Beh a chudnutie
ake mate skusenosti s behom a chudnutim?chcela by som dnes zacat, potrebujem zhodit najma zo stehien a zadku..
@iconka jaaaaj tak to je na dve slova. No my sme chceli ist v nedelu do Drazdan ale nevydalo, kedze muz musel dnes zase letiet. A do konca roka uz nic nebude. Chlap bude az do Vianoc dost na cestach,, takze vsetko ostava na mojich pleciach a s trenovanim to tiez bude bieda.
A ano provokarer riadny 😀 😀 😀 ale ked donesie novy parfem od versaceho a oblecko deckam z mothercare, okaidi a nextu, tak moze provokovat aj kazdy den 😀 😀 😀
@iconka tiež som čítala test tých vecí z Lidlu, potešilo ma to. Nakoľko mám ten obchod pod nosom, tak som tam pečená varená. Teraz ľutujem, že som nekúpila tú vetru a vodeodolnú tenučkú bundičku za cca 10-20 €. Smiešna cena a vraj dobrá....hmm Inak baby v čom beháte? Koľko máte vrstiev?
@mojinecka Ja mam odtial toho uz celkom dost 🙂 Teraz mi staci na vrch bud kratke tricko a na to dlhe, alebo opacne, alebo naspodok termo s dlhym rukavom a na to kratke a na nohy stale 3/4. 2x som bola v dlhym, ale bolo mi teplo. Ale to je individualne, kazdy sa potrebuje inac naobliekat, aby mu bolo prijemne, to si odskusaj na sebe.
@mojinecka ja ju mám a mozno by som ju posunula, bo mám aj inú. Nebola som v nej zatial ani raz. Akú veľkosť nosíš?
Ináč baby ja vás čítam každý den, behavam tiež tak od 5km do 10km, podla toho kolko mám času. Ale odkedy začal šk. rok, je to bieda. Máme prváka, robota, kružky atd atd, no nestiham moc. A najhoršie je, že sa potom necitim dobre fyzicky ani psychycka, chi taká nekompletná, ked si nejdem zabehat.
Zeny, po 2 mesiacoch nabieham pomaly na nejaky rezim. Chodim 3x do tyzdna svojich cca 10 km, ale strasne pomaly, 6,40min/km, bojim sa este nejako prudko pretazovat ten klb... A inak zdravim vsetky bezkyne, zvlast KE-maratonkyne 😉
@romanovic vitaj spät 😉 Len pekne pomalicky. Neprehanaj. Ja pokdem asi zajtra, tiez tak pekne pomalicky 6,30 aebo tak, uvidim ako to bude s tym mojim kaslom, brchcem ako keby mi za to platili. Neviem, kde som toto hcytila, aj decka su zdrave, chlap tiez, ma uz ide porazit.
Inak baby, tie lidlacke veci su fakt take dobre? ja do Lidl nechodim, som to len kukla na nete a citala ten test, co ste tu dali link. No neviem. Akoze oblecko by nebol asi az taky problem ale boty by som tam nekupovala. Muz odobera taky sportovy casak a tam bol tez nedavno test, take nieco ze lacne verzus drahe a boli tam bezecke boty aj z lidl. A vam poviem, neobisli dobre. Akoze ja nemam problem, odbehnem aj vo vreci od zemiakov ale topanky musim mat dobre. Vzdy, ked si kupujem nove, tak len v kamennom obchode a dam si v nich urobit aj analyzu. Je pravda, je to drahota, ale co uz narobime.
@mojinecka tak tu uz bolo vselijake pocasie. Uz som mala aj dlhe gate a termo dlhe tricko a este jedno normalne funkcne dlhe tricko a bundu a ciapku, rukavice a satku na krk. Teraz sa zase oteplilo. V nedelu som mala dlhe gate a kratke a na to dlhe tricko. Na vikend hlasia este väcsie oteplenie, tak ak pojdem zajtra okolo obeda, to bude najteplejsie, tak si dam len dlhe gate (termo gate som este nemala oblecene, tie az na riadne mrazy) a dlhe tricko. Ono sa to zda, je teplo, na slnku dokonca super ale ked si taka spootena a trosku zatiahne vetrik, tak hned mozes chytit nieco.Kto vie kde som ja tuto moju chripku, ci co to je, chytila.
@yanni tie veci z Lidla sú fakt dobré. Tiež odtiaľ mám veľa vecí- hlavne funkčné tričká a mikiny, termo gate - tie si neviem vynachváliť, rukavice, kompresné bežecké podkolienky.. Tenisky by som si odtial tiež nekúpila, ale ostatok je fakt super.
@miskap2111 ja mam z Lidla aj tenisky, ale len na cvicenie doma a su super, pohodlne, nic im nemozem vytknut.
@yanni so vsetkymi vecami co z Lidla na beh mam som max. spokojna
Ja som v teniskach z Lidla minuly rok odbehala takmer jeden cely rok vratane zimy. U mna tiez spokojnost.
ja co sa topanok tyka suhlasim s @yanni ...ja uz jedine na zaklade typu mojej nohy a preferujem vyslovene bezecke znacky...uz som to tu pisala...ja sa v topankach musim prebehnut, vyskusat klus,sprint a topanka musi sediet, nikde netlacit....a jasne...zalezi aj na objemoch kto kolko beha...
inak ja mam teraz bezecke volno 😉
Ja som bola behaaaat 🙂 jupiii 🙂 trochu opatrne skrz nohu, ale uz som dlhsie nemohla sediet doma a tak som po tyzdni oprasila moje tenisky sla 🙂
Manžel zobral poobede deti pustat sarkany a ja som mala konecne cas pre sebe. Bola som sa na hodinku prebehnut. Krajsiu nedelu poobede si ani neviem predstavit. Teraz ako zacal sk. rok sa nedostanem k behu tak casto (máme prvaka), kym si zvykneme na nejaky rezim. Tak som vdacná za kazdu moznost.
Hlasim 10km od 04,15 za 1,05 hod (pomaly, ale som rada, ze vobec)...
Pekny den, baby!!!
@romanovic ked behavas takto za skorej rannej tmy, kadial behas? Po sidliskach, kde je to osvetlene, ci?
A baby, v com behavate v zime? Nejaká Windstopper bunda aj Windstopper nohavice, ci nieco iné?
Ja som minulu zimu behala len v tenkej sustiacke (pod to samozrejme termo pradlo + mikina z Lidla) a takých jemne zateplených bezeckých gatiach-leginach). Lenze to som behavala okolo 11h, cize ešte castokrat za slniecka, kedy bolo prijemne (dieta som mala na 4h v skolke). Teraz robim, domov pridem okolo 16-tej, takze beh najskor okolo 17-tej mozno neskor, to uz bude chladno. Tak co na seba???
cafte babule, tak ja stale nic. Chora az to pekne nie je. Dnes vecer idem k dokimu, uz nepomaha nic. Uz fakt ani nezijem, len fungujem. Neviem co sa to tak na mna nalepilo. Ja chora vobec nebyvam. A to mam k tomu vsetkemu v piatok letiet do Pariza.
@mojinecka noooooo kreditku mam aj vlastnu, aj dve, ale nech muz plati 😉
@svejla thermo tights, termo spodne pradlo, funkcne dlhe tricko, thermo bezecku bundu (windstopper), rukavice, satku, ciapku. Tot vsjo.
@mojinecka dakujem.
Aaaale co leniva. To obcas ma kazdy take obdobie. Ja by som aj vybehla, uz ma davno svrbia päty ale co ked nevladzem nic. A serie ma to. Lebo krasne pocko, 20 stupnov, este posledny krat v tricku a kratky gatia vybehnut, o tyzden uz moze byt, ze napadne pol metra snehu. Som zvedava co povie doki, nech ma necha doma, lebo takto sa nevyliecim. Este nakazim celu rodinu aj so susedmi grrrrr
@megba ahoj a ako si dopadla? aky cas? ja som si to merala po sutazi 🙂 a bola by som uspesne posledna, esteze som nesla.
musim trenovat pravidelne a potom sa chcem opat prihlasit najprv na inline a potom skusit aj tento senecky beh. No uvidime, je to hrozne daleko 😀
@iconka nahodou super, to by som bola aj ja velmi spokojna s takym vysledkom
ja som bola behat vcera rano a tak super sa mi behalo, dala som si 3x kopec po sebe a v pohode som to zvladla, bola som nadsena 🙂 a vydrzalo mi to cely den. Jedinu chybu to malo, ze sa mi nezachytilo GPS a neviem kolko som ubehla
Ahojte matky! 🙂 teším sa, že som našla túto diskusiu. Nikdy som nebola za behanie a chudnutie, až do momentu, keĎ som si teraz po lete šla obliecť rifle a pretekala som ako muffina...tak som začala najprv chodiť pešo po schodoch, pridala som jedálniček bez sladkostí. To ma naštartovalo a začala som chodiť "behať" - najprv to bola skôr rýchlochôdza kombinovaná s behom, nevládala som s klbami ani dychom. Postupne som však tempo zvyšovala a behom týždňa som vládala behať intenzívne cca 30 min. Behám pravidelne každý deň, min. tých 30-35 min. a zabehnem cca 4500m. Túto nedelu som začala už tretí týždeň. Zo začiatku som ledva nohy ťahala-veľmi ma boleli bederné klby. Teraz je to už lepšie. V utorky chodím civičiť (teda zatiaľ som bola 2 x). Sú to cviky na celé telo a hlavne na brucho stehná a riť. A tu začína môj problém. Po tých brušných cvikoch ma strašne bolí rez po cisárskom. Rodila som pred vyše 10 rokmi. Myslíte, že je to normálne? Že konečne sa mi začínajú spevňovať brušné svaly a jednoducho to neprirodzené šitie sa napína, ale nijak mu to neuškodí? Ráno sa neviem ani z postele vytrepať, čo ma to tam tak na celú šírku pichá a bolí....

@yanni veru, veru...ja stale skusam doma pobehnut, ci by to uz neslo, ale nejde. Tak musime to vydrzat a potom to dobehneme 😉