Beh a chudnutie
ake mate skusenosti s behom a chudnutim?chcela by som dnes zacat, potrebujem zhodit najma zo stehien a zadku..
1,08 hod., 0,00 km 😀
ahojte tak ja včera žiadna aktivita a dnes akurát idem s malým plávať tak si trošku zacvičím vo vode a potom sauna tak trochu zrelaxujem a zajtra možem behať o dušu 🙂 taká malá depka má chytila a zožrala som všetko sladke čo bolo doma 😠 tak dufam že ju nechám niekde v tom bazene to asi z toho počasia ani sneh ani slnko bože to je zima taku si už dlho nepamatám 😅
@gudulo som rada že so mnou sucitíš a netrháš rekordy ostatné baby 😀 😀 😀 aspoň nie som sama 🙂
baby co ste na mna mysleli...uz mam po a som doma...bolo to v pohode...som si schrupla v celkovej anesteze, neviem ci sa da pritom snivat ale ja som sa prebrala s tym, ze som si fajne zabehala a aj som to vysvetlovala este dost omamena sestrickam 😀 😀 😀 ...High som bola este dobre 2 hodky potom....mozno aj viac....teraz uz lieky prestavaju ucinkovat, takze to uz nie je velmi sranda ale hlavne je, ze som uz v klude doma...
Ja dnes 6km so psom - nasa premiera 😉
Dievčatá, zdravím všetky! Ja dnes aj včera po 10km, tempo dosť o ničom, ale nešla som sa pretrhnúť, len si zabehať tak, ako to mám rada. 🙂
vcera 6km a tak ma napadlo, ze ako si to tu vy pocitate, ze kolko km za mesiac, ze mala by som to spocitat aj ja 🙂 , sice to nebudu vase cisla, ale zase budem mat co zlepsovat 😎
ahojte, @mirka907, rychlu rekonvalescenciu....nech sa ti o behu len nesniva
ja vcera 9,6km v hladine alfa slimacieho tepma, bolo to super......
a prisli mi nove hodinky, cez vikend mam v plane jednu bezecku turicku 😀, tak som zvedava, ze kolko na nej budem bezat 😀 😀 😀 .......
@laja77 , ja so to pisem do kalendara, ale teraz mam new hodinky, tak snad tam je nejaka funkcia na ulozenie
Ahojte,
ste toho riadne popisali pocas tych 3 tyzdnov, co som tu nebola.
@mirka907 skoru rekovalescenciu.
Toto jarne pocasie v zime je super. Vcera 9km v kratasoch a kratkom rukave. Uzasny pocit. V dedine na mna pozerali ako na blazna, ale mne bolo fakt teplo.
@mracik tiez som sa nechala tebou a inspirovat a o zaciatku roka, co som zacala behat po 3mesacnej pauze beham pekne pomaly, tep medzi 140-150. Len mi vadi po b ehu, ze mam pocit akoby som ani necvicila. Mojej nohe sa to tiez paci, tak som spokojna. Za "odmenu" som si vcera dala 2km v tempe 4:30/km a super.
Inak konecne som sa odhodlala objednat na rehabilitaciu. Mala som tak urobit uz pred msiacom, ale taky hekticky zaciatok roka to bol, ze az teraz som si psomenula. SNad mi tie civcenia pomozu a moje "chrome" lytko sa konecne spamata.
Ahojte dievčatá - aj ja sa k vám pridávam, od pondelka som začala behávať a keď pršalo, tak niekoľkokrát som prešla po schodoch hore-dole, bývame na 9- poschodí, takže celkom fajn 🙂 sa teším, že som našla túto skupinu, aspoň si čo to prečítam, čo mi pomôže
Ja dnes odbehané - zase 10km, v tempe, ktoré mám rada. 🙂 Ja sa asi nikdy už neposuniem, lebo vždy si dám záväzok, že dám aspoň 2 x do týždňa intervaly, ale potom ma to rýchlo prejde, lebo ja ich neznášam. 🙂 Ale za február sa pomaličky blížim k 200km odbehaných - teda po víkende už takmer budú! 🙂
No vy ste tu neuveriteľné koľko vydržíte.ja mám doma asi 3 týždne pas a behám väčšinou každý, ked sa nedá každý druhý deň, dnes môj rekord 3,5km 25 min a striedam beh a rýchlu chôdzu lebo nestíhajú s dychom. Že 9 alebo 10km???? To ja asi nikdy nedám, a len beh to už vôbec. Ale aspoň mám motiváciu🙂
Ahojte bežkyne, pridávam sa k vám. Dlhé roky som behávala, absolvovala som aj polmaratón. Počas tehu som veľmi pribrala. Aj potom som behávala, ale v lete minulý rok som mala zdravot. problémy a išlo to so mnou dolu vodou. Veľmi som pribrala a váhu mám už skoro ako tesne po pôrode. ☹ Minulý týždeň som však opäť zahájila bežeckú sezónu a hodlám v tom pokračovať. 🙂 Včera som práve študovala stránky zamerané na beh a chudnutie a sú tam dobré tipy aj čo sa týka stravovania.Ja behávam asi 45 minút. Telo si našťastie pamätá, že som behávala, takže žiadne svalovky a bolesti sa nekonajú. 🙂 @daranka25 Skús predlžovať postupne vzdialenosť, radšej bež pomalšie, aby si sa nezadýchala. Držím palce! 🙂
Dnes po oblubenej trase vo velmi pomalom tempe 19km. 🙂 pekny vikend prajem
čafte baby tak včera som po dvoch dňoch oddychu vybehla bežalo sa mi super dala som možno aj 4 km neviem už to nepočítam lebo som behala do kolečka a vždy pri tretom zabudnem kolko mám tak má to dost otravuje to počítanie ale som si povedala ak má to bude držat a podarí sa mi s chudnut aspon 10 kg tak investujem do hodín 🙂 a dnes taká nádcha ma chytila že ledva dýcham to som už nemala minimálne sto rokov tak som trochu aj nahnevaná 🙄 ale pri behu som určite nenachladla 😉 a ináč nie je tu nejaká bežkyna priamo z KNM ?
dala som si tu namahu a spocitala som km, ktore som tu pisala + tie, co viem, ze som behala na pase vo fitku a za februar t.j 87,2km. No ved to som uz dva maratony zabehla 😝 . Joj, ale v marci budem poctivo zapisovat do kalendara, nech viem, kolko dam 🙂
@janicca vies kolko meria jedno to koliecko? ak napr.250m tak to rob tak, ze po kazdom stvrtom sa otoc a bez dalsie 4 v opacnom smere (tak sa to ma, ked behas na ihrisku, lebo si zatazujes jednu stranu viac!) a hned budes vediet kolko si odbehla, kedze sa budes otacat po kazdom km 😉
Ja dnes 17km, s tepom do 140. Ale potom sme išli s mojím nastávajúcim do Holandska, na mušle a tam som sa statočne objedla- okrem slávok som spráskala riadnu misku hranoliek s majonézou a zaliala 2 pohármi vǐna- takže akokeby som ani nebehala. 😀
zeny, zbesniem 😀
stale hlas v prd..., zafufnana kus, nerisknem. dnes sme apson s deckami vybehli polozit do vertiga, pacilo sa nam vsetkym 🙂
idem si kus zacvicit, lebo mi je uz fakt dlho, od utorka som nic riadne nerobila
@skvrnka tak škvrnka najlepšia moja kamarátka zo základnej školy no ja zvädnem koho to tu nevidím 😀 😀 😀 ty chodíš behať ????? a ty kde chodíš ? tak zajtra dáme spoločne chodím zatial na nábrežnu do kolečka ako blázon ale rada by som išla radšej niekde do pola alebo lesík atd ale sama akosi nemám odvahu 🙂 tak že si zajtra voláme tešííííííííííííííím 🙂
och baby, to toľko zvládnete? ja som dnes išla s dcérkou na prechádzku , šli sme pozrieť syna na školské ihrisko a ma napadlo, zbehni si kolečko, takže som zvládla jedno kolečko , neviem koľko metrov má, ale fučala som ešte dobrých desať minút 😀 len mám problémy s krížami, ofúkne ma a už sa nepohnem 😒 takže ako tu čítam, mám behať pomalšie, aby som vládala a vydržím dlhšie alebo rýchlu chôdzu robiť 😉

@opica uz som to opravila 😉 a lyze nehrozia, cestou som videla v zahradke rozkvitnute snezienky a bledule 😀
Ale dufam, ze cez vikend pojdeme lyzovat, tak opat uvidime sneh 😀