Beh a chudnutie
ake mate skusenosti s behom a chudnutim?chcela by som dnes zacat, potrebujem zhodit najma zo stehien a zadku..
@opica nesmieš to tak brať. Veď týždeň pred tým si zabehla neskutočne. A bola si chorá. Neboj. Dáš sa dokopy a budeš inak rozmýšľať.. Ale na druhej strane ťa chápem. Ak si súťaživý typ, tak každá odchýlka od toho, čo si od toho očakávala, je prehrou.. Možno aj preto sa mne nechce ísť pretekať. Žeby som si dala príliš vysokú latku a keby som ju nedosiahla, tak by som bola sklamaná.
@opica luci prestan...ako mozes hodnotit beh ktory si sla chora...mojho kolegu neries...on to inak nikdy nemysli zle, len to tak vyzneje...aj mne zvykol kritizovat beh ked som dobre zabehla, ze zblblo ti gps a podobne...ale to ma len chcel hecnut nie nahnevat... 😉...a este bracha siel cely maraton...zlepsil sa oproti minulemu roku o 11min a total nespokojny, lebo sme mali vo firme taku akoze tipovacku a vsetci mu dali lepsi cas....isiel perfektne ale spokojny nie je a pokazil si cely pocit z behu...ja som nesla nadoraz a uzila som si kazdy meter, kazdu sekundu...to som si dala za ciel na starte a nelutujem
Dnes som bola behať tretí deň 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 Paráda, dúfam, že vydržím 😀 😀 😀 😀 😀 Zatiaľ je to cca 2,5 km, pomaličký poklus + chôdza.
@opica tak ten pocit som mala aj ja. Nasrata na 4 sekundy, na cely maraton, na organizatorov, ze nas osrali o 150 m atd. Tiez som muzovi povedala, ze to nema vyznam, a na co to vlastne robim. Ale uz ma to preslo. Uz sa tesim na buduci rok. Chod si zabehat, precisti hlavu. Ale najskor bude lyzovackaaaaa 😉)))
Ozaj, kto sa pytal, sa spozna. Ja nemam nijake kukly, len satku a ciapku. Nepouzivam nic speci a prezila som zatial kazdu zimu 😉
@opica
@yanni tak tomuto ja vôbec nerozumiem 😕 ja som bola zatiaľ po každom preteku v takej eufórii a to som ani raz nezabehla podľa mojich očakávaní, vždy to bolo pár minútiek navyše.
inak @opica na endomondo si taký škriatok? 😀 a zaujímalo by ma, čo ti ten chlap napísal, by som ho poslala kdesi. Však tam je tak málo údajov z konkrétneho behu, ktoré treba zohľadniť, napríklad prevýšenie tam nie je vôbec, moje najťažšie behy bez toho vyzerajú ako taká selanka. 😀
a v zime mám na krku a brade vlnenú buffku, ústa nezakrývam. Ale teda minulú zimu som mala 4 mesačnú prestávku. Tak aby ma to náhodou nepostihlo aj tento rok, tak som naordinovala vianočný polmaratón. 😅
vsak by som aj sla behat,ale hrdlo stale dost drasticky boli 😖 normalne rozmyslam, ci dnes vobec na pilates pojdem...
tak som dnes odmietla ucast na od tatier k dunaju ;) druhy rok po zebe...mile, ze ma zas oslovili, ale som taka nejaka nespokojna, ci co 😎
@mracik jasne, ze to vie nasrat. 4-5 sekund vie RIADNE nasrat. Ale co uz.
Co je to to endomondo? Nejaky app?
@opica ja som si prave kuk webku od tatier k dunaju. Uff na jednej strane sranda, ved co je to odbehnut 7-11 km naraz, ale na druhej strane to prevysenie a spat niekde v spacaku na zemi. Tak to ja poviem eeeeee. Ja som pekne krasne veeeeelmi rozmaznana, ja len hoteliky, riadnu postel a najlepsie este aj vanu ;-DDDDDD
@mracik nad ocakavanie nie, lebo tie extra casy boli hrozne nadhodnotene...vsetci sme zabehli stredny cas, teda realne odhadovany alebo lepsi...
Suma sumarum: brat maraton 3.26, ostatni polmaraton: bratova zena 1.58 , kolega 1.53, ja 1.59 a nas zahranicny zakaznik 1.38...a este nas dalsi zakaznik a bezecky partak maraton 3.58....
@yanni v ultra kategorii na od tatier k dunaju nespis v spacaku ani nikde...bezis 6 usekov.......tam nieje vlastne ani cas spat 😀 ..neskusis? spacaku sa vyhnes 😀 😀 😀 .bratova partia to minuly rok v ultra kategorii vyhrala....my sa chystame na dalsi rocnik ale uz teraz som v strese....ale ja som strasne nachylna na taketo somariny....ja to proste musim skusit...zoznam pre moju family na darceky na vianoce: celovka, reflexna vesta atd 🙂
@mirka907 no koniec. Tak ale ultra nehrozi. A vobec, u mna cross neprejde. Eeeeeee Ale moze to byt sranda, ked je dobra partia a je to dobre organizovane.
Inak baby, ja som vcera mojho muza skoro zabila. On nas totiz, bez mojho vedomia!!!!!!, prihlasil na Berlinsky maraton na buduci rok. Ono to sice nemusi vyjst, pretoze tam sa startovne losuje, ale aj tak. Ak ma NAHODOU, a nahoda ja blbec, vylosuju, tak MUSIM trenovat na cely. Pomoooooooc. No neviem kedy to mam stihat, popri robote, rodine, stavbe atd.
Ja vam zavidim, ze mate okolo seba ludi, ktori tiez behaju (muzov, bratov, svagrine...) ja takeho cloveka nemam a pocuvam len trapne poznamky, obcas nieco obdivne, ale potrebovala by som niekoho, ktory to chape a obcas by sme spolu niekam vybehli...vazte si to. 😉
http://beh.zoznam.sk/clanok/483/test-bezeckeho-...
potesili ma, nakolko mam z Lidla vacsinu veci na behanie 🙂
endomondo add me pls thx.... bike+run 😉
sportom k trvalej invalidite hehehe
http://www.endomondo.com/profile/8884335
pozeram,ze sportovcov je tu viacej
Tak som sa bola trosku posuchtat (ruzumej, zabehat si) 😀
@yanni a mas uz deti, ci sa snazite o prve? Nam prve vyslo ako sa vravi na prvy sup, teraz uz par mesiacov nic, ale tak ja som optimista co sa tohto tyka, no stress. Ked sa nam nebude darit tak skusim seknut s kojenim, mozno aj tam je pricina. Vsak mala ma uz 19 mesiacov, tak uz by bolo aj na case 🙂 Akurat rozmyslam co este stihnut do konca roka aku sutaz, ale moc toho uz v ponuke neni 🙂
@megba mame. Ja to skor pripisujem, aspon u nas, stresu. Stale nieco, nabehame sa, muz stale lieta, roboty vyse hlavy, teraz este o starost viac s domom, ale potrebujeme miesto, a kedze na kupu nejake normalne nehnutelnosti tu ani nenajdes a so by sa aj dalo, tak to su ceny nadsadene az az. Tak sme kupili pozemok. A mozno, ze aj vek. Ved najmladsi sme uz nie. Ale ja som OK, aspon podla dokiho, akurat, ze som si dala urobit test na stitnu zlazu. To sa moze objavit v ktoromkolvek veku a dost mi zacali padat vlasy, ale to moze byt tiez stresom.
A ty malu este kojis? No ta sa ma 😉 Ale inak v tom by problem nemal byt, ja mam tu dve kamosky a tie otehotneli druhy krat este pocas kojenia prveho krpca. Takze v tom by to nemalo byt.
Cafte babule, no co toto, tu sa uz nebeha? Ci uz zhanate vianocne darceky a to je tiez riadna behacka ;-DDDDDD
Inak ja od nedele nic, normalne ma skosila nejaka chripka ci co, dva dni postel. Dnes uz sice zase kmitam, ale nejake sportove aktivity to nie je, citim sa ako keby ma riadne niekto zmlatil. Muz dnes zase odletel, viati sa az koncom buduceho tyzdna, takze som na vsetko sama. Takze teraz uz ani nejak nezijem, musim len fungovat.

ja som sa po mojom strasnom sklamani na mmm rozhodla,ze sa na preteky asi vykaslem...ach jaj...uz sa citim lepsie, ale hrdlo furt strajkuje....doteraz som taketo pocity nemala, ale strasne som sa sklamala v sebe, uplne som sla s neprijemnym pocitom 😠