icon

Beh a chudnutie

zuzka2010
20. feb 2012

ake mate skusenosti s behom a chudnutim?chcela by som dnes zacat, potrebujem zhodit najma zo stehien a zadku..

dracik1
14. mar 2014

@opica, muzik ma pekny ciel, ide solo , dvojica alebo stafety?

draik
14. mar 2014

@nufanek
Ak hovoríme o bežných pomalých a pomalších behoch, jedenie sacharidov po nie je potrebné. Už vôbec nie je dôvod na jedenie fruktózy.

nufanek
14. mar 2014

@draik dakujem za objasnenie 🙂 takze si mozem dat po takej pol hodine nejaku bielkovinu? Ako tu bolo spomenute acidko, alebo cottage?

laja77
14. mar 2014

dnes znovu s mm a malym 11,3km- opakovanie je matkou mudrosti 😀 😀 😀 , ale vikendove pocasie nevyzera prave idealne na beh 😠

janicca
14. mar 2014

baby čafte 🙂
tak ja idem za chvílu na to ! ešte hodinka aby mi vytrávilo a hor sa do behu 😉 😉 😉 ináč do tejto témy chodím už dva roky až dnes som konečne ako tak pochopila že ako správne začať behať ale stále sa mám veľa učiť 🙂 baby čo chudneme behom nezufajte každé začiatky su ťažke ale ten výsledok potom stojí za to len treba vydržať 😉 píšem ako keby som mala odbehnuté neviem kolko maratonov 😀 ináč prajem krásny zatial slnečný deň pozor zajtra sa pripravte príde Arktída 😀 😀 😀

nitrankanr
14. mar 2014

@opica dakujem

draik
14. mar 2014

@nufanek
Ak si hladná tak áno.

opica
14. mar 2014

@dracik1 stafeta,ide prvy,nejakych 16 km

opica
14. mar 2014

druha faza za mnou,uzasna sestka v tme a fajn tempe,som prijemne prekvapena,ako sa mi super islo

yanni
15. mar 2014

Cafte skeletiky. Ved uz tolko nebezkwjte, mam zle svedomie 😀 hlasim sa este stale z teplych krajin. Dnes triatlon a poviem vam, babule my sme vsetky stihle, krasne, zdrave.by vam sanky padali, keby ste videli ake bruchove natriasacky sa snazia prist do ciela. Najkrajsia podivana je, ked sa snazia klobasky vtiahnut do neoprenu 😀 takze kukucky, z 5 kg navyse si nerobte hlavu, hlavna vec, ze sa hybete.

mirka907
15. mar 2014

Zeny som spat...som zvedava co mi v utorok povie doktor ked pojdem na previazanie...nedal mi uplne ze povolenie ze uz mozem behat...ze mam zacat opatrne..tak som aj opatrne zacala so 7km..... 😀 mna uz mrle zrali

iconka
15. mar 2014

@mirka907 tesim sa s tebou, len hresim ta, ze si nesla pomalsie. Kam si sa tak hnala?

iconka
15. mar 2014

Aj ja som rano vybehla po dvoch dnoch ma uz mrle zrali. 🙂 Stihla som to este za pokojneho zamraceneho rana. Tu uz leje a fuciii ...

mirka907
15. mar 2014

@iconka nehnala....sla som na pocity volne, tempo na hodinkach prekvapilo...pripisujem to sacharidom z vcerajsej vecernej pizze a cukru z flasticky cerveneho 😀 ...sa cudujem, ze som vobec mohla behat, este rano mi kus veselo bolo 😀 ....ale spomalim, tiez myslim, ze to malo byt pomalsie a asi aj kratsie na prvykrat

katpetdo
15. mar 2014

Ahojte, musim sa postazovat, kupila som si v Lidli trenky bezecke a su priserne. Bola som dnes 15 v kopcoch a trenky ma tak oskreli na stehnach, ze mam asi 10cm pluzgier. Priserne to boli.

Inak som objavila svkely album na behanie, hlavne na rychle behy a preteky. Pocuvala som ho vo stvrtok pri volnom behu a bol z toho hodne rychly tempovy beh. 🙂

iconka
15. mar 2014

@katpetdo no to si ma nepotesila, aj ja som si ich kupila, ale este som ich neskusala, tak som zvedava co to spravi mne, kedze ja som na kadejake presivania a nite a stitky hakliva aj pri beznych veciach. 😒 A aky album?

janicca
15. mar 2014

baby ahojte tak dnes odbehnuté ani neviem či to tu vobec písať 😒 mne sa zdá že bežím zo dňa na deň horšie akosi sa stále nemožem rozbehnút alebo to neviem ? alebo začínam na začiatku príliš rýchlo a potom funím ako slon a nedám to tak ako by som chcela ja ! aj plán pre začiatočníkov tu niekde prebehol hodila som si ho do prekladača ale vobec sa v tom nevyznám 🙄

romanovic
15. mar 2014

@janicca Ja sa tiez poslednu dobu trapim ako kon, ziadne lahke behanie, fakt ku koncu toho mavam plne zuby, citim tazke nohy, zle dycham, mam pocit, ze sa plazim 😠 , neviem, ci to mam pripisat 5 kg navyse co mam oproti normalu, alebo tym, ze som kvoli klbu nebehavala pravidelne, ci oboje dokopy. Fakt si nepamatam nejaky super radostny lahky beh. Ale zase moja zatatost ma nuti skusat to dalej a verit, ze ten fasa pocit zase pride 😉

katpetdo
16. mar 2014

@iconka Nextlevelism od DJ Fresh,je drum'n'bass a dubstep pokial ide o zaner.
Neviete mi poradit nieco na hojenietej odreniny,zacalo mi to mokvat a pri mojom zlom hojeni ran sa mi to zase bude tahat niekolko tyzdnov

miskap2111
16. mar 2014

@janicca @romanovic baby, inak mne keď sa nechce, tak mi strašne pomáha, keď bežím strašne pomaly. Proste od začiatku bežím maximálne pomaly ako sa dá, vlastne na tempe, pri ktorom by sa dalo už chodiť. A postupne vidím, akosi to "vyvinie" - niekedy tak idem celý beh, ale niekedy posledné km zrýchlim, alebo sa len tak "hrám" s rýchlosťou. A takto mi to ide potom fajn za akýchkoľvek okolností.

romanovic
16. mar 2014

@miskap2111 Praveze mne sa mentalne chce, rano vybieham s elanom a chutou, ale telo akoby nevladalo a potom ku koncu mojej hodinky fyzicno zacina prevazovat nad hlavou, akoze som otravena z tempa, lebo viem, ze byvalo vyrazne lepsie ... Nikdy som to nevzdala sposobom, ze by som presla do kroku, VZDY dobehnem, zajtra zase vstanem a pojdem (a naozaj s chutou), akurat namiesto niekdajsich 12 km dam ledva 10, mozno 9 a ku koncu budem rada, ze som....
Beriem kloubni vyzivu (ked ma napadne 😀 ), ale pravda je, ze celu zimu som nepila chia - fakt neviem, ci to funguje, alebo je to len placebo efekt. Mozno mi len treba dat dole tych 5kg a vsetko bude fasa....
Nejak som sa zamotala a hodila tu vela slov takto na povolebne rano....

miskap2111
16. mar 2014

@romanovic 🙂 Nenechaj sa tým vobec znechutiť. Ja behám tiež ďaleko pomalšie ako pred rokom a chvíľu ma to aj štvalo, ale posledné mesiace to už vobec neriešim. Veď sa nechystáš na nijakú súťaž, či áno? Ja som si stanovila svoj cieľ - a to je netrhať rýchlostné rekordy (a riskovať znovu zranenie), ale behať, lebo ja potrebujem schudnúť tiež - tých 5kg je minimum.. V auguste sa znova vydávam, takže motiváciu mám riadnu, len tých 5kg potrebujem dať ďalej aspoň do 2 mesiacov najneskôr, lebo potom už bude neskoro hľadať šaty. 🙂

romanovic
16. mar 2014

@miskap2111 Fuuha, tesim sa, ze sa vydavas, lebo som citala Tvoju temu o ex-ke Tvojho nastavajuceho. Takze mozme chudnut spolu. Aj ked u mna nie je chudnutie nejaka mega vazna tema zavazkov typu "nebudem jest po 17,00, vylucim sacharidy, atd.", lebo si neviem odopierat a tiez milujem vecerny alkohol 😉 , skor by som to zhodnotila ako celkovo "trochu menej zrat a chlastat" 😀 😀

miskap2111
16. mar 2014

@romanovic 😀 ten večerný alkohol a dobrá "žranica" mi ani nehovor. Keď som v Bratislave, tak sa ešte viem odkontrolovať, ale keď som s mojím nastávajúcim v Belgicku, tak fičí všetko- šampáňo, vyprážané, sladké - hlavne veľa belgickej čokolǎdy.. 😀 A potom nariekam a ani tie moje nabehané desiatky km mi nepomáhajú. 😀

romanovic
16. mar 2014

@miskap2111 jj, nikdy mi nechutilo simpanske a teraz na Vianoce sa to zlomilo. Prave som spratala obed, idwm so starsou do sauny (jej premiera) a mrkla som ockom na 12 DeLuxikov na balkone, ako na mna tuzobne hladia... 😀 😀

miskap2111
16. mar 2014

@romanovic 😀 😀

janicca
16. mar 2014

@miskap2111
@romanovic baby vďaka za rady ešte že ma to baví a nevzdávam to včera to bolo asi preto také ťažké že dnes prišli svoje dni tak trošku aj rozladená som bola a viete hormóny si niekedy robia čo chcú 😉chcela som dat viac tak som skušala najprv beh ,potom chôdza ale znova rozbehnutie mi moc nevyšlo tak som to zabalila a išla domov a verím že zajtra to rozbalím na plno 😀 😀 a tekutiny treba tak si doprajte 🙂 ináč to pomalé rozbehnutie dávam aj mojej nadváhe 20 kg ale ide to pomaly dole tak sa teším a som na seba pyšná 😵

opica
17. mar 2014

ja som zas prisla od svokrovoch chora. mna ten suchy vzduch v byte raz zabije. uz v sobotu ma skrabalo v hrdle, vecer som ledva zila. vcera som pol dna lezala v posteli a dnes uz celkom fajn. doma vo svojej postielke, konecne som sa vyspala 😎 ale beh do stredy urcite zas nehrzozi. to zas bude, kym sa rozbehnem,ale neriskujem uz nic, mne o nic nejde, len o moj dobry pocit

evelin1986
17. mar 2014

Ahojte, tak s otvorenymi ustami vas uz dlhsie citam a ste ma vsetky kolke tu ste namotivovali a chcem zacat behat. uz vyse 2 mesiacov chodim do fitka - u mna uspech, lebo nikdy v zivote som necvicila a ani nesportovala...v tehotenstve navyse nabrala + 30kg, no hroza..nikdy som sice nebola chuda, ale pri vyske 172 som zvykla vazit okolo 70 kg...teraz sa mi dietou a uz aj tym svicenim podarilo zhodit na 73kg a tak som si povedala, ze ta nadvaha uz nie je az tak brutalna a snad mi klby odpustia aj pokus o beh🙂...vo fitku pravidelne vyuzivam beziaci pas, nasjkor som davala len rychlu chodzu - tu zvladam momentalne uslapat do rychlosti 7,7,km/hod a cca tyzden sa pokusam zapojit aj mierny beh - 9km/hod...co je ale pruser, tak kondicka mi umoznila na prve razy bezat v kuse asi len 2 min, aj to uz som hviezdicky mala pred ocami...vcera sa stal asi zazrak a vydrzala som "az" 5,5 minuty...😀...Chcem sa vas opytat...kolko takej lemre ako ja moze trvat, kym zabehne aspon 20 minut v kuse? viem, ze to netreba silit a ked sa neda, tak jednoducho prepnut na chodzu, ale je mi az trapne zo seba...moj muz behava pravidelne a odbehne hodinu v kuse v pohode...vcera som si kupila aj tenisky bezecke, nech mozem skusat aj vonku, predsalen je to zadarmo, ale trochu mam obavy, lebo na tom pase aspon mam vodu, korej teda vypijem vela a vonku asi ju mat nebudem...resp., vy mavate v ruke alebo tak?

laja77
17. mar 2014

@evelin1986 no ja vodu nenosim so sebou, ale tak ani maratony nebeham . A rozbehnut sa rozbehnes, neries ze za kolko, to postupne pride, vzdy ked po troske pridas, postupne sa prepracujes k 20min a aj k hodine 😉