icon

Beh a chudnutie

zuzka2010
20. feb 2012

ake mate skusenosti s behom a chudnutim?chcela by som dnes zacat, potrebujem zhodit najma zo stehien a zadku..

ververka
22. máj 2013

Baby, ja mam Sony Galaxy Mini 2 a Sony Xperia Neo V a na oboch mi GPS na Endomondo fici. Max vypadne na par sekund ked bezim pod mostom alebo podobne.
Skuste si piozriet, ci mate GPS dostupne pre vsetky aplikacie.

Inak zacalo ma dost boliet stehno. Najprv som myslela ze to je sval, ale asi to bude bedrovy klb. Dufam ze to prejde. Dala som si tri dni pauzu s behom, ale ked som cvicila jogu, tak som nevladala natiahnut druhu nohu tak, ako kedysi.
Dufam ze to bude v poriadku.
Rozmyslam nad doplnkami na klby, ale ked si predstavim ze by som nemohla viac behat, tak to je otrasne. Nemate tipy na nieco prirodne na klby, nech nemusim v lekarni kupovat vsetlijake doplnky v tabletach? (Nieco ako pitie mrkvovej stavy namiesto uzivania betakarotenu a pod. )

katpetdo
22. máj 2013

@ververka ja uz od februara bojujem s niecim podobnym. u ma to je nakoniec zo zablokovanej chrbtice, a panvy. Radsej zajdi k ortopedovi. Lebo ja som to odkladala a zhorsilo sa m ito len.

@opica. No mam problem dvihnut tep, ale nasla som na nete nejake tipy ako bicyklovat ked nemozem behat. Dnesna navsteva na rehabke dopadla super, konecne chodim a sedim bez toho aby som citila stehno/klb. Panvu mam vraj riadne tuhu, ale tie cviky, co som dostala su super. Este tyzden mam len bicyklovat a cvicit cviky na chrbticu a potom mam zacat pomaly s behom. Tak sa tesim.

iconka
22. máj 2013
opica
22. máj 2013

@katpetdo podla mna este vyckaj, niekedy je menej viac. ja som zvedava, co s mojou nohou. dnes uz fajn, zajtra sa chystam. snad nieco dlhsie a pomaly. na nedelu potrebujem byt fit. najviac sa desim alergie, ale ma sa ochladit, tak by to malo byt fajn. kazdopadne sa tesim, uzimeje si to. dnes predtym mame na plane cyklovylet z muzovej roboty, tak si snad aj rozcvicim telo 😎

katpetdo
23. máj 2013

@opica tak drzim palce aby si v nedelu bola OK a uzila si to.

andreaerdna
23. máj 2013

Ahojte, kupila som si fitnes 3/4taky, na behanie som chcela nove, su mi trochu velke... ak niekto mage zaujem 🙂https://www.modrykonik.sk/bazar/oblecenie-na-sp...

miskap2111
25. máj 2013

Čaute bežkyne! Idem sa trochu pochváliť. Dnes som zabehla svojich prvých 30km. Trvalo mi to 3hodiny, 5 minút, čiže aj tempo super. Výborný beh!

mirka907
25. máj 2013

Neviem teda ci vobec mozem po Miske pisat.... 😀 ... Ale ja dnes prijemnych 18nast ,standardne s kamosom vetrom...

iconka
25. máj 2013

A zatraposim aj ja po tych dvoch vyssie, ja dnes ubohych 6.15km 😀

romanovic
25. máj 2013

@miskap2111 ty kokso! respect!!!

tehula
25. máj 2013

@miskap2111 wow odpadnem. Som prisla nakuknut, ako sa mate. Ja mam momentalne s behom na take 2mesiace total prestavku, po hadam 2tyzdnoch zacnem aspon lightovo cvicit, ale beh mam povoleny najskor o 2mesiace, tak sa uz tesim nan. Si sikula riadna, chystas sa na maraton?

iconka
26. máj 2013

A mam za sebou svoju prvu 14-tku 🙂

miskap2111
26. máj 2013

@tehula rozmýšľam o maratǒne, ale najskôr na jeseň.

miskap2111
26. máj 2013

Inak baby super článok o behu a chudnutí: http://erun.hnonline.sk/clanky/trening-priprava...

mirka907
26. máj 2013

Dnes regeneracna 9tka ale bolo mi malo a bol to dost pomaly beh....ale aj take treba.... 😉

opica
26. máj 2013

tak sme skoncili 137. zo 197. 😀 ale zas musim priznat, ze ti profici a cisto muzske druzstva, to zohra svoju rolu...ale konecny cas pod 2:10...nad ocakavanie 😎

romanovic3
27. máj 2013

Rano v dazsi 8+km, GPS tuho spi...

megba
27. máj 2013

Ahojte, ja vcera vo viedni 🙂 Zabehla som 10KM 47:28 a trochu sa stvem ze som viac nezamakala... ja si proste strazim tempo a cas takych sedem kilometrov a ked vidim ze som ok tak potom pridam ku koncu, ale v cieli sa citim stale tak, ze mam na lepsi cas, nejdem do mrtva, proste este by som vladala dalej v pohode bezat... Vzdy sa bojim aby som to neprepalila ale ked vidim ako niektore baby makaju uz od zaciatku nemala by som sa ani ja setrit na pretekoch tusim...

tilly
27. máj 2013

@megba jej, to je super a ako bolo? ani teplo nebolo, neprsalo, len ten vietor 😝 dalo sa?

megba
27. máj 2013

@tilly Ahoj, pocasie bolo na beh idealne... vietor bol ale raz fukal do chrbta raz do tvare, nie je sa na co vyhovarat. Horsie to bolo potom po behu, nebolo velmi prijemne tam len tak vysedavat a piknikovat, cakali sme az do tretej na spolocny autobus do BA a bolo dost chladno... Minuly rok bol strasny hic, nebehalo sa dobre, ale zasa sme tam cela rodina zostala cele poobedie, lebo bolo velmi prijemne 🙂 to mas tak 🙂

katpetdo
27. máj 2013

@megba gratulujem, to je super cas.

tiez som tak dlho behavala na pretekoch ale raz som to skusila opacne, cize rychlo od zaciatku a vydrzala som do konca a hlavne ten vysledny cas bol neporovnatelny s tymi predchadzajucimi.

ja od piatku ani nebicyklujem. Mam taku prisernu nadchu, ze ledva ustami sa mi da dychat.

lenka1311
27. máj 2013

Ahojte, som tu nová, behať som začala asi pred troma týždňami. Zatiaľ behám len 3 km v priemere, ale za to denne. Je to pre mňa strašný relax po celom dni....len neviem ako ďalej, kedy zvyšovať km aby som nejako neprepla telo. už sa mi podarilo schudnúť 5 kg a spevniť svaly...

opica
27. máj 2013

baby, nezvyknem davat foto na verejne fora, ale musim sa pochvalit...strasne sa z tejto foto zo vcera tesim 😀

opica
27. máj 2013

@lenka1311 treba prist na to, co ti vyhovuje. mne sa najlepsie najprv zlepsuje cas a potom vzdialenost...teraz som v tej druhej faze....snazim sa behat aspon 10 km...ale je to individualne. kazdopadne odporucam pridat aj fartlek. na nete najdes strasne vela sposobov ako zvysovat vykonnost, ale na sprinty nema asi nic

lenka1311
27. máj 2013

@opica tie šprinty som zaradila aj ja, tak uvidím ....

megba
28. máj 2013

@katpetdo musim aj ja tak spravit nabuduce, a potom to porovnam 🙂

megba
28. máj 2013

@opica paradna 🙂 co k tomu dodat, radost z pohybu 🙂

zlotazla
29. máj 2013

ahojte 🙂 mám taký malý problém.Začala som behať,zatiaľ odbehnem cca 4 kilometre a keď prídem domov tak mám nehorázny hlad!Raňajkujem vločky s vodou a kávu.Po behaní si dám zase vločky,skúšala som ovocie ale nestačilo mi to.Len sa obávam že takto neschudnem 😖
Čo je vhodné na raňajky aby mi to stačilo???

kkriznicka
Odpoveď bola odstránená
iconka
29. máj 2013

@zlotazla ja si pred behom davam tiez napr. vlocky s mliekom a ovocim a po behu nikdy hlad nemam, tam si pockam tak cca 40minut a potom si dam bud jogurt, acidko, alebo daco ine bielkovinove.