Beh a chudnutie
ake mate skusenosti s behom a chudnutim?chcela by som dnes zacat, potrebujem zhodit najma zo stehien a zadku..
Ranna klasika za mnou - aj trasa, aj GPS 😀
Ja mam do prace tak 7-8km len tam, ale neviem si predstavit, kam by som si dala vsetky tie veci co nosim v kabelke a len tak bez nicoho ist do prace si neviem predstavit, ale napadlo ma to uz velakrat...
No ja robim cestou ranny rozvoz deti, takze by som to brala cez skolu, skolku a poobede kvoli kruzkom by som bezala s kabelkou, plecniakom s vecami na plavanie, prip. jazdeckymi prilbami a nakupom 😀 Ale tiez som uz velakrat spekulovala ako to urobit... 😉
Ahojte, tak ja by som si do prace dala skoro maraton, 36km 😀
vcera sme na cviceni dali aj bezecku abededu, konecne ju viem. a potom nejake sprinty. keby som mohla, cvicila by som kazdy den. tak super sa dnes citim
@daka122 ja som si obvody pred chudnutím nemerala nikde ale s trasením sadla som bola (možno aj som) na tom rovnako...najväčšiu prču z toho mali moje deti :D...stravu som aj ja tak upravila...ale veľmi pomaly som vysádzala pečivo - lebo som na to bola zvyknutá...ale teraz v pohode, klasický biely rožok som nemala hádam aj dva mesiace a vôbec mi nechýba. No a pridala som čerstvú zeleninu. Tú som kôli nadúvaniu nejedla vôbec. Ale ako som prestala pečivo, tak už ma ani zelenina nenafukuje. Tak len vydržať, vydržať...a chodiť tu často-tieto baby tu vedia dobre motivovať. Ja mám teraz beh obmedzený kôli členku, tak tu radšej chodím pomenej, lebo niekedy až plačem, že rada by som šla behať, no nemôžem. Tak len opatrne, postupne a veľa trpezlivosti. Inak myslím, že prvé 3 týždne som neschudla nič. Ale nevzdávala som to...potom sa to rozbehlo
ja som včera dala 4,6 km za 33 min....bolavou nohou som sa snažila došlapovať len na špičku - vtedy ma to vôbec nebolí...potom som sa už aj rozbehla, tak to šlo po "starom", ale nechcela som to prepínať, tak len 4,6..stačí...kto vie kedy zas pôjdem 🙂
@janinkakvetinka 4,6 km? ved to je uplne skvele.🙂 Krásny vysledok.🙂
@mirka907 spotená 5ka 😀 😀 😀 no jasné 2014. Ale teraz som nastúpila do tej práce, tak sa snažím vytvoriť si nový režim. Veru sa ten čas na behanie hľadá o kus ťažšie. 😔
@kristina74 ja sa po troch km nespotím 😉 však to sa sotva stihnem rozohriať.
Syn mi včera hovoril, že pani učiteľka v škole chválila jednu tetu, čo ju videla bežať do práce. 😀 tak celý šťastný vykríkol, že to bola maminka. No aká som slávna a to som bola len raz. 😅
A na kľúče, doklady a spol. mám na chrbte bežecký batoh.
@mracik nevadi ti ten batoh pri behani? Aky mas? Ja som tiez nad tym uz uvazovala a uvazujem stale viac, ale bojim sa toho, ze mi to bude nadskakovat na chrbte a proste vadit, to by som nezniesla. Ja si nosim do prace aj obed, tak by ma zaujimalo, ci sa tam nejaka doza zmesti a kym s tym dobehnem do prace, ci nebude z toho kasa...ale laka ma to...
Dnes som prisla zablatena az na zadku, tenisky sa mi lepili do blata, zataz pol kila na kazdej nohe, ale super sa mi behalo - 8.3km 🙂
batoh mám tento http://www.spoke.ie/2010/09/columbia-competition/
nezavadzia mi, po pár sekundách naň zabudnem. 😉 jedlo som si niesla, ale len desiatu.
ja som dnes mala pilates, v pondelok som nestihla 😖 raj pre moje ubolene telo to je!
mne dnes gps nejak divne meralo...ale dala som min. 5 km
baby, orientujete sa podľa lunárneho kalendára? dnes keĎ tak na mňa svietil mesiac tak som uvažovala nad jeho enrgiou
@iconka, treba si kupit maly camelback , ja ma taky od treksportu, nosim ho na bajk, pevne sedi na tele, skoro ako tvoja druha koza, ma 3 priehradky a niekedy som prekvapena, co vsetko sa do neho zmesti ak vyberiem ten sacik na vodu
mna teda nelaka v tej spicke utekat do prace medzi smradlavymi autami .....vcera som bola konecne aj ja po 5tich dnoch....okruh, ktory som robila za 42 minut som vcera dala za 35 min, neviem kolko km, ratam tak 4,5 - 5 km, musim ist na tartan , odkoleckovat a budem vediet cca ako beham alebo si konecne uz kupit nejake hodinky.... 😀
@janinkakvetinka, neriadim sa podla lunarneho kalendara, nikdy ma to nenapadlo, ja robim asi vzdy vsetko naopak ale kedze mam male deti, riadim sa podla toho ako MM pride z roboty.... 😢
@dracik1 musim to pozriet, ked budem mat cas, za chvilu mam narodky, tak aspon poviem mojmu, co mi ma kupit 😀 ale tiez to musim riadne zvazit, lebo ta cesta je dlzkovo pre mna idealna, ale tiez medzi autami celu cestu, cez najvacsiu spicku, ziaden chodnik a dost uzka ta cesta je, bojim sa tadial ist aj na biku, tak stale vaham, vsak uvidim....
baby, inak ja viem preco tak pomaly beham 😀 😀 😀 , dnes som si konecne bola pozriet nejake topanky na behanie a tie su strasne lahkééééééééééééééééééééééé, ja totiz stale , teda 2 mesiace beham v polotrekovych goracovych Salamonoch, ktore su strasne tazkéééééééé 😀 😀
@iconka , ja mam tento, asi sa uz nevyraba, ale urcite zozenies aj ine: http://cyklisticke-ruksaky.heureka.sk/treksport...
ked uz o topankach. ja uz fakt surne potrebujem trailove a aj klasicke, moje NB maju uz 1200 km a fakt to citit. neviete niektora o nejakej dobrej akcii na neutralnu nohu?
Dnes len rychla (rychla na moje pomery) 5tka a uz len veget 🙂
topanky..... ja som kupovala v lete klasicke asics a teraz na zimu trailove asics...tie su este stale ako nove...ale tie prve z leta uz idu zlomit 1000km a teda tak aj vyzeraju...tak to vidim na jar leto tiez na nove...ja urcite asics...tie mi sedia
@iconka ja som tiez minule leto parkrat rano bezala do prace, mám to nejakých 6,8km. To vtedy, ked bývali tie hrozné horucavy a este vecer o 19tej sa nedalo dychat. Tak som si davala taketo bezecke rana. Tiez si nosim desiatu aj obed, mala som normalny ruksak. Jasne ze to nie je pohoda taka ako bez neho, ale nejak som si zvykla. A v robote mám moznost osprchovat sa. To je super.
Moj Japonec sa chytil na poslednom kilometri, takze v Runkeeperi mam tratovy rekord, ktory je vyzvou pre dalsie generacie bezkyn - 69 min/km... 😀
kto to pisal o vplyve mesiaca? podla mna mal vcera velmi zle vplyvy na cviciacich, vcera boli na cviceni vsetci nejako KO.
od vcera som hrdou majitelkou svojich prvych bezeckych topanok....kedze ja nemam nohu ale labu , kupila som si panske Nike 43,5 , dobre sedia,vyskusala som 4 topanok, dnes ich pojdem otestovat, chlapci idu na nejaku oslavu k spoluziakovi
kupovala som ich v Sportissime, maju tam kopec tenisiek, ja som mala strop 40,-EUR, najlepsi vyber mali tak od 40-90 EUR

@mirka907 ale ten skvely pocit potom a tie endorfiny. 🙂 To si musela v robote ficat ako naspidovana vevericka. 🙂 Prepáč za výraz. Poznam to sama na sebe, aky je to uzasny pocit.Klobuk dole. 😎