Beh a chudnutie
ake mate skusenosti s behom a chudnutim?chcela by som dnes zacat, potrebujem zhodit najma zo stehien a zadku..
ja dnes moj klasicky okruh, podla GPS ma 6km 🙂 , cas zhruba stale rovnaky 🙂 ale pohodicka, kilecka mi idu dole a zo stehien za tri mesiace odislo uz 5cm 🙂 , paradoxne najvacsiu radost mi urobilo behanie v mraze, konecne nie v sychravom pocasi 😀 . Baby, vsak na jar uz budem hadam aj celkom v predtehu forme 😀 😀 😀
Ja dnes zase desinka. Už mám nabehaných 40km tento týždeň a dúfam, že víkend ukončím aspoň číslom 60, lebo na budúci týždeň to vidím biedne.
@miskap2111 behaj kolko vladzes ak si este v BE...v KE mame zajtra hlasenych najvyssiu dennu -8 a vietor v narazoch 22m/s (nie km) a snezenie....
@mirka907 veď to - mne sa v BE strašne dobre behá. A stále je tu plus - dnes dokonca takmer jarné slniečko.. Budúci týždeň mi začínajú strašné fofry v robote, tak si takýto behací luxus už nebudem mocť dovoliť - bude mi musieť stačiť moj behací pás a 30 minút intervalov..
@miskap2111
@mirka907 presne, len vyuzi pocasie. Aj ja som sa dnes znechutene pozerala na predpoved pocasia na najblizsie dni. Mala som ja plany, mala....
ja som od nedele prvy raz vybehla, muz prisiel kvoli tomu domov z roboty , aby som mohla ist 😵 dala som okolo 7.5 km...bolo to prijemne, tym ze je tak chladno, ani som sa nespotila
Ja dnes 5km miesto volna. Nedalo mi to, lebo stale mam na rozume, ze bude zle pocasie, tak aspon trochu.
ja dnes som tiež šla, lebo už zajtra to nemusí vyzerať vonku tak dobre...ale urobila som fatálnu chybu...robila som rodinke trdelníky...a NEDOLALA som ... potom som si povedala, že nepôjdem behať...za chvílu zas...ale musím, šak ako sa s tou múkou a cukrom to moje telo vysporiada...a tak pol hodku po teplých trdelníkoch som šla...dala som 3 km...som myslela, že sa tam pogrciam...ale nešlo... tak som prišla domov a trápila sa na hajzli...ale nič sa mi nepodarilo...ja by som nemohla byť anorektička :D
Ahojte dievcata, nahodou som dnes nasla vasu diskusiu. Mozem sa pridat? Pomalicky sa "rozbieham" - teraz behavam tak 2.5km s ambiciou dat 10km na Bratislavskom maratone (jeden den to vidim, ze jasne, to musis dat a druhy den sa mi tento ciel zda na mile vzdialeny). Mam 8 mesacnu dceru a najskor som asi 3 mesiace po porode zacala s korculovanim, aby som sa dostala na nejaku rozumnu vahu a o mesiac som zacala behat, potom ma odstavil zapal tvaroveho nervu, ale teraz uz asi mesiac zase par krat do tyzdna vybehnem a postupne si pridavam. Budem rada ak by som u vas nasla motivaciu a mozno aj nejake dobre rady 😉
Ahojte ja by som sa tiež veľmi rada pridala..začala som behávať hlavne preto aby som zhodila nejaké nadbytočné kg taktiež som si upravila stravu. Bežím už 3 týždeň. Začiatok bol ťažký v prvý deň som zabehla 1,5 km 😀 a dnes som už na 6 km..postupne si zvyšujem km a záťaž keďže behávam na bežiacom páse..to je moja skúsenosť... 🙂
@janinkakvetinka to su okamihy, ked by bol clovek vdacny za to,ze sa dogrcia ;) pozname ;)
@mracik no nastastie uz iba nam v "dobrom" spominam. Uz som ho mala druhy krat, teraz sa mi vratil po 10 rokoch, tak som sa celkom zlakla. A dakujem za podporu 😉 Uz som tu sedela na gauci s tisicimi vyhovorkami, ze dnes teda zase nic - malej idu zuby, tak som nevyspata atd atd. Ale ako som vas nasla, tak som sa nakopla, obliekla a uz som aj doma, dala som svojich 2,5 a hned sa citim lepsie. Aj tenisky na mna tak nejako vdacne kukali, ze sa boli prevetrat 😀 😀 😀 Ale kosa je riadna 😉
dievcata, o chvilu vyrazam. u nas -7 ;) som zvedava kolko dam,ale bude to v slimacom tempe urcite, kedze dnes budem musiet mat na ustach a nose nakrcnik 😉 minuly rok soms a nabehla av takychto mrazoch, tuto sezonu to bude "tenkrat poprve" 😝
Ja dnes 9.7km na hrad, zima, vietor, otras, ale slnecno.
Baby, tak ja dnes 16km. Zajtra šupnem ešte 14tku a pekne to zaokrúhlim na 70km za tento týždeň. 🙂 A v pondelok naspäť Slovensko, takže sa s takýmito kilometrami budem musieť načas rozlúčiť, ako vás tak čítam.. Ale aspoň konečne nabehnem na slovenskú zdravú stravu, lebo toto jedlo tu ma úplne odrovnáva- ani 100km za týždeň by mi nepomohlo spáliť to, čo tu pojem. 😀
Ahojte, tak mame tu poriadnu zimu konecne 🙂. Dnes som mal volno a zajtra sa chystam do mrazov aj ja. Celkom sa tesim.
Bavili ste sa o trapasoch, tak ja mam jeden cerstvy. V utorok som bola vynimocne behat v poselke na pase a samozrejme, ze som zletela. NAstastie som uz koncila, tak rychlost nebola vysoka, ale modrinu mam peknu na krizoch. Ludia v posilke nevedeli ako maju reagovat, ale ked videli, ze som sa posstavila a pokracovala v behu dalej, tak si celkom vydychli.
@katpetdo ja mam podobnu skusenost...ja som bola na takom pase, ze musis stlacit dvakrat stop aby zastavil....nikto ma nepoucil, tak som stlacila stop raz a zastala a letelaaaaaa som...Zenska posilka, zeny skodoradostne tak vybuch smiechu...a potom sa jednej vyrehlenej stalo presne to iste 😀
ahojte, my len dnes prechadzka s rodinou v lese na Panovu luku, krasny cas, strasne fukalo, brucho mi tiez trosku skrucalo 😀
inak, ja som Vas tu baby chodila "obkukavat" asi 2 mesiace kym som sa rozkyvala k nejakemu behaniu, ste ma strasne inšpirovali
Kocky, akoze klobuk dole pred tymi, ktore dnes vybehli 🙂 Ja som "vybehla" len s malym do tesca 😀 a veru zimaaaaaa
baby tak po dnesnom behu si dam aj otuzovanie....teplarne maju vypadok....mame doma kosu....radiatory nebavia, tepla voda nic...bude do rana sranda 😠
Zeny, vcera vecer sme zacali u kamosky, vytiahla na stol minimalne kilo syra, salamu a vsetkeho mozneho nezdraveho, vyrovnavali to trochu akurat cherry paradajky 😀 , normalne sme to do 02,00 vsetko zozrali, trochu alkoholu, ale z tej soli len pijem a pijem, ranna vaha uplne strasna, brrrr 😠
U nas v Poluse likviduju obchod Sport 2000, vsetko maju -50%, videla som tam Asics na aslfalt, pojdem ich dnes vyskusat, vcera som sa ponahlala.
@opica neviem ako topanky sedia ale vyzeraju fajnovo 😉
ja si tak stale hovorim, ze mam nove topanky, ved som kupovala koncom maja 2013....A tak som si pozrela kolko cca mam nabehane odvtedy a je to cca 1000km...tak uz sa pomaly zacnem aj ja obzerat po dalsich, nech mam aspon na striedacku...teraz este prestriedam s trailovymi ale na jar tazko....a ceny budu vyssie 😠

ahojte, som sa zasmiala nad Vasimi story, lebo mna v stredu rano chytila brutalna crevna chripka, baby, hrozne, stredu som celu prespala a prevracala od bolesti, brucho, klby, hlava, hroza, zachranila ma asi coca cola, ktoru som naposledy pila ked som bola tehu....dnes rano este krce, dufam, ze sa dam do poriadku
ja sportujem od malicka, ale ked sa narodili deti, tak to bola strasna makacka, skoro 3 roky sme nikde s muzom neboli, potom decka zacali chodit do skolky, ja do prace, konecne si ich zacali bravat aj stari rodicia, zacali sme spolu sportovat pomalicky cela rodina a teraz je to super, decka bajkuju, lyzuju, korculuju, plavaju, behaju, dokonca jeden minuly rok so svagrinou odbezkoval asi 3 km 😀
a kezde som zistila, ze som kondicne uplne mimo a vlastne deti ma pomalicky predbehnu povedala som si dost , zacnem konecne nieco robit pre seba - cize behat a chodit na AJ
..... 😀
@marfigirl, ja som byvala vegoska, nejedla som maso asi 15 rokov, teraz jem iba ryby, a biele masko - nasi maju zajace, kacice, kupujeme morky, ale nie casto, mne maso moc nejde, tak 1- maximalne 2 x tyzdenne. Doma jeme prevazne zeleninu, pohanku, tofu, zemiaky, ryzu natural, cicer, pseno, kus kus, vlocky...jedia aj deti......ja si este klicim fazulu mungo, moj stary jedava salaty zeler-mrkva.....