Beh a chudnutie
ake mate skusenosti s behom a chudnutim?chcela by som dnes zacat, potrebujem zhodit najma zo stehien a zadku..
maju sancu sa docitat veci ktore sa z novin nedozvedia
@yanni vsak nech behaju aj svokrovci 🙂 . To je super, ze Ti chcu behat, lebo nasi lenivci horko-tazko, ale teda niekedy sa nechaju presvedcit- je to velka skoda, lebo hlavne ten prostredny, ked bol este mensi, vhraval vsetky sutaze, kde sme s nim chodili a potom bac- akoby utal, nechce sa mu ist behat 😠
dnes som bola behat rano pred pracou hned ako som malu odniesla do skolky....najhorsie bolo prestat....strasne sa mi dnes chcelo bezat a bezat...este ze som mala jednanie 😠 ...na nedelu sa chystam do lesa akurat ze predpoved hlasi silny narazovy vietor, tak to bude zas iny adrenalin 😀
Dnes som hore od 1:30, tak som o 3tej rano ranajkovala a o 5tej uz behala 🙂 Veru som si uz odvykla od tychto skorych rannych behov, najvyssi cas si zacat opat zvykat. Ale 14km som dala 🙂
@iconka boooze zenus, to nemyslis vazne tak skoro. Ja som sa dnes horko tazko dostaa osiedmej z postele.
@laja77 a co si. Svokrovci a behat? No to by dopadlo. Ale chodia aspon casto na tury.ale inak totalne nesportovi to ludia.
Tak chalani zatial chcu behat. Ale trenovat sa im nechce, takze vyhrat asi nevyhraju. Ale nevzdavaju sa. Vzdy dobehnu do ciela. Dnes to uz mame tiez za sebou. Krpci 400 m, velkac 800 m a muz 10 km. A ja som drzala straz 😕
dnes 7km- uz neprsalo a este nefukalo 😀
Tak vcera sme mali sportovy den, aj ja aj krpec sme pretekali. Syn vsak celkom nechapal preco by mal bezat, takze si tych 60m odklacal aj s jedlom v ruke 🙂.Aj medaila sa mu usla, ale musim priznat, ze mu to bolo dost jedno. Len po ehu opakoval, ze chce ist ist na preteky 🙂.
Ja som bezala 4km za 16:18. Cas v pohode, kazdy km bol pomalsi a pomalsi. Fukal priserny vetrisko, ale ten fukal pre vsetkych. Mierne som to prepalila 😝 . Ale som spokojna, ze aj ked iba volne beham, este aspon tie 4-5km dokazem sa priblizit 4min/km. Zboznujem tieto vzdialenosti.
my dnes mame v kosiciach VKVcko...vy..bany kosicky vietor ale ten je myslim dnes na celom Slovensku... este v zivote som nebehala pri takom vetre..som kukala na nete ze 47 km/h a v narazoch az 70 km/h som akurat mala pocas behu...ale tak dala som to...dnesny plan mi nedovolil sediet doma...takze 20km v lese dnes ...
@mirka907 aj tu dnes šialene fúkalo 😝
a mne sa podarilo prekonať svoje hranice... behám 2 mesiace a za ten čas som sa dostala na 5 km mierneho behu bez prestávok.
a dnes na Wings for life som odbehla vyše 10 km 😎 bežala som 1h10min takže pre väčšinu z vás asi taký pomalší až poriadne pomalý beh a zopárkrát som niekoľko desiatok metrov aj kráčala na oddýchnutie, ale drvivú väčšinu som skutočne odbehla a doteraz nechápem ako 😅 😀 😎
@lalus , ze pomaly cas, super si bezala...
ja po pondelkovom pade nic az do soboty , ma to koleno bolelo, v sobotu som dala 30 km turistiku, prevysenie ratam okolo 1500m...idem stiahnut data z garminu a dnes som dala len tak vyklus 3 kilaky, nohy ma neboleli po tej sobote ....huráááááááááá.....tusim sa dostavam do starych casov turistickych "dialkoplazovych"
tak som sa rozhodla pre regionalne behy tento rok. vo stvrtok pomle run a v septembri ma caka zabijak-pieninsky maraton. v skutocnosti to je 18 km, ale prevysenie radsej ani nebudem pozerat...kazdopadne, to je asi vsetko, co tento rok este dam. pripadne dm run 4km, sme slubili 15-rocnej neteri, ze dame s nou, tak tam urcite moj minulorocny vykon nezopakujem 😀
dnes dost fukalo...tak 3,4km na beziacom pase...
@opica ja mam v plane zatial tiez dva behy OTkD a MMM (to je moj hlavny ciel)...BB tento rok vynecham a ani night run nepojdem....po minulorocnej masovke sa mi do toho velmi nechce.....v utorok mame CITY run v KE...povodny plan bol, ze idem ale budem s malou,takze tento rok ho vynecham(az tak mi to nevadi, lebo mi nepasuje do bezeckeho planu)....a tiez to ma byt masovka...pojdeme povzbudzovat 🙂
joj zeny a musim si ist dat spravit tie krvne testy zas....tu moju anemiu som zatial neriesila ale zato nasadila zelezo a kvantum ovocia a zeleniny....tak myslim, ze to poriesilo situaciu, hoc unavena som stale...ale to davam za pricinu inemu....nechce sa mi ist ku doktorke, lebo zas mi zakaze behat alebo si nieco ine najde....
@mirka907 je to sranda, lebo vsetci znami zacali teraz vo velkom behat sutaze-vid ja minuly rok 😎 a s mirom sme skonstatovali,ze stacilo, proste ma to zbytocne stresuje. pomle idem kvoli tomu,ze ideme vsetci 4 a sestra bude pri detoch, kym budu behat svoj a my svoj beh(tych 9 km, co bezim ide asi 300 ludi, aj tak dost na beh, kde 3-krat bezis okolo parku, aby si nabehala 9 km, uz teraz ma to desi, vsak vies ). pieninsky ma svagrina lame uz dlho, tak som si povedala,ze nech. je tam obmedzeny pocet ucastnikov, co je perfektne. predpokladam, ze skoncim v poslednej 10-ke 😀 a miro ide na stefanik trail, to som strasne zvedava na jeho pocity, lebo bezi o 10 vecer v lese cca 16 km vramci ich stafety, mna tiez jeho kolegovia presviedcali, ale kto by bol s detmi, vsakze 😀
Ja sice nemam so sutazami velke skusenosti, ale zatial mam skor pocit, ze to nie je moc pre mna, nakolko si neviem nacasovat aby sa mi v ten den dobre behalo a to ma potom stresuje. Uvidim casom, ci pridem na to co kedy a ako, ale zatial sa tym nestresujem a beham si pre radost. Dnes som si supla intervaly, fuj, nemam ich rada, ale sla som s tym, ze som sa na to tesila a tak sa mi aj celkom fajn behalo.
@tilly ;) ja brutalne nerada beham kolecka, to ma dost odradza. ale prezijem, nebude to moj vykon roka, tak v pohode. nejake plany su, ako vzdy na sutazi, ale rekord netrhnem urcite, este stale nemam uplne spat formu. kazdopadne sa tesim hlavne na chalanov, ti uz teraz riesia, co si oblecu, ako pojdu 😀
@iconka mne to vyjde tak na 50% vzdy. teraz to vidim blede, ale ja sa uz nestresujem. pred prvou sutazou som riadne ani spat nemohla 😀 tep mi doteraz stupa k vysinam, ale snad to vo stvrtok zvladnem s noblesou. posledna urcite nebudem, cim si nie som uplne ista pri tom pieninskom, tam budem rada, ked dobehnem 😀
1,10 hod., 0,67km 😀 😀 😀
http://damskajazda.webnoviny.sk/dobre-spravy/cl...
este mame šancu 😀

@kuwait ved zaujimave to je, to hej 😉