Beh a chudnutie
ake mate skusenosti s behom a chudnutim?chcela by som dnes zacat, potrebujem zhodit najma zo stehien a zadku..
ja sa len zamyslam, ze aky vyznam ma dat si nejaku energeticku zbrndu do seba pri hobby behu 3x za tyzden po 5 km (to som mozno az prepiskla u niektorych :-P) za vidinou zlepsenia si casu zo 7.30/1km na 6.50/1km 🙂))) ved behame pre zdravie, a tie zbrndy so zdravim nemaju nic spolocne...aj tak tomu neverim, ze vypijem a postupne bhudem stihat aj za lepsou resp. rychlejsou kamoskou. to akoze potom by mi nebolo treba ziadne intervalove treningy ci tempo behy a behy do kopcov na zvysenie rychlosti. naco??? vsak vypijem, si a odbehnem vyklus a za 2 tyzdne som o minutu vdaka napoju rychlejsia 🙂))))))))
@martus1 Ano, chcela som tu predat jednu otvorenu krabicu, pretoze ho momentalne pit nemozem a ani tak skoro nebudem moct, ale stopli mi to... Ja som ziadne maximalne vykony dosahovat nechcela, len som sa chcela priblizit kamoske, aby som mohla behavat s nou... Inak suhlasim, robim to pre svoje zdravie a pre dobry pocit
kamoska by trochu mala spomalit a ty popracovat na rychlosti. ved o tom su spolocne behy, o prisposobeni sa. ten rychlejsi rata s tym, ze musi zvolnit trochu a naopak pomalsi ma motivaciu v podobe vodica, ktory ho pekne potiahne. na konci si kamoska moze dat par intervalov vo svojom maxime aby "dobehla stratene"....ja ked si idem zabehnut s MM tiez je normalne, ze on spomali a ma pre neho vyklus, no pre mna je ten jeho vyklus potiahnutie do lepsieho mojho tempa.... no asi si tu nezabodovala s nejakym preparatom.
Viete co, prepacte mi, ze som tu spomenula nejaky produkt, ktory som ani nechcela konkretizovat, az ked sa ma niekto spytal, aky stimulant pouzivam, velmi sa ospravednujem. Nahlaste to adminovy, zmazte to je mi to jedno. A ty mareli asi nevies o com hovoris, ked hovoris o nezdravych zbrndach, najskor si pozri aspon zlozenie niecoho, co chces oznacovat za nezdrave. Pekny den prajem
@monkabr ja som sa zrychlila zo 7.15 na 4.50 min/km za necele dva roky....a poviem ti, boli obdobia, ze som zufala bola, ze neviem zrychlit.....a vies co? spravne zlozenie treningov, trosku zapojenia rozumu, kvalitnejsia strava a je to tam...bez akychkolvek blbosti..vzdialenosti okolo 20km mi problem nerobia, staram sa sama o dieta, mam vyssiu poziciu v praci a bezne robim 10 hodin...a ficim nanajvys tak na kave a citronovej vode...dobre ze? nechvalim sa, nerobim sa lepsou..len tvrdim, ze to ide....ostan v nasej teme, behaj s nami, len prosim ta nic neponukaj a nechod proti pravidlam portalu ...o to tu nestojime
Ja zase nepijem kavu, ale dam si zdravy prirodny energetak. Ale nebudem tu teraz v 10 prispevkoch vypisovat, aka je kava zla, nepotrebujes ju a podobne... Nic tu neponukam, chcela som sa len zbavit jednej krabice, ktoru som uz ale predala. Pretoze som v pozehnanom stave a teraz take veci nemozem. Aj s behom si budem musiet onedlho dat pauzu. Ale potom zase naplno zacnem, budem mat co zhadzovat 🙂
Ja som nikoho nepresviedcala, ani som nekonkretizovala, ja som len odpovedala, ked sa ma pytala jedna aky stimulat pouzivam. Mna tu zacali presviedcat, ze to nemam pit, ze to nepotrebujem a podobne.... Asi oni nepotrebuju alebo nic take nechcu, tak by to podla nich nemal potrebovat a chciet nikto. Kavu, presladene chemicke koli a neviem co este z obchodov im mozno problem vypit nerobi, ale zdravy prirodny napoj dodavajuci energiu je zly, zly, zly, lebo oni ho nepotrebuju...
@mirka907 Som teraz nahnevana. Aj to je o behu... Preco v kazdom bezeckom obchode predavaju iontove a ine napoje dodavajuce energiu a zdrave na klby, svaly ? Ked to nikto nepotrebuje a je to zle ? Asi niesom jedina, ktora take veci pouziva. Ci to len koli mne vsade maju ? Ked to niekto nepouziva a nechce, nikto ho nenuti, ale hovorit o takych veciach, ze su zle a nepotrebne, lebo ja to nepouzivam, je hlupe, musim to tak povedat. OK uz to neriesim
@monkabr tak nadych vydych...lebo by som sa neovladla...ukludnime sa dobre? nikto na teba neutoci, tak neutoc ani ty...si zaujata jednym smerom, svoje na tu temu si povedala...my sme si povedali svoje...ak chces na temu ""zdravy energetak" diskutovat viac...vytvor si jednym smerom orientovanu temu a diskutuj si kolko chces s kazdym kto ma o to zaujem...hawk
olala, dve strany za necely den, som sa aj zapotila, kym som to precitala 🙂
...a to vsetko robim bez "super napojov" a aj ked nehadzem svetove rekordy bavi ma to 😀
11-stka s dedulom na Kuchajde 😀 Dnes mi pozdravil novy bezec, potesil ma 😒
9,5km nalačno 😉 a to mam prasklinku na pata 😠 , rozbeh bol tazsi, ale tusim ked clovek prekona prvu bolest, potom to uz ani nevnima 🙂 , vlocky s mliekom zjedene, starsi v skole, najmladsi este spi, hmmmm, asi si dam kavu 😎
uff studena voda? Brrrr.Tak to mi tu nemame. Ale spominm este na "stary" zivot. Doma v BB nam to tiez tak v juni vypli teplu. mama hriala vzdy v hrncoch 😕
Tak ja dnes 8 km v celkom ok case, pace 5:40. Cize uz by som odbehla polku aj pod 2 hodky. Musim este potrenovat. PO prvom km zacalo boliet koleno, po tretom prestalo, po nejakych 4,5 km sa mi zacalo bezat celkom fajn. Len uff zase je tak veterno, ma uz z toho porazi. A teploooo.
Seruste ,moja sestra začala behať ,chcela schudnuť,čosi aj schudla ,lýtka mala ako chlap ,potom mala natrhnutu šľachu bola na operacii,a poviem vám pribrala poriadne ☹ behať ju už nikto nepresvedčil 😀

@dracik1 a ja zase viem s takymi taaak dlho diskutovat, ze to nakoniec radsej vzdaju a stiahnu chvost 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀