icon

Beh a chudnutie

zuzka2010
20. feb 2012

ake mate skusenosti s behom a chudnutim?chcela by som dnes zacat, potrebujem zhodit najma zo stehien a zadku..

janinkakvetinka
11. nov 2013

Baby, behám ak sa mi dá, tak denne už vyše mesiaca. Obmedzila som samozrejme aj stravu....len akosi mi mešká tretí deň menštruácia...môže to byť spôsobené tým športom?

iconka
11. nov 2013

@janinkakvetinka urcite ano, aj ja odkedy sportujem, tak mam vykyvy a predtym som mala presne cele roky

janinkakvetinka
11. nov 2013

@iconka dík, manžel je z toho na nervy :D...že iný dôvod v tom je

iconka
11. nov 2013

@janinkakvetinka no tak aj to moze byt samozrejme 😀

tofik01
11. nov 2013

@janinkakvetinka som čítala, že či iným športom? 🙂 tak aj tým športom aj tým iným športom to môže byť. 😅

yanni
11. nov 2013

Cafte babule. Hlasim sa z klubu invalidov. Tak u mna stale nic. Furt ma drhne a este tie prave rebra, v sobotu som myslela, ze skapem. Dnes trochu lepsie, aj kasel nie az taky a rebra sa tiez zatial drzia. Dufam, ze uz sa to bude zlepsovat. Ja uz fakt neviem, kam z nohami. By som taaaaaak rada vybehla. Teraz pre zmenu chlapa nieco chyta. Ma uz asi nikdy nebudeme zdravi grrrr
Ale som nas uz prihlasila na ten Silvestrovsky beh, aj decka, tak dufam, ze sa uz nejak z tych chorob vymoceme a aj nieco natrenujeme. Vazit sa ani nejdem, urcite som aj pribrala, citim sa traaaaaasne tucna.

mirka907
11. nov 2013

@yanni a baby...ja zas nebeham....po mojej pomaratonskej pauze som vybehla len dvakrat a potom som bola v robote od vidim do nevidim posledny tyzden...teraz sa to ukludnuje, tak zacnem...inak mne vaha klesla ....aj ked som sa pred maratonom snazila viac jest a aj som to realne robila, zvysila rapidne prijem cukru vaha isla a stale ide dole....velmi zaujimave a prijemne zistenie 😀

janinkakvetinka
11. nov 2013

@iconka pozerala som tvoje fotky...máš brutal brucho, to si ako dosiahla?

iconka
11. nov 2013

@janinkakvetinka oo, dakujem, vsetko je zasluha Boba Harpera, Jillian Michaels, Insanity, Focus T25 a behu + zdrava strava, nic viac, nic menej 😉

iconka
11. nov 2013

@mirka907 Mirus, ako ta poznam, ked zase zacnes, tak to rychlo dobehnes, takze sa tes, ze si si od toho trochu oddychla. 😉

opica
11. nov 2013

@mirka907 ma nestvi!!! ja co, jedavam uplne na figu, tak teraz mam nejake vecne hladne obdobie, ci co...ale zas mam pocit,ze nejak viac vladzem, hoc aj menej beham teraz. hlavne kvoli tej hlave. v piatok mam neuro a uz vybavujem fyzioterapiu. len verim, ze mi nezakazu behat...kazdopadne, ty si makacka riadna a urcite ani nespozorujes, ze si par tyznov nebehala

janinkakvetinka
12. nov 2013

@iconka no a to denne beháš plus cvičiš? alebo máš podelené dni?

megba
12. nov 2013

Baby ja vcera v tom vetre 9km nocny beh. Som myslela ze ma odfukne 🙂 (rozumej, to vietor bol taky silny nie ja taka lahka 🙂

sono2
12. nov 2013

@zuzka2010 no môj prípad. Áno pomôže večer nejesť var si veci bez tuku. Pozri potraviny ktoré spaluju tuky a efekt sa dostaví. Treba len začať. Ja som tiež dlho nič nerobila...

iconka
12. nov 2013

@janinkakvetinka Teraz uz len bud cvicim, alebo beham, ale pokial som bola v stadiu chudnutia, tak som si doma 30-40minut pocvicila a potom este sla behat, to bolo na jar, ked bolo uz dlhsie svetlo vonku.

iconka
12. nov 2013

@megba fuha, teraz neviem, ci ta mam polutovat, ci pochvalit 😉 Ja som nesla, mna ten vietor odradil, si dobra 🙂

mracik
12. nov 2013

dnes som si po sto rokoch zapla teleráno a tam bola spisovateľka Petra Nagyová-Džerengová, tiež mamina štyroch detí. A vraj každé ráno o štvrtej vstáva a ide si zabehať desinku. 😵
Hneď som si spomenula na @romanovic , či tu nie je náhodou v utajení. 😀
A rozhodla som sa, že aj ja to znova skúsim aspoň 1-2 x do týždňa, ísť si aj ráno zabehať.

tilly
12. nov 2013

ahojte, ja som bola dnes po dlllhej dobe behat, sice len vo fitku, ale take uzasne to bolo, neviem ako som mohla tak dlho bez behu vydrzat... sice si to nahradzam chodzou (denne 6km), ale beh je beh...

iconka
12. nov 2013

Dnes len 5km, ale staci 🙂

janinkakvetinka
13. nov 2013

fúúú...už som ten stres z meškania nevedela vydržať...urobila som si test, našťastie tam bola len jedna čiarka...a za dve hodiny sa dostavila aj očakávaná...vrrr...ale som spokojná, že je to tu...večer si dám ľahký beh (tuším od toho stresu som stratila aj 2 kg)

iconka
13. nov 2013

Ja si dnes asi dam vinko na oslavu mojho STEHO BEHU 🙂 Wau, presne dnes som si sty krat obula tenisky a odbehla 10km. Som naozaj rada, ze som sa na to dala 🙂

janinkakvetinka
13. nov 2013

@iconka to máš takú presnú evidenciu? si precízna ...snažila som sa vyhľadať tvoje príspevky od začiatku, ale čo som čítala, tak si začala dosť sprudka, ty si dávala hneď od začiatku dosť dlhé trate a dlhý čas...ale to je asi tým, že si najprv cvičila a potom si pridala beh...ale to sa len domnievam 🙂

iconka
13. nov 2013

@janinkakvetinka Hihi, ja mam vsetko zapisane co sa tyka cvicenia 🙂 No zaciatky boli tazke, aj ked som predtym cvcila a myslela som si, ze troch mesiacoh cvicenia uz nejaku kondicku mam, tak to bol uzasny omyl. Prisla som na ihrisko a po jednom koliecku (250m) som myslela, ze udrela moja posledna hodina, ale som nastastie tvrdohlava a nevzdala som to a lepsilo sa to kazdym dalsim behom. 🙂

romanovic
13. nov 2013

Zeny, dnes dala 10,5km a vobec ma nebolel klb. Inak cas bol uplne hanebny (6,40min./km), ale ani sa mi neziadalo rychlejsie - jednak kondicka v haji a aj som sa asi bala to prehnat....

janinkakvetinka
13. nov 2013

@iconka no len nebuď taká skromná, ja som si to všetko pekne prečítala 🙂

iconka
13. nov 2013

@janinkakvetinka zlata, si ma rozosmiala 🙂

romanovic
13. nov 2013

@opica - 5,17/km, zvijam sa nad klavesnicou od zavisti 😕 😔

opica
13. nov 2013

@romanovic to bola nahoda...akoze, ked mam chut, tak sa da, bezne teraz davam okolo 5.30-5.50/km, podla nalady. ale na @katpetdo nemam ani z daleka...navyse, ja som fakt bezec na kratke trate ;) do 10 km je moj ideal

janinkakvetinka
14. nov 2013

baby, v Adidase budú mať 28.11. na dámske bež. topánky mínus 30% https://www.facebook.com/photo.php?fbid=7731864...

marfigirl
14. nov 2013

ahojte, mam z tych vasich uzasnych casov depky. Ale ked beham tak ako beham, tak sa niet co cudovat :(