icon

Beh a chudnutie

zuzka2010
20. feb 2012

ake mate skusenosti s behom a chudnutim?chcela by som dnes zacat, potrebujem zhodit najma zo stehien a zadku..

marfigirl
26. jan 2014

Caute,ja som vcera tiez vybehla,ale asi mi omrzli lica.bola som az po 19.00. Mam ich dnes take skarede cervene,flakate.inak sa mi slo perfektne,aj som si predlzila trat a normalne uz vidim zlepsenie kondicky co chodim na ten crossfit.
Ja mam rada takyto zimny beh, horsie sa mi bude behat v lete

romanovic
26. jan 2014

Ja dnes nic, zbieram sa po tazkom veceri a muz aj tak isiel od rana do worku, poobede musim zase pracovne notebookovat ja, vidim to klasicky na pracovno-tyzdnove rana..ale vybehnem kuknut na tie tenisky.
Vravite, ze v tych latkovych nie je v zime zima? A ked skocim do mlaky??? Lebo teraz v zime, ked je mokro, beham v kozenych Biomkach od Ecca, ale stale stale ma boli chrbat, tak rozmyslam, ci to nechce special topanky na asfalt....

janinkakvetinka
26. jan 2014

ja som dnes tuším prvý krát (od kedy behávam ) behala za denného svetla....bolo to supeeer...so slniečkom...ale sa mi zdalo, že behám akosi pomaly, a že na mňa pozerá aspoň sto ľudí...tak som nejak rýchlejšie behala ako zvyčajne a môj nový rýchlostný rekord 9 km/hod...dala som 4 km, ale som myslela, že ma toto...tam niekde šlahne s tou bufkou, strašne teplo mi bolo...aj napriek tomu, že vonku mrzne

opica
26. jan 2014

@mirka907 ved to, ze aj toto su trailove, na nase pole super. su sirsie, citim to, ale o poli sa mi dnes islo dobre. normalne na asfalt mali len nike a tie ja velmi nechcem, radsej uz asics ;)

mirka907
26. jan 2014

@opica rozmyslam nad tymito http://www.bezeckepotreby.sk/product/sk/ASICS-G...
Gel - Pulse - 4rky mam a vyborne mi sedia...78e je dobra cena....len tak ci tak by som ich radsej vyskusala prv ako kupim...a u nas som ich nikde nevidela

laja77
26. jan 2014

@opica @mirka907 @iconka @miskap2111 klobuk dole pred vami, co ste to vcera dali, ja som zvolila radsej fitko 😀 a popoludni prechadzku s malym, ale teda skoro nas odfuklo z hradze 😅 . Dnes len mierny vietor pofukoval, tak sestka bola 🙂

laja77
26. jan 2014

@marfigirl aj pred Tebou klobuk dole za odvahu behat v tom vetre vcera 🙂

petruska1212
26. jan 2014

Baby,je tu niekto po cisarskom? po akej dobe ste zacali znovu behat? a ake vykony ste davali? diky

zuzulkaba
26. jan 2014

@petruska1212 ja az po tristvrte roku som mohla behat,dovtedy ma to bolelo.

petruska1212
26. jan 2014

@zuzulkaba fiiiha, tak tolko som neocakavala...sekcia ma caka,ale dlho by som nerada cakala, potom zleniviem...ako sa poznam

miskap2111
26. jan 2014

@laja77 vďaka, ale ja som teraz v Belgicku ( na Slovensko sa vraciam zajtra) a tu nie je až taká zima- je tu okolo 4 stupňov plus. Takže sa dá v pohode.

miskap2111
26. jan 2014

Inak ja dnes 14km, takže zaokrúhľujem počet km za tento týždeň na 70km. Od zajtra to však zase klesne.

miskap2111
26. jan 2014

@romanovic behám v látkových a v pohode. Ak skočíš do mláky, tak mokrota, ale noha ti nevychladne za behu a doma vysušíš bez problémov. 🙂

zuzulkaba
26. jan 2014

@petruska1212 mozno ze tebe to pojde skor 🙂 ja som skusila po pol roku a bolo to neprijemne,tak som este pockala a potom to uz bolo fajn.. A aby si nezlenivela,mozes robit aspon rychlu chodzu🙂

romanovic
26. jan 2014

Moje prve Asics - gel-fuji attack G-TX s membranou sa nesu domov 😉 za 60,- (zo 120,-)

laja77
26. jan 2014

@petruska1212 ja som po cisarskom a zacala som behat dva mesiace po porode. Ale podla mna je to individualne, zalezi od toho, ako prebieha rekonvalescencia, ako sa hoji rana a ci sa na to clovek citi. Ja som to skusila a islo to 🙂 . Ale ja som pravidelne sportovala aj predtym, takze tak.

romanovic
26. jan 2014

http://www.bezeckepotreby.sk/product/sk/Asics-G...
presne v tej farbe, juchuchuuu, zajtra vyvetram!!!!

mirka907
26. jan 2014

@miskap2111 ja 14,5 km ale zaokruhlujem na 40 😀 ... Dnes len -5 a ak fukalo tak som to necitila...po vcerajsku akoby jar prisla 😀

putney
26. jan 2014

tak ja k tym vasim dvojmiestnym kilometrovnikom 😉 dnes pridavam svojich 2,6 km, snad sa za urcite obdobie aj ja rozbeham a budem sa moct pochvalit desinkou. Dnes to bolo fajn, sice -5 ale pokial nefuka, tak sa da, len som citila omrznutu ritku a stehna. Tento tyzden teda uzatvaram troma behmi. Buduci tyzden sa chystam zvysit na 3km - tot moj plan.

iconka
26. jan 2014

Ja dnes 11.15km a nahodne som sa ocitla v exisporte na 2minuty a mali super ceny na Asicsy rozne druhy (40-60e) , ale ani som neskusala, ani nic, na buduci mesiac mam narodky, tak potom si kupim (teda moj mi kupi ;) ) hladala som len nejake reflexne srandy, ale nic som nenasla, tak som pratrala, lebo som bola po behu, neosprchovana, tak som sa nechcela medzi ludmi zdrziavat prilis 😀

mirka907
26. jan 2014

@putney step by step 😉 ..a ked s tym netresnes v zime, si za vodou 🙂

opica
26. jan 2014

@romanovic krasne ;) boze, ked ja nemam cas, uz fakt surne potrebujem, moje NB uz vobec netlmia, strasne to citim

mirka907
26. jan 2014

@opica vsimla si si komu som venovala dnesny beh 😉 😀

mracik
26. jan 2014

@miskap2111
@mirka907
@iconka teda, vy mate iny mesiac 😝 to u vas tak funguju novorocne predsavzatia, ci co? 😀

ja dnes najtazsi beh v zivote, ste mi tu vasimi naturalistickymi recami pocarovali. Na siestom kilometri mi zrazu zacalo krutit creva a skoro som domov nedo sla. Tak uz vam rozumiem a teda ak sa vam toto stava castejsie yak

mracik
26. jan 2014

Tak klobuk dolu, ze vobec behate.

mirka907
26. jan 2014

na endomonde som sa prave zbavila vsetkych requestov....dufam, ze uz mam pokoj...normalne sa citim akoby som bola obetou utoku 😠 😠 😠

mirka907
26. jan 2014

@mracik ja len tolko 2014 = 2014...ale uz teraz viem, ze to nedam 😀 😀 😀

iconka
26. jan 2014

@mracik to sa samo takto vyvinulo a ja uz trenujem 😉 a k tomu wc problemu, tak mne sa to za mojich 140 behov stalo minimalne 40x, dufam, ze sa mi to nestane, ked to budem-e najmenej porebovat 😖

mracik
26. jan 2014

@mirka907 a ja viem, že to dám, ja sa len tak pomaly rozbieham 😎 od apríla sa chystám na dvojfázové tréningy. 😅
Potom v apríli mi nezabudnite pripomenúť, OK?😀 😀 😀

mirka907
26. jan 2014

@mracik ja sa chystam...len moja family situation sa chysta tiez trosku zmenit a to vela ovplyvni....tak beham kym mozem zatial 😉