icon

Beh a chudnutie

zuzka2010
20. feb 2012

ake mate skusenosti s behom a chudnutim?chcela by som dnes zacat, potrebujem zhodit najma zo stehien a zadku..

miskap2111
15. feb 2014

@mirka907 my sme sa dnes asi dohodli. 🙂 Ja 20km. Ale s tepovkou zase 135-139. Takže behala som to 2,5hod. 😀

mirka907
15. feb 2014

@mracik inak zajtra sa pokusim aspon trosku dostat do tvojho a Miskinho euforickeho stavu pocas behu a behat na nizsich tepoch...dnes napr som sla na pocity strasne lahko, rezerva este na zopar km v tom istom tempe ale tep lietal od 162 vyssie

miskap2111
15. feb 2014

@mirka907 hlavne sa pritom pomalom behu musíš fakt vykašľať na tempo a ešte aj na to, že keď stretneš nejakých bežcov, tak aj tí pomalí ťa budú predbiehať. 🙂 Ale je to fajn. Na budúci týždeň pôjdem behať asi 3 hodiny na takomto tepe.

mracik
15. feb 2014

@mirka907 kľudne som mohla dať aj ja dvacku a nekukať na blbý hokej 😝
no som zvedavá na ten tvoj pokus s pomalým tempom. To je vlastne tempo, v ktorom by si mohla behať celý deň. A ak zvládneš aspoň 5 km a nezblázniš sa z toho, daj si za odmenu jeden km v tempe pod 5. 😀 😀 😀

miskap2111
15. feb 2014

@mracik presne inak som nad tým dnes rozmýšľala, že tak sa dá behať aj celý deň. 😀

laja77
15. feb 2014

ach, nie je nad dobre kamaratky 😎 , nakoniec som aj ja vcera vybehla, aspon rychlu 4ku som dala, kamoska sa ponukla, ze zavaruje maleho 🙂 , dnes 2km na pase vo fitku. A cas je dnes krasny, ale ten vietor, brrrrrr 😅

opica
15. feb 2014

tak som si dnes urobila prehliadku luznej...fuka fuka, tak hradza nehrozila a pole je este dost mokre a tie volne plochy, to by som asi viac stala ako sla..kazdopadne 10.5 km hlasim dnes ja 😎

iconka
15. feb 2014

Aj tu fuci priserne a ja nemam odvahu ist na otvorenejsie priestranstvo, aj ked tam beham radsej aj lepsie, ale tak nevadi, dala som si zase moj oblubeny kopcek na hrad a po okoli a spolu 13.15km.

putney
15. feb 2014

a ja som odstavena doma s bolavym hrdlom 😒 Ale nechcem riskovat, nech si neuzeniem nieco horsie.

janicca
15. feb 2014

ahojte tak ja dnes celé zle uplna katastrofa išla som behať konečne za vidna a nie do kolečka ako blázon odbehla som cca 12 min a ostatné som odkrokovala až pekne domkov ....lýtka strašná bolesť až krče ledva som došla domov 😖 aj vy ste mali niekedy také pocity keď sťe začínali ? behám druhým týždeň poctivo teda aspoň si myslím 😅 dnes som aj strečing poriadny dala a nepomohlo asi by to chcelo zo dva dni pauzu asi som sa na začiatok pretrénovala 😀 😀

laja77
16. feb 2014

@janicca no neviem ako baby, ale mna napriklad boleli lytka aj ked som nemala dobre tenisky, nepamatam si, ci si pisala, ze ci mas bezecku obuv. Taktiez ma boleli niekedy, ked som bezala po tvrdom povrchu. Tazko takto povedat, ze z coho Ta mozu boliet.

laja77
16. feb 2014

dnes len 6tka so psami a kedze potvorky nie celkom posluchali, prestavky sem-tam boli 😅 . Joj, ale toto bol uz seriozne jarny beh a dokonca bez vetra 😎

laja77
16. feb 2014

@putney treba sa vyliecit, beh Ti neujde 😉

pingu1
16. feb 2014

@laja77 eeeej , ty nam tu zahybas v tejto teme? co beh, ved si chuda jak palicka

iconka
16. feb 2014

Dnes som sla rano so psom a rozmyslam, ze dnes je nieco ine ako v posledne tyzdne a ono vam nefukal vietor, ze wau 😵 Tak mi nebolo vyse treba, zhltla som ranajky, hodinku pockala a uz ma nebolo 😀 A tak som si dala velmi pomalym tempom prijemnych 17,2km. A dokonca ste ma donutili 😀 odmerat si aj svoje tepy, teda ten kludny ranny a potom tesne po behu, kedze nemam hrudny pas (ani ho neplanujem). A som spokojna aj s tym 😉

janicca
16. feb 2014

@laja77 a vidíš aj to môže byť behávala som v adidasoch ale to neboli bežecke teda aspon si myslím po ihrusku tak že celkom makky povrch. Zmenila som na new balans tie už su bežecke čo som sa dočítala na nete tak su na nerovný terén ani som nevedela že mám doma bežecké botasky 😅 v tých NB sa mi beží lepšie cítim taký makší došlap ved uvidím ako to bude zajtra ked to bude pretrvávať tak skusim dať dlhšiu pauzu alebo sa vrátim k tým starým 😉
baby ako vám závidím tie dlhé behy 🙂

iconka
16. feb 2014

@janicca ani sa nenazdas a budes aj ty behat dlhe behy 😉

janicca
16. feb 2014
mirka907
16. feb 2014

ja dnes 15km.... @miskap2111 @mracik ...Vase tempo bez sance....pravdupovediac som si dala ciel behat s tepom pod 160 (teda do tych cca 80% maximalky) a dovtedy kym sa mi dcera nevrati s dedkom z kostola...takze podarilo sa tych 15km s priemernym tepom 158 a tempom 6.25 ....po dobehu mi tep klesol na 105- 110 asi do minuty...po vcerajsej zatazi hodnotim pozitivne, cakala som ze budem musiet este viac spomalit...na 70% maximalky co je Vami spominane tempo sa musim dopracovat 😀 (ak vobec, ja som sa dnes hrozne nudila ale minimalne takto behat budem castejsie) ..a rano kludovy mi dal 3 rozne hodnoty...tak ich priemer je 59...to je ale zatial nerelevantny vysledok...brat ho budem vazne, ak budem mat kludovy pravidelne priblizne rovnaky niekolko dni za sebou

dracik1
16. feb 2014

ahojte, zdravim makačky, baby ste dobre 🙂, fakt a ostatne nebojte sa aj my budeme aspon trochu 😀 , potrva nam to sice nejaky cas a si aj budeme musiet porozumiet slovniku tepmo, maximalka a pod 😀

ja tak trochu v piatok klasika 7,4km, mala som nejake nervy , dnes sa chlappii vybrali do kamenolomu v Marianke, mna to nebavi, to ich patranie tak som si zmyslela ze beh lesom....tak som dala od Marianky od kostola popri kamenolome strasnym blatom az na Maly Slavin, odtial na Malinsky vrch, odtial niekam na Sekyl....ale odtial bolo este daleko na KAcin a zacinalo poprchat, tak som sa vratila na Malinsky vrch a spat do Marianlky. mapa mi napocitala cca 9,5 km, a cas okolo 1,20.h.... @mracik cely vybeh na Maly Slavin - ale zasa to nebol nejaky "krvak" / cca 200 m prevysenie/ som sla pomalicky a snazila som sa behat aby som neumrela a mala tie nizke tepove frekvencie....boli vyssie ako inokedy, ale vybehla som to v kuse a bezalo sa mi super....taka som naradostena- hlavne ze v MArianke v udoli nie je signal, tak som Marianku este 2 x obehla, kde su 😀 ....jaaaj strasne sa mi to pacilo

opica
16. feb 2014

divecnce, no ste sa trhli cez vikend.
ja dnes nejak citim hrdlo, tak som si dala pauzu. akurat sme boli s deckami na bazene.
ale uz som aj upratala, takze zajtra idem zas nech aj traktory padaju 😀

romanovic
16. feb 2014

Kokooos, zeny @opica @iconka @mirka907 @dracik1 @miskap2111 @mracik - Vy ste ake dablice!!!!
Hrdlo citim, ale sopel som mala v piatok a uz vobec nic, no nezvycajne som v sobotu aj dnes poobede spala asi hodinku (JA!!!!), aj muz ma tak zvlastne pozoroval a skonstatoval, ze starnem 😀 😀
Uvidim, ako mi bude rano, ale v praci smrt tento tyzden, tak by som sa mala ist trochu nabudit endorfinmi...

mon1001
Odpoveď bola odstránená
iconka
17. feb 2014

@opica
@romanovic skore doliedenie zeny!

laja77
17. feb 2014

@pingu1 😀 😀 😀 tak ale baby, co su tu, ma inspiruju k lepsim vykonom, resp. prekonavat samu seba 🙂 . A btw, ja beh milujem 😵

laja77
17. feb 2014

@janicca ja behavam tiez v NB, mne sedia, dobre sa mi v nich beha

dracik1
17. feb 2014

kocky, krasny tyzden, chorusikom skore vyzdravenie a kocky dakujem za totalnu inspiraciu k lepsim vykonom

mracik
17. feb 2014

včera 8 km v strašnom blate, tempo 8:30 😀

a dnes zatiaľ 3,5 km do práce tempo 4:50

opica
17. feb 2014

moja dnesna bezecka story ma strasne potesila ;) ona ani tak nebola bezecka,a le suvisi s tym. som vonku vysavala auto a miestny alkoholik sa mi hned pridal a prve, co sa pyta:"dnes nebehame?" je strasne mile, ked si vas ludia takto zaradia a pamataju si. tak som mu len odpovedala,ze na dnesok uz mam odbehane 😀
10 km, zacinam behat pomaly, ale posledny km som si dala rychlejsi....uzasne bezecke pocko dnes u nas

iconka
17. feb 2014

@opica no vies ako, uz si miestna hviezda! 🙂 Mne vcera taky dedko hovoril, ze uz nemusis bezat, uz ho chytili 😀