icon

Beh a chudnutie

zuzka2010
20. feb 2012

ake mate skusenosti s behom a chudnutim?chcela by som dnes zacat, potrebujem zhodit najma zo stehien a zadku..

laja77
12. feb 2014

@janicca tak sneh by bol dobry, ale u nas len leje a leje 😀

laja77
12. feb 2014

6km v dazdi a "prijemnom" severaciku 😅 , ale co by som nesla, ked mozem 😝

laja77
12. feb 2014

@opica ja som aj ponozky mala mokre 😀

susan1904
12. feb 2014

@dracik1 kde si ich zohnala?vdaka

iconka
12. feb 2014

Ja uz dva dni nebeham, len doma makam. Dnes som to neriskla do vetra a dazda, lebo zase ma se...to ucho...ale dobre som si zamakala a zajtra hlasia lepsie pocasie, tak snad uz konecne vybehnem.

miskap2111
12. feb 2014

Ja dnes 4km intervaly a 4km výklus- na páse. Už si naň asi konečne začínam zvykať. 🙂

draik
12. feb 2014

@janicca
Kto nikdy nebehal, mal by začať veľmi pozvoľna, aby sa neodpálil a aby ho to neprestalo baviť.
Začiatočnícke tréningové plány napr. tu: http://bit.ly/1j5spx0

dracik1
13. feb 2014

@susan1904, http://www.talkive.sk/produkty/garmin-forerunne... ale bez Hr, ten mozno dokupim neskor ak budem potrebovat

volali mi, budu v pondelok-utorok ale maju iba sede......

aknelka85
13. feb 2014

Ahojte 🙂 dnes prijemnych 8 stupnov, 40 min. behu ale ani v pate netusim kolko km, lebo som asi mantak, ktory si nevie nastavit hodiny 😖
Ale za to som stretla dvoch bezcov, dve labute a ine vtaky 🙂
Pekny den prajem 🙂

romanovic
13. feb 2014

Podla Sony som dned za 1,10 hod dala 4,56 km 😀. Uz si mozem zobrat new phone, mate skusenost so Samsumg Galaxy SIII? Ci radsej daky HTC? Ja som vzdy mala Nokiu, teraz prvy omyl so Sony 😠

aknelka85
13. feb 2014

@romanovic moje Sigmy ukazovali len cas 🙂 asi mam nieco s hrudnym pasom 😖
Myslim, ze s HTC nic nepokazis. Maju ho traja bratranci a chvalia si 😉

janicca
13. feb 2014

@draik v ďaka ale ešte keby sa to dalo preložiť alebo v sk verzii moja angličtina je úbohá 🙂 veľmi rada si to pozriem

iconka
13. feb 2014

@romanovic nabuduce skus trosku pobehnut 😀 😀 😀

aknelka85
13. feb 2014

@janicca skus si pozriet aj toto https://www.facebook.com/pages/BEHAMEsk/1541023... 🙂 ak si na fcb. Ak nie, maju aj oficialnu stranku www.behame.sk

iconka
13. feb 2014

prisli mi moje druhe narodeninove tenisky, tentokrat trailove a naj je cena (zo 100e zlacnene na 20,80e) a nekup to 😀

janicca
13. feb 2014

@iconka tak nech ti to v nich dobre beží 🙂 to kde taká akcia aj ja tam pojdem 😉

iconka
13. feb 2014

@janicca to bol nakup cez net, cisty risk, ze bud sadnu, alebo nie a vyslo to 😉

janicca
13. feb 2014

@aknelka85 🙂 ty si z kysuc ? ja som priamo z KNM tak môžme pobehnut spolu budeš ma ťahať 😀 😀

aknelka85
13. feb 2014

@janicca 🙂 🙂 🙂 joj, rada by som 🙂 tahali by sme sa navzajom 🙂 len momentalne som v Nemecku, do maja alebo juna, potom sa vraciam domov. A som z Ca, takze si potom naplanujeme trasy 😉

opica
13. feb 2014

@romanovic ja mam Galaxy SII teraz nedavno zdedenu po muzovi a v pohode. len mi nevojde do mojho drziaka na rameno, co som mala na moju storocnu nokiu...ale to poriesim na jar,zatial ju hadzem do zadneho vrecka gati alebo do vrecka softshellky ;)

marfigirl
13. feb 2014

ahojte, keby ste vedeli o nejakej akcii s botami v kamennom obchode, dajte vediet 🙂
ja som si dnes bola kupit v lidli bundu trekingovu, snad bude dobra.
moje koleno uz omnoho lepsie. Ak sa bude nadalej lepsit, zacnem buduci tyzden asi chodzou.

@iconka to si ako dobre vychytala tie boty!

dracik1
13. feb 2014

@marfigrl
http://www.sportisimo.sk/adidas/kanadia-5-tr-gt...

dobra cena s goracom, nie? asi budem investovat 😀 😀 😀 crtaju sa nejake bonusiky v praci 😀

dracik1
13. feb 2014

ale to je panska verzia, sorry, ja totiz s mojou plutvou c. 43 inu ani nepozeram....

iconka
13. feb 2014

Tak som bola otestovat tie tenisky, sice som nebola nejaky extra kros behat, ale cosi som sla aj po trave a blate a ceste 10.triedy 😀 a sice nemam asicsy, ale co som si skusala v obchode a ked som obula tieto, tak som mala rovnaky pocit. A tak som si dala 10km, ale tazky beh, nejako som nevladala....ach lemra som, co uz. ☹

mracik
13. feb 2014

Včera 7čka, dnes 11km. Posledný km v tempe 3:58, môj prvý km pod 4 min 😵 😵 😵

putney
13. feb 2014

ja som vcera mala nejaky blby den, vsetko a vsetci vratane mna bolo nejake divne a tak som zostala doma. Dnes som si to ale vynahradila a dala som svoju prvu 5km za 36min. A dnes sa mi taaak strasne dobre behalo 😉

laja77
13. feb 2014

@mracik vau 😵 , super

janicca
13. feb 2014

@aknelka85 jasne tak to ako keby si kameňom dohodila nejakých 22 km zvládnem alebo dáme spicha na polceste tu po Kysuciach je kde behať len ja behám do kolečka ako blázon ale idem to zmeniť cez víkend pojdem sama tak si naplánujem sama trasu 🙂
baby dnes som dala 3 km som na seba pyšná 😀 😀

romanovic
13. feb 2014

@mracik ty kokso!!! 😨

mirka907
13. feb 2014

@mracik salenaaaaa...ides ides ides.....pekne trenuj, lebo na OTKD budes zlepsovat moj cas....ja budem mat povinnu minimalne mesacnu pauzu teraz...som z toho nervna ale inak to nejde 😖 😠