Beh a chudnutie
ake mate skusenosti s behom a chudnutim?chcela by som dnes zacat, potrebujem zhodit najma zo stehien a zadku..
bubulky,aky cas mate po odbehnuti 5 km a 10 km trasy?Aspon priblizne,nech viem porovnat 🙂
konecne som sa po 3 tyzdnoch dostala na desinku...joj, milujem ten pocit po behu ;) a dokonca celkom dobry pace, sa pochvalim...5.34 min./km 😀
Ahojte, ktoru znacku topanok na behanie by ste odporucili na spevneny povrch?
inak ja dnes konecne 5tka ....narocny tyzden za mnou...v praci, doma aj zdravotne...pri 28 stupnoch a priamom slnku....vsak preco nie 😀 ...ale moja najrychlejsia 5tka doteraz , takze spokojnost...
Dnes 10,26 km, juchuchu!!!
ranne behanie už aj s boostami za mnou. 6.5 km. a bolo už poriadne teplo, najbližšie si asi privstanem, aby som bežala už o siedmej.
a nemôžem behať nalačno. dnes mi bolo fakt zle a čo ma dostalo - hoci som bola ráno na záchode, pri behu sa telo tak rozhýbalo, že som chvíľami mala dooooosť problém 😀
Ahojte, chcem sa poradiť. Vyhliadla som si dnes bežecké topánky do prírodného terénu - Salomon Speed Comp. Cena je super a na prvý pohľad sa zdajú fajn. Budú to však moje prvé, skutočné bežecké topánky a neviem, na čo by som si mala dať pozor. Prípadne uvítam nejaké recenzie, ak ste tieto topánky mali, alebo máte. Najviac sa bojím toho šnurovania na brzdičku. Ďakujem za všetky cenné rady.
@iconka @hallie mam presne ten isty problem. Niekedy sa mi to stavalo aj kazde druhe behanie. Nastastie chodim na trasy, kde len malokedy niekoho stretnem, ale je to velmi neprijemne. Tak sa mi rozhybu a prekrvia vnutornosti ze sa to neda vydrzat. A je to velmi neprijemne :( Preto mam dost strach ist behat niekde na frekventovane chodniky, alebo nebodaj na nejaky pretek...
Teraz som si vybavila jeden moj zaciatocnicky beh spred X rokov, este som nemala bezecku vybavu, tak som behavala v starom CELOTELOVOM aerobikovom drese s vnutornou podprsenkou, ktory sa navliekal tak, ze najprv nohy a potom vrch. Vybehla som vecer potme na ihrisko na Drienovej, kde boli aj ini bezci. Bezim, bezim a zrazu mi bolo treba na malu. Zbadala som tam v jednom rohu velkokapacitny kontajner (akurat sa kosilo), tak som zan zasla, sposobne si vedla odlozila vrchnu bundu, potom si stiahla cely dres k clenkom, cupla si...ked tu zrazu zacal na Strkovci OHNOSTROJ a v tom jasnom svetle som asi 2 m vedla seba zbadala curajuceho chlapa (tiez bezca). Curajuci chlap je pomerne bezny pohlad, ale on uvidel NAHU cupiacu cikajucu zenu...dodnes si viem vybavit jeho pohlad....
Hned na druhy den som si kupila bezecne gate a preorientovala sa na behanie hned po zobudeni....
ahojte dievcata aj ja by som rada zacala chudnut mozno ze us dnes zacnem len takou tou rychlou chodzou inac drzim vsetkym palce co zacali
😵
baby, som prave dobehla...zacala som o 5.30...ale hladna strasne, sa to podpisalo pod vykon. nevadi, kazdopadne pekny den predo mnou 😀

Som tiež bežkyňa začiatočníčka, zvládam zatiaľ vzdialenosť 4-5km, postupne pridávam, rozmýšlala som nad hodinkami, ktoré merajú vzdialenosť, tep... Máte niektorá skúsenosť s nejakým typom? Poraďte