Beh a chudnutie
ake mate skusenosti s behom a chudnutim?chcela by som dnes zacat, potrebujem zhodit najma zo stehien a zadku..
dnes beh zavratnym tempo 6.40 na tepy...ale sla som tak pomaly a bolo tak horuco, ze som bezala len v bezeckej podprde a som dostala kompliment, ze mam krasne vypracovane brucho...tak asi to budem praktizovat castejsie taketo tempo 😀
na dnes skromnych 6km, na viac nebol cas 😝
Zeny,ja som na liptove.behavam kazdy den.malo km,ale celkom fakn prevysenia.dnes som si dala svoju bezkarsku trat a posledny siesty lm v tempe 4,58. Konecne mam pocit,ze sa dostavam do formy
Buduci tyzden sme sami s muzom,tak mame planov a planov.vcera bol s kolegami na 26 km kamzik-biely kriz.som zvedava,co pripravia pre mna 😉
@lucia1181 no vyborne, tak tohto tempa sa drz 😉 Predpokladam, ze tep nebudes mat vyssi ako 130 a to je dobre na chudnutie. Skus si ho zmerat tak, ze zastanes, prilozis ruku na krcnu tepnu a odratas tepy za 10 sec, potom vynasob x 6 a mas celkom presny minutovy tep. Ono ten tep rychlo klesa, takze treba merat len tych 10 sekund.
9,5 km od 4,15. Poobede odchádzame na bike víkend 🙂
ja dnes za len 6tka pomalicky pomaly...chystam sa na dlhsi beh cez vikend, tak setrim energiu 😉
@romanovic boooze zeno, ty ani nespis? Ja normalne vstavam medzi 5-6 ale dnes leniva az pred pol 7. A to som chcela skoro do officu a o 12tej tym tresnut. Cestujem vyse 400 km na vikend ku kamoske. babska jazda juchuuuuuuu A po viekende 5 kg navyse. Len same obzerstvo a chlastacka 😀 😀 😀 😀 😀 😀 davno som nemala, tak co.
Inak ja vcera slabych 7 km. Nejak je horuco. Ale ani cas nebo, bolo treba este varit, prat, zehlit, kufor balit.
Cez viekend samozrejme nebude nic a v nedelu tomu tiez nedavam nadej, akurat sa mi tak bude chciet po ca. 450 km za volantom ist este behat. A tie zapchy tu, to bude zase cestovanie. 😠
Ahojte . Behate niekto aj na bezeckom pase? mam jeden vyhliadnuty a chcela by som vediet ci sa oplati. dakujem
rano 6km a prinutila som sa aj brucho pocvicit 😀 , to sa mi vacsinou po behani nechce, ale dnes som to dala 😎
@angell2611 ja obcas v zime alebo na sluzobke, tam neman vlastnu trasu, tak mi je lepsie v gym. A moj muz, ked je v Saudi musi len na pase, kedze vonku je aj 50 stupnov 😕 😨
caute zeny...dobehane...32km ...priserne teplo...od 16km vlci hlad....6 deci vody nestacilo....musela som stat na pumpe a hodila som do seba jednu kolu a doplnila vodu...zacala som o 6tej (5.20 som prisla domov z chaty 😀 ) ale ked ma na hradzi chytilo na 14tom km cca priame a uz silne slnko, rychlo sla energie dole
@mirka907 fantázia! Stavím sa, že si to dala pod 3 hod s prehľadom! 🙂
@miskap2111 bezala som to volne nie v tempe (to by som inak sla do lesa na stupnovane 8micky a piatok a sobota sedela doma). Dlho by som regenerovala ak by som sla tempa a ODtK sa blizi...takze priemer 5.50....3.06...
@mirka907 málinko a pomaly! 😀 😀 Aké je všetko relatívne! Pre mňa to tvoje "pomaly" je maximálna rýchlosť, na akú sa teraz zmožem a aj to možno len 2 km. 😀 Ale ja som inak spokojná s mojím naozaj pomalým tempom (pace okolo 7.00). Absolútne ma potom nechytá vlčí hlad a darí sa mi lepšie chudnúť, čo ja teda potrebujem. 🙂
tak som spat v horucej luznej ;) dnes vecera s muzom na biku+plavanie-velmi prijemne. zjatra regulerny frei a utorok skoro rano to isti. este uvidime, co to da,ale snad to vyjde podla predstav!!!
dobre ranko dievcata. som zabudla napisat,ze 9.8. ma caka triatlon. este velmi zvazujem, ci dam sprint alebo normalny....kazdopadne naplavane nemam, bude to bieda oproti minulemu roku asi... nuz, uvidime, co to da. co myslite, zvladnem 1.5 km plavanie, 40 km bike a 10 km beh alebo dat radsej polku a bude mi stacit. este musim potom odsoferovat po deti do PO. minuly rok som to dala celkom svizne a nebola som nejak moc KO.
po vikendovom volne 😀 (teda bike 40km- ale to sa mne nepocita), rannych 9km v dusnom pocasi, och, aspon tie rana by uz mohli byt zase take svieze 🙂
ja som si dala rano po vcerajsku 12tku ...1km rozklus, 10km tempo, 1+km vyklus....bol to skor taky pokus a bezalo sa lahkoooo...som myslela, ze sa po 32jke nepostavim ale prekvapila som samu seba...takze 12km s celkovym priemerom 5.15min/km...spokojnost 🙂
@mirka907 mirka parada, tak to ten maraton das s prehladom pod 4h. ci to niektora ina pisala, ze to hce dat pod 4h ray v buducnosti 🙂
ja cez vikend 'iba' 21km, zomierala som v tom teple a to osm sla behat o 5:30 rano. ale beham po slnku takze uz od 6:30 bolo horuco.
BUduci vkend idem na trail bhe Zahorska-Stupava. Baby z BA a okloia nechastate sa?
ja sa priznam, ze som sla rano behat o 4:30, ale to som len chcela, napokon som presunula budik a spala dalej 😀 🤐 uz vidim, ako to vecer budem trpko lutovat na tom vypeku ☹ ...v poslednej dobe sa neviem prinutit rano vstat a ist behat, mam nejaky spankovy deficit a tak sa snazim viac spat...normalne sa tesim na jesen uz...
@iconka hihi to ako ja dnes. Sice som nechcela ist behat, ale vstat o 5 a ist skor do officu. Ze ppojdem potom skorej domov, zastavim sa v cistiarni a potom este vyjde cas aj na nejaku desiatku. No tak, ja pekne presla po budiku a chrnela do 6. Grrr. Ale dnes sa ochladilo, tak sa hadam bude dobre behat aj vecer.
@mirka907 ty ides na maraton do tych Kosic, vsak? To tak tam to das pod 4 hodky. Tam sa fajn bezi. Skoda, ze je to od nas 1000 km, to je strasneeeeee daleko. inak by som isla tento rok aj ja. Ale teraz nam to ani casovo nevyjde. Skoda. ale na buduci rok mozno hodim aj ja cely. Uvidime, co do roka este bude.

@yanni áno, to je tá moja medička. 🙂 A jasné, je to teraz riadne posunuté. Vobec si totiž neviem predstaviť, žeby mala ona teraz dieťa. 🙂