icon

Beh a chudnutie

zuzka2010
20. feb 2012

ake mate skusenosti s behom a chudnutim?chcela by som dnes zacat, potrebujem zhodit najma zo stehien a zadku..

babu9
25. okt 2013

ahojte babenky pripájam sa aj ja...moje bežecké obdobe je od jara do jesene 🙂 potom akosi zleniviem 😀 ale kompenzujem to fitkom 🙂 ...keď nebehám tak jazdím na kole a prehovorila som aj polovičku lebo na beh sa mi to nepodarilo 🙂 ..keď sme boli na dovolenke tak som každé ráno si dala taku hoďku okolo mora ..boloto to súúúper...ale mužička sa mi nepodarilo prehovoriť...bol jedno ráno ale keď sme dobehli tak len skonštatoval, maminka ty si choď odbehnúť tu svoju hoďku a ja ti zatiaľ nachystám raňajočky a kávičku 🙂 ...tak behávam sama, ani dcéru sa mi zatiaľ nepodarilo prehovoriť ☹ ale neva hodim sluchátka a jedu 😀

sunflower87
26. okt 2013

...no tak dnes som bola behať, ale iba 20min - manželíka nemám doma tak som musela ísť sama. Ale neviem ako u vás ale tu v ZA bolo strašne teplo...no ledva som dobehla domov...a to robíme s manželíkom väčší okruh...no ale tak aspoň niečo som dala 😉

sunflower87
26. okt 2013

@babu9 no ja mám našťastie manželíka, ktorý chce chodiť so mnou behať...on je futbalista - ale dlhšie nehral kvôli kolenám...tak sa rozhodol, že musí nabrať kondičku...ale som sa smiala, že pri mne to má také pohodové 😀 , tak to robí tak, že chodí do roboty na biku a potom večer so mnou behá 😉 . Ale tak verím, že sa dám do poriadnej kondičky a potom budem stíhať spolu s ním v pohode 🙂 , ale to ešte potrvá 😀 😀

mojinecka
26. okt 2013

Baby dobra sprava. Minule sme tu rozoberali bezecke oblecko z Lidlu. Predstavte si, ze nas asi citaju 🙂 a od 4.11. budu mat akciu na bezecke veci - bundy,tricka,gate,ciapky. Takze sa stretneme o 7 pred dverami a vsetko rozoberieme 🙂

iconka
27. okt 2013

Dobehane, dnes 10.5km, skoda, ze som nesla viac, dobre sa mi behalo.

janinkakvetinka
29. okt 2013

@mojinecka ako vieš čo budú mať v lidli budúci týždeň?....či podla tej tabule pred lidlom?

mojinecka
29. okt 2013

@janinkakvetinka pozrela som ich oficiálnu stránku na nete - hore klikneš na spotrebný tovar a pozrieš v dolnej polovici stránky budúce akcie - v takých akoby obdĺžnikoch....a preklikáš sa kde chceš.

iconka
29. okt 2013

Odbehane, dnes sa pridala zase kolegyna, este som si aj nechtiac v polovici vypla hodinky, tak som asi 2koliecka nemerala, ale daco okolo 8.5km som dala 🙂

janinkakvetinka
30. okt 2013

@iconka a za aký čas? cca?

janinkakvetinka
30. okt 2013

@mojinecka myslíš, že tie topánky na behanie sú z lídlu dobré?

mojinecka
30. okt 2013

@janinkakvetinka joj to neviem.Ja mam od nich len oblecko.Topanky kupujem v sportovych obchodoch a pri tom aj ostanem.

marfigirl
30. okt 2013

caute a mate nejake specialne boty na zimu? Nepremokave?

mracik
30. okt 2013

@marfigirl na zimu mám boty s goretexom. Hlavne ak beháš po teréne, tak ich potrebuješ, na asfalte ich možno až tak netreba 😕

a ja hlásim prvé zničené, vybehané tenisky. Normálne dobrý pocit. 😀

mracik
30. okt 2013

a aj prvé obvinenie z anorexie za mnou 🤐 jaj keby tak tušili, koľko toho ja zjem. 😝

yanni
30. okt 2013

cafte babule, hlasim sa "spät". este stale nie com celkom zdrava, kasel ma ide zadusit, cez vikend som nakazila asi cely Pariz ;-DDDDD ale aspon sa uz necitim ako keby ma niekto cele dni mlatil. V pondelok som si uz aj bola zabehat, juuuuuj baby, som sa bala, ze po dvoch tyzdnoch pauzy nedam nic, ale bolo faaaaajn. Sice len 5 km ale nechcela som to prehanat a vecer o 8 tma ako v rohu, tam na tej mojej streke nie su ani poulicne lampy, som len kukala, ci tam z pola nieco nevybehne....Ale dala som to za super cas, tak som rada, ze kondicka neutrpela nejake velke ujmy.

@marfigirl ja v zime beham zasadne len po asfalte aby som si nevyvrtla moje luxusspalatka ;-DDDDD Takze nemam nic speci, len normalne boty. Tak ak planujes behat len po "normalnych" cestickach, nic extra ti netreba. Mokro, topiaci sa sneh atd. mi nevadi, boty sa mi do druheho-tretieho dna vysusili. Popr. mam este aj druhe. Ale v zime sa snazim vzdy behat v tych najstarsich, na jar su uz take znicene, ze fakticky kupujem na jar vzdy nove. A tak to ide stale dookola.

marfigirl
30. okt 2013

no ja beham aj po terene - pole 😀 . Bola som v sobotu, bola hmla, bolo mokro, prisla som v mokrych botach a spinava az po kolena 🙂
Len cez zimu asi po poli, ked bude brecka, nebudem behat. No musim si to premysliet s tymi botami.

yanni
30. okt 2013

@marfigirl ja behavam po takychto "terenoch" ;-DDDD tiez ale len v lete (na jar) a to tiez len ked je sucho. Ja som nerada spinava ;-DDDD

iconka
30. okt 2013

@mracik aj ja som uz pocula o sebe, ze mam anorexiu. Ked som mala o 20kg viac, nepacilo sa im, ked schudnem, uz to nie je normalne...ach jaj, keby sa tak kazdy staral o seba...nic si z toho nerob. 😉

opica
30. okt 2013

@marfigirl cez zimut po poli je bolest. par pokusov som mala, ale strasne to klze a ked je sneh a nevychodeny chodnik, tak sa namakas riadne. a nemam speci topanky. davam hrubsie ponozky a ficim, behavama si polovicku behov v terene a bez problemov

marfigirl
31. okt 2013

Ahojte

ok, nekupujem ine boty 🙂
ja som dnes mala tazky beh, nenajedla som sa a nevladala som. ked som isla tam, bola mi zima na ruky-fukal proti vietor, ked som sla naspat bolo zas teplo - svietilo proti slnko 😀

Aj tak nechapem, ked zjem napr banan a takmer hned na to idem behat je to v pohode, ale pri tom, to este nemozem v krvi, nie?

opica
31. okt 2013

@marfigirl urcite nie, ale relativne rychlo sa fruktoza uvolni a pocas behu ti doplni energiu. ja mam s jedenim extremne problemy. nebyvam velmi hladna a casto behavam bez energie...sice sa snazim, ale fakt to je na figu...kazdopadne, je dolezite jest nielen pred behom, ale den pred nim, pretoze bunky sa "nadopuju dopredu". napr. ked mas dlhy beh, tak 2-3 dni dopredu by si mala jest vela pomaly sa uvolnujucich sacharidov...ved studuj a prides na to ;) najlepsie je,ze ja vsetky tieto znalosti mam a aj tak to nejak nezvladam 😀

opica
31. okt 2013

dievky, ja uz buduci tyzden MUSIM ist behat. uz sa citim fit a mrle ma zeru...uz zas pozeram po nejakych challangeoch. este sa drzim pri uzde, ale chyba mi to...

fitzuzka
31. okt 2013

teraz mám zapal priedušok .. ked sa vyliečim tak idem hned behat naposledy som skúšala zvíhať nohy jako to je napísané tuto

http://zabavicka.sk/brucho/4-tipy-pre-beh-a-chu...
Tento tip je na brucho , ako ho posilniť. Zdvíhať vysšie kolená tak sa spraví silné brucho a spáli tuk v páse ešte viac. Samozrejme robiť celý beh netreba stačí ak si v strede behu zaradíme na jednu minútu túto techniku.Kolená zvíhame vysoko ako to len ide, pokiaľ je to bezpečné.Touto technikou pri behu chudneme ešte viac.

janinkakvetinka
1. nov 2013

@iconka mala si nejakú špeci dietu, že si dala dole 20 kg? ...za akú dobu si to dala dole?

iconka
2. nov 2013

@janinkakvetinka nie, nikdy v zivote som nedrzala ziadnu dietu, ja na to nie som. Staci mi na to zdrava a pravidelna strava 5x denne a sport. Schudla som takto za 4mesiace a odvtedy si to udrziavam.

iconka
2. nov 2013

15km odbehanych 😀

janinkakvetinka
2. nov 2013

@iconka prepac ze zase ja 🙂...... To si za aky cas odbehla tych 15km?

iconka
2. nov 2013

@janinkakvetinka 1hod. 37minut presne 🙂 preco?

janinkakvetinka
2. nov 2013

@iconka len sa pytam, lebo moj beh je tzky geriatricky....zatial beham len mesiac a moj max je 16x300 a cas cca 35 min

iconka
2. nov 2013

@janinkakvetinka moj dnesny bol tiez taky geriatricky 🙂...a dobre ti to ide, ved si len zacala, si sikulka 😉