icon

Beh a chudnutie

zuzka2010
20. feb 2012

ake mate skusenosti s behom a chudnutim?chcela by som dnes zacat, potrebujem zhodit najma zo stehien a zadku..

vejula
2. sep 2013

kočky som si kupila bežecké topanky, a normalne ma boli prava noha. _Viem o sebe, že čaPTAM na pravu nohu, hmmm, Myslite, e pomôže bandaž na nohu? Mate s niečim takym skusenosť?

iconka
2. sep 2013

@opica aj tu som mala v ruke, ze ju beriem, zbezne som si ju presla a zaujala ma, ale potom som si povedala, ze dve sracia na uvod🙂

iconka
3. sep 2013

@piskotka12345 zase by som to tymi kilami tak nelimitovala, to by potom mohli behat len male, drobne zienky. Ale co my vysoke, aj my chceme! 😉 A vazit pri 180cm 50kil, no neviem, neviem... 😉

michalag
3. sep 2013

@piskotka12345 vobec nie je pravda

yanni
3. sep 2013

@piskotka12345 to mas odkial taku hlupost. Predstav si dvojmetroveho chlapa co ma 70 kg. No neviem neviem.

Inak babule, ktore idete na MMM, kedy sa davaju startovne cisla?

Inak my mame pomaly rozplanovany cely 2014. Teraz koncom oktobra ideme este do Drazdan a potom uz trochu pohov. Vo februari romeo a julia vo Verone, maj Göteborg, muz ide v januari na Dubai Marathon, ja asi nie, jun nas obligatorny Mnichov, September by som rada BB, oktober ak sa mi bude teraz pacit tak zase MMM...moje nervy 😕 😨 😀

opica
3. sep 2013

@yanni zevraj tak dva tyzde pred startom mozes ist po ne. podla man pride mail

yanni
3. sep 2013

@opica aha. Ok. Diky za Info. No my mozme ist pre ne tak akurat v sobotu pred behom. Dufam, ze nam ich este daju. 😕

magda_sandorova
3. sep 2013

Baby, kedy jete po behu a ci vobec nieco jete? Ja teraz cvicim Jilian(3O min) a potom si davam beh(cca 30 min) snazim sa pravidelne medzi 18 a 19-tou...ale tak neskoro uz by som jest nemala, vsak? Prosim poradte..

lenica81
3. sep 2013

@yanni ty si aky ze pretekar... 😵

lenica81
3. sep 2013

@magda_sandorova myslim, ze nieco bielkovinove so zeleninou v pohode, tak polhodku po... nech sa ti maju z coho svaly tvorit a regenerovat... 😉

lenica81
3. sep 2013

@iconka jez a behej mam tiez, uz len zacat citat... 😀
@piskotka12345 tak to by som mala zabalit, ale kaslem... ja mam kolegynku, stihlu a ma artrozu v rodine a vobec nesportuje... takze indivindi... 😎
@opica veru, aj ja som prazdninovala, krize sli do haja... nechapacka...

iconka
3. sep 2013

@lenica81 docitala som tu druhu a zajtra sa vrham na Jez a behej🙂

mojinecka
3. sep 2013

@yanni môj manžel bol pred 2 rokmi na polmaratón a pre čísla sme šli až v sobotu. Vydávali ich na Hlavnej ulici pri Dolnej bráne. Ale myslím, že vám príde mail s podrobnosťami. Potom dajte čísla, budem vás povzbudzovať 🙂

mirka907
3. sep 2013

@yanni ja som vyberala minuly rok tri dni pred...teraz tiez tak pojdem...v sobotu tam bola hlava na hlave....ale zas pasta party bola v sobotu taktiez v Auparku,tak to mozete spojit...🙂 Inak uz je len 100 cisel na maraton, zvysne registracie su pozastavene...sialenstvo bude....tipujem, ze polmaraton posunu na iny cas....len nech to nie je o 11a podobne....

yanni
4. sep 2013

@mirka907 no tak nam ostava len ta sobota. My pojdeme len 03. Z Mnichova. Zastavime sa v BB a do KE pojdeme az v sobotu. Hotel mame v KE len od soboty. A to sa vydava v Auparku? Na pastaparty nikdy nechodime. Ja to fakt nemusim.

iconka
4. sep 2013

Tak som si dala 10,3km. Definitivne som sa rozhodla, ze predsa len budem behat cez prednu cast nohy 🙂 Toto bol moj treti beh po sebe na predok, ale teda lytka ma bolia statocne. Som zvedava ako dlho to potrva.

iconka
6. sep 2013

Dnes 6,3km.

mirka907
6. sep 2013

@yanni neviem ako to bude teraz ale minuly rok to bolo v Auparku...teraz padne na MMM rekord ucastnikov...bude "vypredane " 😀 tak ktovie co vymyslia

opica
6. sep 2013

ja som sa dnes rozhodla pre absolutu zmenu trasy. nejak mi zacina vadit stereotyp a ked som vyhodila deti vo vrakuni v skolke, tak som si dala 11 km az skoro na pristavny most a spat, popri vode, parada. len fucal strasne ladovy vietor a ja som mala kratky rukav, bolo mi celkom chladno

mirka907
6. sep 2013

@opica tak ja dnes night run v Ke v case 49.42... V kategorii som skoncila 90ta z 285 zien...celkovo 106 z 352 zien.... Na starte som este stratila viac ako 30 sekund motanim sa, kedze nas slo vela....uvidime co prinesie nedela

opica
7. sep 2013

@mirka907 ja chcem dat ba pod 48 minut ;) uvidime, co to da o tyzden...ale super cas

mirka907
7. sep 2013

@opica to das....ten zaciatok ma dost spomalil ale dobre aj tak...viac som tlacit nechcela aby som vladala v nedelu

opica
7. sep 2013

@mirka907 ved jasne ;) aj tak ta obdivujem,ze v priebehu 3 dni das 2 preteky. kazdopadne som zvedava, lebo mi je jasne,ze prvy kilak dam asi za 6.30, cize potom si maknem. ale idu mirovi kolegovia a ten jeden je strasne zlaty, snad ma potiahne a dam to najlepsie ako sa mi bude dat 😝 ale ved o nic nejde, ja sa strasne tesim, pojdem s muzom, cize si to uzijem staby rande 😀

opica
7. sep 2013

tak a je to definitivne, uz mam aj cislo pridelene na MMM...boze, na co som sa to ja dala nahovorit ;)

romanovic
7. sep 2013

Zeny, ste skvele. Ja dajak nic nestiham, mam new job + stary po sobotach, pribrala som na dovolenke (aj teraz makam od 8,00), kondicka v prdeli, tento tyzden 3x10km, ale skoro som umrela.... 😠 😠 😠

yanni
7. sep 2013

@mirka907 dik. ved uvidime ake info pride, Aspon dufam, ze pride.
@mojinecka cisielka napisem. My ideme tiez len na pol, lebo 20.10. nas cakaju Drazdany, tak az tak prehanat nechcem.

@opica a uz su cisla? Online ci ako? Aaaaaa netrep, ved bude sranda. A ako ides, na pol ci cely? Ja mam tieto events rada, treningy su nie az taka sranda. Davam teraz intervaly,tie ja fakt nemusim ale bez nich to nejde. Zo stupidneho behania clovek nic nevytlcie a nezlepsi sa. Hlavne, ked sa uz na aku taku uroven vysplhal.

@romanovic ach nerob si starosti, to sa zase napravy. ale daj si radsej menej a stupnuj. Nie hned 10 a trapit sa. Ja som z 3 tyzdnov dovci jeden tyzde bola dva krat , jeden tyzden nic a jeden raz. Tak si vies predstavit ako to bolo po dovci. Na dve slova. Ale som hned nenabehla na !0 a viac, to by bola zahuba a este bolo telooooo. Tak som stupnovala, 5, potom takmer 8 a az potom 10. Teraz striedam intervaly, do MMM uz je len mesiac. Ale kondicka je po dvoch tyzdnoch znovu OK. Vcera otvorila konecne po letnej pauze aj nasa plavaren, tak sa ide zase plavat a uz nabehneme zase aj na pilates.
Takze pomalicky a uvidis, zase sa to napravy 😉

yanni
7. sep 2013

No tak som prave kuk, tak aj my uz mame cisla. Neviete na ako principe ich davali? Ci len nahodne? Lebo ja mam nieco cez 2000 a muz takme 4000 😕

idris
7. sep 2013

Ahojte babule tak ja sa k vám pridávam znovu začínam s behom. Vždy som športovala tak rekreačne , behala, skákala korčule, bicykel, turistika, ale odkedy som matkou nejakom si nevedela nájsť čas a energiu keďže aj pracujem .. ale teraz nastáva ta chvíľa, mm s dcérou budu niekoľko týždňov na SR tak ja budem mať čas na seba a beh. Už sa neviem dočkať keď bude mrholiť a ja si budem behávať dýchať tento super vzduch 😵 😵 😵 😵

happyfrog80
7. sep 2013

ten MyNetDiary app je nie len na IPhone ale aj Android je a strasne sa mi to paci,je tam skoro vsetko co jem tu v UK a odratava mi to kalorie kolko mozem este a prida mi to ked sa pohybujem a kolko sa pohybujem 😀 som spokojna ,super app.

opica
8. sep 2013

@yanni ja mam 2236, muz 3296 tusim. ono to je aj podla kategorii. my ideme na polku. ja na viac nemam 😲 kazdoapdne moj trening je slabsi, proste budem musiet dat 2 tzydne pred aspon 16 km, intervaly sa aj ja snazim aspon raz do tyzdna, nuz ale, nejak prezijem. snad aj pod 2 hodky to dam...ale ved uvidim, o nic nejde 😎