nad svoje sily, alebo preco...

miskap2111
19. máj 2013

@nefertitka stalo sa mi to nedávno a pritom behám už dlhšie. Ale stalo sa to, keď som bola práve hladná a asi aj smadna- normálne mi prišlo zle, že som musela zastaviť a odkráčať zbytok domov.

mirka907
19. máj 2013

tak ja tento vikend 21km....vcera 14, dnes 7...Spokojna nie som, plan bol viac....

nefertitka
19. máj 2013

@miskap2111 no presne, bola som nalacno a predtym som pila pomenej, ze nech nejdem s plnym zaludkom behat...no a potom ako mi uz bolo zle, som sa nedokazala ani napit