Beh a chudnutie
ake mate skusenosti s behom a chudnutim?chcela by som dnes zacat, potrebujem zhodit najma zo stehien a zadku..
@miskap2111 a mne budes hovorit, ze ja to prehanam...kedy som ja zabehla za mesiac 200 a viac km? 😉 😀
Tak ja dnes 11km, za vikend 30km a spokojnost k tomu 🙂
@iconka 😀 pri tvojej rýchlosti by som nedala z toho ani polovicu. 🙂
@miskap2111 no dnes som mala pr. tempo 6:21 😉 vcera 6:11....tak neviem, neviem 😀
@iconka ale to sú tvoje pomalé behy! 🙂 Ja moje pomalé mám teda všetky nad 7.00. A na tvoje rýchle behy - okolo 5.00 som sa zatiaľ ešte nedopracovala. To mi treba ešte trochu pridať 😀 .
@opica ved jasne, ja sa nestazujem, ja som sa o nic rychlejsie ani nesnazila 😉
@miskap2111 skus trochu zaradit kopce a pojde to 😉
tak ja posledné tri dni popri prázdninujúcich deťoch nordic walking 11 km (to som popri nich obiehala kolečká 😀 ), v aquaparku ukradnutá polhodinka a niečo cez kilometer v bazéne a dnes hodinka skialpu na Kubínskej Holi.
Celkom dobre padne trochu zmena pohybového stereotypu. 🙂
ahojte, deti vyexpedovane u svokry, MM na sluzobku, krasne 4 dni predo mnou......
baby, vy trhate ine rekordy......
moji chlapi isli cez vikend na chatu Hostinec, tak ze idem s nimi v lahkom bezeckom style 😀 , no myslela som najprv ze umriem, potom Ok a nakoniec kopec nenormalny, nieco cez 550 m prevysenia za 57 min - v v mape pisany cas 2 h 10 min, tak si fandim 😀 😀
pekny tyzden
zeny, uz som OK. ale dnes som namiesto behu bola v tomto uzasnom jarnom pocasi darovat krv ;)
taky mamz toho dobry pocit 😀
čafte baby tak ja už asi končím v tejto téme normálne sa hanbím čítať tie čísla čo tu píšete nieto ešte napísat moje rekordy 😀 😀 😀 včera som nebežala do kolečka ale dala som inu trasu aj trošku do kopcov bolo to ťažke ale išla som 😉 kolko ,za kolko a ake prevýšenie to neviem ale farbu na lícach som mala užasnu vyzerala som ako keby som sa opalovala a dobre sa spiekla 😀 😀
@dracik1 závidím vyexpedované deti u svokry čo by som ja za to dala keby len na pol dňa si niekto zobral moju stíhačku 😉 😀
Ahojte, dnes je u nás krásne počasie, priam ideálne na beh. Minulý týždeň som bola 3x behať, mierne som upravila stravovanie a váha sa začína pomaly hýbať smerom nadol. 🙂 Dnes som si kúpila L-Carnitin, aby som lepšie spaľovala a mala viac energie. Mám aj novú trasu, kde je mäkší povrch, lebo pri mojej váhe si nechcem zničiť kolená. Chcela by som začať opäť behať min.4x týždenne.
@magdus999
@janicca
ved ide o lasku k behu, nie o rychlost 🙂 Hlavne, ze nas vsetky beh bavi. 😉
@opica
tak moji kolegovia domotali registraciu a stafetu vo Viedni nejdeme. Zmeskali datum 😝
Ja mam stale vsak prihlasku na maraton (este, ze som to nezrusila) a tak pojdem asi polovicku, kedze nie som este fit na zabehnutie celeho maratonu ☹
Zeny, vcera som 5 hodin lyzovala v tazkom snehu a v priebehu par hodin som dostala taku brutal svalovku, ako uz roky nie. Normalne som celu noc nespala a mala som chut revat, alebo nahlas nadavat 😀
Samozrejme, ze tu nemam nic od bolesti.
Dnes to povolilo a tiez som zvladla 5 hodin s detmi, ale vacsinou som chodila s mladsou na detskom vleku a tvarila som sa, ze som najobetavejsia matka na svahu, ktorej by to nedalo opustit deti a ist na velky kopec 😀 😀
Som zvedava, co bude do soboty 😀
Ahojte, ja opat po tyzdni 😝 nejako mi to nevydava castejsie, aj ked ma skorej lenovost premaha povedzme si to takto sebakriticky 😖 . Takze dnes v krasnom jarnom pocasi 6,35 km, cas ani nepisem, ale v duchu pomaly dalej zajdes 😀 . A stale cakam na den, kedy ten kopcek co mam po ceste dam v nejakom normalnom tepe a nie s jazykom na ceste 😀
Ahojte, tak som spat 😀 Tyzden a pol som vynechala kvoli chorobe ale dnes som uz konecne vybehla. Sice len tak light - 3km, ale tesim sa ze zase mozem.
@kevinka84
@opica mne krv nezoberu...ze malo vazim....tak akoze niezeby som sa zas trhala...ja si s ihlami nerozumiem...ale mala som parkrat take uvahy, ked prisli do firmy robit odber..a teraz ked mi brali na testy naposledy, tak kukla na jednu ruku....zhodnotila, ze zila o nicom 😠 a na druhej ze teda skusi no...stastie, ze som sa naliala litrom vody predtym....kym dobrala 3 skumavky, ja uz na kolotoci bola 😀 .... kolko to realne beru pri darovani? este kus viac, ze?
kamarat medik zvykol darovat a potom vecer mali vzdy partia zurku, lebo ako vravel, stacili 3 piva a bol vzdy jasny...takze lacna opica....no comment radsej 😀
inak baby, co to chcete zabalit....ja co mi nevadilo 20km nevladzem fungovat jedno dopoludnie....som unavena ze dovidenia......ja sa budem dlho dostavat spat do kondicky....uz teraz sa desim toho ☹
Baby a ako je to s kojenim mam 2 mesacne babo a chcem schudnut.. rada by som korculovala alebo behala ale mozem ked kojim? 🙂
@mirka907 450 ml za normalnych okolnosti
ty sa hlavne zrastaj a davaj do kopy,pri tvojich schopnostiach sa nemusis strachovat.ale vsetko chce svoj cas a nenahli sa,lebo sa ti to vypomsti, vid moja jeseno-zima. odvtedy sa nestresujem,kaslem a sutaze a idem podla seba. naposledy som bola v utorok a nevadi,ved ja nie som profi bezec, tak co....ale mrle ma veru zeru
@opica jj ja viem....mrle ma jasne ze zeru....ale chapem, ze to potrebuje svoj cas....stichy mi napr. budu vyberat az dalsi pondelok....ale kupila som si domov bezecky pas...sice len mechanicky, no na pomaly rozbeh teraz sa zide....kym sa rozbehnem vonku, zacnem na nom chodit, potom pomaly beh a az potom pojdem von 😉
Ahojte 🙂 pred niekolkymi rokmi som chcela aj ja darovat krv, po odobrati vzorky ma doktorka poslala domov so slovami, keby sme vam jej vzali viac, ste nas pacient, nie darca 😅 skoda...
Baby, neverim tomu, ze dnes mi hodinky ukazovali 5,23 km za 24 min. Cas je ok, chcela som behat dlhsie ale obedna cinska pomsta sa hlasila... ale tych 5,24 km??? Ved beham treti tyzden, 3-4x. Vsak to nie je mozne? Prvy beh bol 3,63 km za 36 min. a teraz toto? Nechapem. Zeby hodinky pouzivali take nezne klamstvo, aby ma motivovali? 😅

Ja som si dnes dala pomalý "nízkofrekvenčný" polmaratónik - 21,15km za 2 hod 28 minút. Parádička, bez námahy, maratón by sa dal v pohode takto zabehnúť, aj keď teda s časom 5 hodín.. Ale celková bilancia mojho nabehaného za tento víkend - cez 38km. A za február už mám 207 km- spokojnosť. 🙂