Beh a chudnutie
ake mate skusenosti s behom a chudnutim?chcela by som dnes zacat, potrebujem zhodit najma zo stehien a zadku..
@opica ano na zaciatok...len nezaspat dlhsie ako je vhodne...tak planujem....ono sa vela ukaze, kolko sa bude dat behat prve km.....mozno mi prave prve 2-3 pomale km tym, ze som vzadu a nemam velku sancu to prepalit pomozu..ale aj v BB som si vravela...pomaly, mas cas a pozriem na hodinky tempo mierne nad 5....cele zle 😀
pojdes s mm, co idete kazdy zvlast?
@mirka907 aj ja tie 4 km presne tak beriem ;) urcite prvych 10-15 idem s mirom, asi aj svagrinou, kecajuc, my to berieme ako spolocensku udalost 😀 a potom sa uvidi. najviac sa bojim, ze mas naominaju tenisky, ten moj necht je uz uplne KO, vcera som citila palce, po MMM kupujem nove, apson o cislo vacsie tenisky 😀 ale predtym si netrufam...musim ist v takych, co uz su prisposobene na moju nohu, ach jaj
baby prave pozeram...tento rok som zatial vratane mesacnej prestavky odbehla 1,006.12 km...krasne vyuzity cas 😉
@opica ja som si nove botasky kupila pocas maja myslim....stale o nich hovorim ako o novych... a uz maju cez 700km za sebou ako som prave pozerala😀 ..ale nastastie tie moje su stavane na 1500km, tak este maju polcas pred sebou...a nove na zimu sa usmievaju zo skrine...a ja zas pri myslienke ako v nich vybehnem niekde do lesa....moje nervy ja som zavislak 😠 😀
Neviete, ci je uz v stankoch novy RUN magazin? dik
cafte zenule. Tak ja mam tiez tesne nad 2500. Brrr takze vzadu. Ma porazi. No co uz. Vpredu su maratonci, my pol sme "odpad".
Ja nemam tento tyzden vela nabehane, naposledy v utorok a uz nestiham. V stredu lialo, taky mierny dazd mi neprekaza, ale bo bolo strasne. A cely celucky den. Vcera dlho v robote a od dnes mame navstevu. Takze vybehnem az v nedelu niekedy poobede, ked navstevu vypoklonkujem ;-DDDDD
Inak ja to na mmm nejdem prehanat. Kedze sme az tak vzadu, zaciatok aj tak bude pomaly a potom sa ukaze. Nechcem lamat nejake rekordy, kedine by ma sralo, keby som to neodbehla pod dve hodky. Pobijem potom vsetkych a zavesim boty na klinec.
Inak moj muz tiez beha v treningu dost pomaly. Akurat ak ma intervaly, tak to zabehne aj pod 4.Ale on je triatlet a viac si potrpi na bicykel. Samotne maratony beha len koli mne a so mnou.
Inak u nas to je tak, ze zhruba prvych 10 km bezime spolu, to mu este stiham ale potom sa odtrhne. On ako keby nabral druhy dych.
Ja len dufam, ze ma nechyti nejaka sra...Nikdy som to nemala ale v poslednej dobe vzdy po behu (a je jedno ci kratky, dlhy, intervaly) tronim na wecku. V nedelu po tej 15tske som tronila hadam pol hodinu grrrrrrrrrrr
baby ako behate tie intervaly? meriate si cas alebo idete kym telo dovoli? neviem ako to mam spravne robit.Dakujem za radu
@marfigirl beham urcitu vzdialenost v konkretnom tempe. Teraz kedze idem na kratsie preteky (5km) tak som behala v tempe tej 5. S tym, ze tam boli vzdy rovnake pauzy medzi jednotlivymi intervalmi.
baby vcera som sla bez hodiniek(boli vybite) a dokonca s hudbou a riadne som to prepalila tempovo. Bezala som o minutu/km rychlejsie ako som mala v plane. uplne zbytocne, kedze som chcela par dni pred utorkovymi pretekmi behat trochu volnejsie. Taka huba riadne nabudi cloveka.
@marfigirl ja behavam fartlek, cize istu vzdialenost v tempe (nieco okolo 5km/hod, obcas sa podari rychlejsie) a potom tu istu vzdialenosts a snazim vyklus a zas to iste. idelane je to robit s hodinkami, proste ist na maximalny tep a potom vyklus, kym sa tep neukludni pod istu hranicu...ja vsak mam hodinky v skrini, takze to beham pocitovo a v kiestach, ktore uz poznam, cize viem tie priblizne vzdialenosti ;)
ja som dnes isla na patorku aspon pred zajtrajskom, pole poorane, vietor fukal, nuz som si celkom makla hoci podla tempa to nevidno ;) ale nesla som na maximum, to chcem zajtra, som zvedava. radsej nejdem ani pisat, aka je moja predstava, lebo mi to zas nevyjde 😀
Ja som si vybehla zase na hrad skoro po dvoch tyzdnoch a v nedelu by som si rada uz nieco dlhsie zase, ale radsej nic neplanujem, uvidim, co sa podari. 🙂
Ja nejdem, u nas sa dnes tiez behalo (v senci) a kedze sme tu taka bezecka komunita, mame spolocne treningy a tak, tak som bola tu behat doobeda, 6km. Drzim palce
juchuuuuuuu, 19.09...32. z 560 ;) velka spokojnost
@opica aha- tak už vidím! Fantázia!!
Tak konecne mam oficialne vysledky z mojich prvych pretekov. Oficialny cas: 00:52:23.94, celkovo 52 ucastnikov na 10km a ja celkovo 40.miesto 🙂 a zo zien ktorych bolo spolu 14 som bola 9.ta 🙂 No nic moc, ale ja som happy aj za to 🙂
@iconka vyborné na prvý pretek a to, že beháš "3 dni aj s cestou" 😀
@opica dakujem, ale na teba nemam ani zdaleka 😉 No, ono ja som sa ich vlastne mohla drzat len chvilku, potom sa to roztrhalo a nikde nikto na dohlad nebol, takze som sa nemala ani koho uz po druhom km drzat. 😒 Tak som si sla svojim tempom ako som vladala a kdesi-cosi som cestou obehla troch chlapov a potom zase nikde nikto koho by som chcela obehnut, alebo ho dobehnut...asi som si mala na zaciatok vybrat nejaky masovejsi pretek, nie toto, ale nevadi, pre mna velka skusenost.
kocky, nesiknu sa niekomu dlhe bezecke gate z lidlu? som prisla na to,ze som si kupila velke 😲 su M-ka, ale aj ked si zaviazem snurku, tak mi padaju. chcem ich len darovat, lebo ich urcite neznosim...

@mirka907 TOTO, ja robim presne toto iste. su dni, kedy v takom tempe odbehnem hocikolko a su dni, ked to odpalim takto na zaciatku a som v prdeli...ved kazdy podla svojich moznosti...ja sa chystam celkom odpalit v sobotu, hehe, ale to su len 4 km, tak sa snad nenecham zahanbit...ale uvidime, ked bdue fukat o dusu, tak to asi nepojde tak lahko