icon

Beh a chudnutie

zuzka2010
20. feb 2012

ake mate skusenosti s behom a chudnutim?chcela by som dnes zacat, potrebujem zhodit najma zo stehien a zadku..

opica
5. mar 2014

pridavam sa k hrdym majitelkam asics gel-pulse 5
kriklavo oranzove ;) tvrdo bojovali proti mizunam 😎

slavka36
5. mar 2014

Ahojte, poradili by ste mi, aké tenisky si mám zadovážiť, keď chcem začať behať? Neviem, aké kritériá mám brať do úvahy 😎 nič profesionálne... 😀 😀 ďakujem krásne za odpovede

opica
5. mar 2014

@slavka36 chod do speci obchodu, to v prvom rade. nech ti spravia testy na chodidlo a potom si kup cez net ;) ja sice vzdy nakoniec kupim v obchode, ale takto dokazes dost usetrit. ak si kupis tenisky nie na svoje chodidlo, moze sa ti to vypomstit.

slavka36
5. mar 2014

@opica A v čom spočíva ten test na chodidlo? 🙂

petrusska6
5. mar 2014

Ahojte, dojciace a behajuce (aj nebehajuce) baby z Liptova, aj odinakial, chcela by som Vas pozvat na nasledovnu akciu, ktorou chceme podporit dojcenie a ukazat, ze dojcenie nemusi znamenat obmedzovania v beznom zivote zeny:

http://www.kengurka.sk/n/dojcenie-nie-je-prekaz...

opica
5. mar 2014

@slavka36 postavia ta na specialnu podlozku, pozru rozlozenie, v niektorych ta este nechaju aj pobehat

katpetdo
5. mar 2014

@mracik hej 11, ale neviem, kolko zien bolo, viac ako 100. DO leta casu dost pre teba.Na ake preteky sa chystas? Moja vysnivana hranica je 4:00, ale momentalne by som zvladla asi ledva 1km v tomto tempe. Na to aby som sla pod 4:30 by som uz musela zacat behat aj ine ako pomale behy. 😝

@opica a @iconca...nemyslim si, ze nerealne. Len sa netreba bat toho tempa 🙂 .

@petrusska6 drzim palce s akciou, byt v juni na SVK, tak sa zucastnim, lebo za 2 roky dojcenia som sa napocuvala ako by som nemala behat az az.

slavka36
5. mar 2014

@opica ďakujem za odpovede🙂

opica
6. mar 2014

baby, dnes po mesiaci a pol intervaly, makla som si teda riadne

tilly
6. mar 2014

boli ma nohaaa, pomoooc... minuly tyzden som lyzovala, cize nebehala, tento tyzden som sa k behu este nedostala, iba rychlou chodzou som bola v utorok pre starsieho v skole (3km tam, 3km pomalsie spat) a boli ma noha od kolena dole... aj koleno 😢 neviem to identifikovat, ze co vlastne... vsetko... inak behavam tak 2-3krat do tyzdna 7-9km, 50min - hodinu...

stretli ste sa s niecim takym? v sobotu chcem ist lyzovat, tak neviem, ci to dam... 😢

opica
6. mar 2014

@katpetdo u mna fakt nerealne, proste na to nemam 😀 ale nevadi mi to, pre mna je beh relax

janka7177
7. mar 2014

Ahojte, ja si asi dám do konca týždňa pauzu.Obchádza ma nejaká choroba. 😒 Ale aspoň, že som bola 2x behať. Dnes však ideme z roboty do wellnesu, tak sa aspoň trochu pri kúpaní a masáži zregenerujem. 🙂 Pekný deň všetkých a dnes trénujúcim babám nech sa dobre behá! 😀

yanni
7. mar 2014

cafte zenule. Tak hlasim sa z dovci. Behanie nehrozi, to je tu ako na divokom zapade. Ale aspon uz nemam kasel. Takze hadam to po dovci uz riadne rozbehnem. Posledne tyzdne som uz celkom fajn nabehla na moj "obdenrezim" a casy boli celkom OK, tak uvidim ako bude dalej.
Vsetky vas pozdravujem zo zasnezeneho rakuska, bezkajte aj za mna, tu sa fakt neda. A clovek nema ani cas. Decka buntosia uz o siestej, ide ma porazit 😠

henika40
7. mar 2014

@opica @janicca sportove veci z lidla nakupene, som rada a su celkom fajn a ano do velkosti som sa musela triafat 😉

henika40
7. mar 2014

@janka7177 vaha sa ani mne moc nehybe, ale som skusala starsie veci, do ktorych som sa nevtesnala uz dlhsie a teraz ich uz dam na seba (no este nie vsetky)… a je to urcite vidiet na postave, neboj aj vaha klesne🙂

henika40
7. mar 2014

@magdus999 velky bezec nie som, ale ked behat vladzes a nevladzes len s dychom, skus behat pomalsie, mala by si vydrzat dlhsie, aspon si to myslim… schody robim aj ja, na 7. poschodie a je to fuska🙂

laja77
7. mar 2014

ja v tomto obdobi striedam jarne upratovanie v intervaloch 😀 (ked maly spi 😀 ) s behanim, dnes 6km

magdus999
7. mar 2014

@henika40 no ja som sa do schodov asi zamilovala 🙂 nechodím už behávať, ale do schodov, striedam pomalé šlapanie s behaním, alebo branie po dvoch, to ma baví oveľa viac a po ceste dole schodami sa ukurát vydýcham 🙂

katpetdo
7. mar 2014

Vcera som bola po pol roku v kopcoch,lebo sa mi v t vetrisku nechcelo behat v poli a noha je uplne ok.TESIM SA

henika40
7. mar 2014

@magdus999 no to ta obdivujem 🙂 ja dam schody po behu, beriem to ako taky bonbon na zaver, da to veru zabrat a nerobim to ani rada 😝 casom sa kondicka zlepsi, beham asi nejaky 4 tyzden a nieco cez 9km, cas 1,10 🙂

iconka
7. mar 2014

Po praci som sa uz tesila na beh ako male dieta. 2dni som nebola skrz silny vietor (moje ucho sa s vetrom nekamarati, tak nechcem riskovat) a dnes som vybehla na vsetky kopceky v okoli niekolkokrat. Normalne sa mi to pacilo takto behat a 10km padlo ;)

yanni
8. mar 2014

Ale vam je. Aj ja chcem behaaaat. My "behame" takto 😕 😀

iconka
8. mar 2014

Po vcerajsich kopcekoch bola dnesna 18tka dost narocna🙂

laja77
8. mar 2014

K MDŽ som si darovala svoju prvu desiatku v zivote 😵

miskap2111
8. mar 2014

Ja dnes beh 21,5 km plus 12 km bicykel. Mám dosť. 😀 Zajtra ale nebehám- máme rodinnú oslavu a obávam sa, že ani ďalší polmaratón by mi nepomohol spáliť tie kalórie, ktoré tam zase skonzumujem, ako sa poznám. 😀

opica
8. mar 2014

ja som uplne v prdeli. dnes som bola behat pocas gregorovho hokejoveho treningu, je pravda, ze strasne fukalo, ale absolutne som nevladala...uz ma to nejak nebavi, 6 km v tempe 5.47...to co uz je ☹

mirka907
8. mar 2014

baby, zeby ste si nemysleli, ze len vy si davate do tela....aj JA si davam! prave pol flasticky nutelly... 😀

iconka
8. mar 2014

@opica preco sa trapis tempom? Uzivaj si beh 😉 Ja som dnes behala ovela pomalsie ako ty a absolutne ma to netrapi, vobec mi na tempe nezalezalo 🙂

mirka907
8. mar 2014

@opica ja ked zacnem zas behat to len vtedy uvidis to zavratne tempo 😀 ...no fakt....este stale mam otvorenu ranu, tak takym tempom zacnem behat na dalsie Vianoce 😠
a fakt neries tempo....daj si podla mna tyzden dva pauzu, zbehni na pilates a plavanie radsej viackrat a potom na to pojdes este s vacsou chutou a hlavne pojde to same 😉

opica
9. mar 2014

@iconka
@mirka907
baby, len ja som z toho na nervy. viem,ze este stale je to tym darovanim krvi, ale o mesiac mame tu stafetu a je to veru bieda. vcera som si chcela dat "rychly beh" a veru som sa citila ako ked beham v tempe okolo 5 a bolo to v tempe okolo 6, tak ma to strasne nastvalo 😖
ale ved o nic nejde, ja viem, len proste teraz nejak nemam este stale spat formu