Beh a chudnutie
ake mate skusenosti s behom a chudnutim?chcela by som dnes zacat, potrebujem zhodit najma zo stehien a zadku..
Dnes moj zatial najskorsi tohtorocny vybeh - 4:30 a ja na ihrisku 😀 Supla som si desinu a hybaj do prace 🙂 A dnes som zistila, ze za tento rok som uz prekrocila 1000 odbehnutych kilometrov! 😨 som pozerala, ci to vazne a vazne 🙂
@mracik nemyslela som, ze sa tu rozbehne taka diskusia na temu mnou pridaneho obrazku 😀 Ale dobre, vzdy chcem a napokon aj budem vyzerat ako sprinter, nielen preto, ze mam postavu kde rozdiel medzi pasom a bokmi vzdy bol a bude 30 cm, ale aj preto, ze si myslim, ze beh na dlhu trat na podklade beton a asfalt nie je vhodny pre moju chrbticu 😉 Akokolvek vzdy chcem a budem vyzerat ako zena, nie ako ta na tebou pridanom druhom obrazku 😉 LOL
@katia77 len som chcela ukázať, že také porovnania sú veľmi tendenčné, radi ich používajú propagátori intervalového tréningu a paleo stravy...
faktom je, že aj tie šprintérky nabehajú stovky kilometrov mesačne a aj maratónci behajú intervaly.
Dôležitá je aj vytrvalosť, aj schopnosť bežať rýchlo, nie je to buď - alebo. 😉
Joj, opat sa niekomu podarilo oznacit ma za propagatora, ehm to je dost smiesne, teda ☹ , nakolko z mojich prispevkov nic nemam ani neplanujem mat. Ale dobre, dufam, ze coskoro budu na svete nejake aktualne foto, aby som propagovala fakticky sama seba a nebol dovod pochybovat... Kazdopadne tu moju foto som dala z dovodu ilustracneho... A ano dolezity je ten cas, aky sa organizmus stresuje 🙂
Tak ja dnes Test run na polmaraton a osobacik padol...priemerne tempo 5.09..spokojnost
po dlhsom case beh s Garminom a pise ze 9,33km a 49min 😎
Dnes den plny pohybu. Najskor s mojim cyklokros, potom sama vecer este kratsi beh a tento mesiac som zavrsila na 231km behu. Moje mesacne maximum sa zase o kus posunulo. 🙂
po dlhom čase sa hlásim aj ja, mala som v marci a apríli pauzu - stále sme si točili dookola choroby, tak sa nedalo, v máji som to opäť rozbehla 🙂 no môj maximum od mája je 8,5 km vo štvrtok za 50 min a dnes 7 km za 37 min. Chcela by som sa do júla "naučiť behať" 10 km, myslíte, že to stihnem? 🙂 peknú nedeľu prajem 🙂
@mobilka keď beháš 7km za 37min, tak 10km zvládneš ľavou zadnou! Samozrejme, nebež tým istým tempom- daj si to určite pomalšie.
ahojte, 10 km doobeda odbehnutych, som spokojna, lebo po 6 mesiacoch behania/nebehania som si to fakt uzivala v tempe medzi 6:20 - 6:50 ( posledne 3 kilaky fukal silny protivietor/........jupiiii a je pravda, ze pomaly daleko zajdem @mracik , cely cas som sa snazila drzat tvojho motta, pomaly 😉 pomaly a pomalsie.....
a este v piatok som bola 7 km v tempe 6:20 a uplne v pohode....hr sice nemam ale bolo to OK
olala, hlasim novy rekord: 14,1km 🙂
ja dnes pauzujem....ide ma urvat, lebo mam cas aj chut ist behat ale rozum ma brzdi, ze potrebujem dat klud dnes....Celkovo som test runom ukoncila trening na rychlost, teraz budem dva tyzdne behat uplne volne kratke behy a potom sa pustim do predlzovania vzdialenosti (21 uz nie je problem a zatial bolo najviac 25km... je nacase to zacat natahovat)...uz sa na to tesim 🙂 ..menej na tie horucavy 😖 ..
Mala prisla chora zo Skolky v prirode, takze sa valala v posteli s muzom a ja som si vcera dal 3,5 hod. v saune, 1 hod. masaz a dnes 11,6 km 😉 😉
Ja uz mam tiez za sebou 10,3km...celkom fajn tempo na to ze hladna som sla 😉
Takže Ahojte.Ja dnes síce 11,08km ale takým spôsobom,že som myslela ,že vyzvraciam vianočný opekanec.Išla som skoro po obede a po 5km to bola strašná morda.Potom som to nejako odbehla a zistila som,že som si urobila osobák a zaklincovala som to za odmenu domácimi krémešmi od mamušky.Keď som pažravá,tak mi treba.Ahojte
DNes vybeh na hrad, vsetko ok, len kto tam sakra postavil ten kopec ???!!! 😝 😀
7x krasna ranna Kuchajda. Labute vyviedli mlade 🙂
Behavat chodi taky stary pan, tipujem mu 70, stretavame sa tam v lete, uz z dialky si kyveme, taky fajn pocit...
Cafte kostlivky, normalne mam zle svedomie. vy tu behate jak dive a ja nic. Mna ta noha stale boli, natieram ako diva a nic. Sice trosku lepsie ale teraz sa fakt bojim vobe vybehnut aj ked len na par km a pomaly, lebo pred tyzdnom to nedopadlo dobre. Ja uz fakt neviem, co to moze byt. A 29.06. polmaraton. neviem ci ho vobec dam, ak sa to nezlepsie, a ked dam tak len na tabletkach a za hrozny cas. Ja sice nemam problem zabehnut 20 km aj bez treninku ale ja dvojkove casy fakt nemusim. To je depka na pol roka.
Ale inak rodinna pohodicka, cez vikend sme boli u svokrovcom, od piatku len zradlo, moje nervy. Na vahu s radsej ani nejdem stavat. Ale tak relativny oddych to bol, deti sa v piatok niekde zasili a vyliezli az v nedelu 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

@mracik c.2 urcite!