Beh a chudnutie
ake mate skusenosti s behom a chudnutim?chcela by som dnes zacat, potrebujem zhodit najma zo stehien a zadku..
ahojte kočky 😉
včera som mala voľno dnes ak príde manžel v normálnom čase tak vybehnem 😉 kniha bežať ako dáma je fakt dobrá celkom zaujímavo je písaná už ju mám skoro celu prečítanu sú tam dobré myšlienky doporučujem prečítať a pre mňa celkom motivujúce 🙂
@dracik1
@yanni cez víkend idem aj ja skusiť trošku vačšie prevýšenie tak so zvedavá ako to zlvládnem už sa teším ako doprovod mi pojde manžel s malým na bicykli a budú ma povzbudzovať si budem pripadať ako na maratone 😀 včera sme s manželom rozoberali bežecké preteky a on mi vraví že tie su len pre profesionálov ......... ako to vlastne je keď by som napr možno raz skusila suťažne ?nevravím že chcem ist ale len tak pre motivaciu a informáciu .viem že existuje rôzne bežecké suťaže nie len maratony a polmaratony ak ak možete tak poradíte 😵
Caute baby, tak ja som si kupila taky lacny merac tepovky od Sigmy a jak naschval mi to tep neukazuje...poslala som muza kupit novu baterku do toho hrudneho pasu, ale ak to ani potom nepojde, budem pekne nasr*na...a tak som sa tesila..:-/
Caute baby, rozhodla som sa zacat s behom 🙂 Kedze som zaciatocnik, co mi poradite? Zaujima ma hlavne co si obliect, obut, aku dialku si dat na zaciatok atd 🙂 Dakujem 🙂
@janicca nic take, ze len pre profesionalov. Su urcite sutaze, ktore su urcene pre profi, napr nejake majstrovstva, ale vsetky zname aj menej zname maratony su aj pre hobbysportovcov. Väcsinou je to tak, ze sa jednoducho prihlasis. Vyberies si svoju disciplinu, napr. maratony sa len volaju maratony ale maju na vyber aj pol, ci 10 km, minimaraton atd. Fakt sa staci prihlasit. POtom su ale aj take, kde sa startovne losuje ako napr. Berlinsky Marathon. Tam nemaju limit kolko sa moze prihlasit, nezavru po urcitom pocte registraciu ale nechaju do urciteho casu registraciu otvorenu a potom losuju. Tak na tento rok sa prihlasilo na berlinsky maraton ca 70 tisic ludi a maju 40 tisic startovacich miest. Mojho muza vylosovali, mna nie grrrrrr Su aj take sutaze, kde musis mat urcity kvalifikacny cas splneny, aby si sa vobec mohla prihlasit. Ako toto presne prebieha sama neviem.
A nemusis byt ani v nijakom sportovom klube atd. My nie sme nikde clanmi a uz sme obehali pol sveta 😉
@evelin1986 a navlhcila si si ho? to treba pred kazdou telesnou aktivtou, tu cast, co sa dava pod prsia
Ahojte, aky ste mali den ? dnes som bola behat druhy krat tento tyzden ...skoro som skapala 😀 absolutne som nevladala, nemam svalovku s zredosleho behu ...velka bieda dnes, zyvalo sa mi, energia ziadna ...ledva som udrzala behat-chodit 40 minut ..des 😝 dnes som celkovo doobeda vela chodila po meste ...obed som mala asi slaby - paradajkova polievka so syrom, nestihala som nic ine ...minule ked som bola behat dala som si na obed celozrnne spagety s tuniakom a mala som podstatne viac energie ....takze , nabuduce zase na obed sacharidy, ci ?
@nicky182 , akokeby som videla seba pred 4 mesiacmi, svalovka, problemy s jedlom, nevladanie, energia ziadna.... 😀 , mne sa najlepsie dobre beha po spagetovom obede 😀 , energie do aleluja....a behat pomaly, fakt pomaly......najlepsie si pozicat hodinky aby si videla, ze kolko je pomaly, u mna bolo pomaly 7:20 a prestala som byt hladna....
@dracik1 no plavanie je v celku v pohode. Taky lepsi priemer. Ale chce zrychlit. Ideme si zaplatit trenera aspon na par hodin. Ja plavam dost rychlo ale len prsia, kraul som sa prave naucila a musim to este doladit. On ma praeze problem s behom. To je to najhorsie.
Inak baby aj ja dnes vyzyvujem. Hroza. Beh ma este len caka. Asi budem aj ja celou cestou zyvat
@janicca odkiaľ si? hoď lokalitu, nájdeme ti nejaké preteky. 😉
Potom sa s tým treba pochváliť na Facebooku alebo aspoň tu a máš brutálnu motiváciu na tréning. 😀
@yanni u mňa tiež plávanie najslabšie, mám pocit, že sa vôbec nezlepšujem, kraula v nejakom normálnom tempe stále zvládam len 25 m. 😝 Takže prvý triatlon si určite odprsíčkujem 😀
@mracik ja kraula tiez v kuse len jednu dlzku, co mi tu mame 25 m. Inak moj muz tiez jeho prvy triatlon polovicu odprsickoval lebo plaval krivo 😀 Nejak nevedel drzat smer, plavali v mori. Inak ked si odmyslime, ze v mori drzat kurz je nie bohvie co, nic nevidis, to bzen je fakt lepsi, ale ta slana voda ta tak fajne nadnasa a hlavne ked mas este neopren obleceny, tak to ide fakt rychlo.
Tak ja mam na dnes odbehane ale vyzyvujem ako kon co ma hlad 😕 😀 Nebezalo sa my bohvie ako aj ked bolo relativne teplo a slniecko ale polovicu trasy fukalo ako o preteky a ja zase proti vetru a este neodporucam kradnut detom gumovych medvedikov a cokoladu a zozrat to tesne pred behom a este zapit vodou 😠 Baby to boli po 20.minutach prdy a len som tak zadok stiskala aby som sa neposr... 😕 😀 Este ze dnes bolo na plane len 40 min, lebo neviem neviem. Asi by som pustila do gati. Lebo siroko daleko ziadny kricek, len polia 😠
@opica ahoj,tak nakoniec stacila vymena baterky🙂
Nakupujte lacno a výhodne v Sports Direct. V on-line obchode Sports Direct nájdete športové, lifestylové značky Nike, Puma, Adidas za málo peňazí. Tovar až s 90% zľavou. Sports Direct – najlacnejší e-shop.
http://bit.ly/19F7UlU
Ahojte Baby , a po akej dobe sa začne ukazovať že ste schudli?
Keby som behávala každý druhý deň ?.
Tiež by som chcela začať behávať lebo už vyzerám strašne a hlavne môj zadok a stehienka :(
Ak je tu nejaká žena zo Žiliny-Hájik, nepridala by sa ku mne?
Ďakujem
tak ja dnes klasika 4 km po okruhu ale bežala som od domu tak to bolo možno aj 4,5 km 😀 ešte tam dám tu moju 5 a opušťam kruháč lebo začína ma to nudiť 😉 od 15.apríla nastupujem po MD do práce tak možno potom budu aj nejaké hodiny konečne 😉
@yanni ďakujem za vysvetlenie 😉 som sa pobavila na tých medvedíkoch presne tak kradnúť sa neodporuča 😀 😝
@mracik kysucke nové mesto a triatlon to je tiež super vec keby som vedela kraula tak už to robím suťažne 😀 😀 lebo plávanie ,bycikel to tiež môžem 🙂
ja dnes 10 km ale kedze som spala nejake 3-4 hod v noci len, necakala som ziadne zazraky......ale celkom fajn sa bezalo...ziadna zavratna rychlost....bola som prekvapena, ze to vobec ide, lebo cely den len na kave som bola a posledne dni sa zabudam dopovat zelezom...a u dr. som samozrejme nebola...nie je cas 😠
no a teraz sa dopujem nutelov...dosla chut...budem sa branit?radsej si par lyziciek dam ako niekomu do rana ublizit
@janicca http://beh.zoznam.sk/beh/2608/international-gor...
čo povieš na toto? Ultramaratón asi nie, zatiaľ... 😀
ale ten minimaratón vyzerá byť fajn. 😉
inak ja dnes intervaly 😝 😝 😝 a do pretekov už mám voľno 😎

@verbal ja v lete nic. Uz ma muz kolko ktra vyhresil, ze to nie je dobre. Ani slnecne okuliare nenosim. Nejak ma to vsetko obmedzuje.
Muz ma siltovku a slnecne okuliare.