icon

Beh a chudnutie

zuzka2010
20. feb 2012

ake mate skusenosti s behom a chudnutim?chcela by som dnes zacat, potrebujem zhodit najma zo stehien a zadku..

iconka
21. júl 2014

Huraa, uznali mi reklamaciu tenisiek. 😀 😀 Jupiiii, konecne sa pohnem dalej a kupim si nove. Tesim sa ako maly Jojo ;)))

mirka907
21. júl 2014

@yanni ano, Kosice...chcela som jeden okruh na prvy (napr. Vieden) ale tak vyhralo ze som doma v KE

opica
21. júl 2014

no baby, som nemala nic pisat. vzyera to tak,ze nebudeme mat na toho 9.8. babysitting....sestra robi, mama je na dofci. jedineze presvedcime buduceho svagra, co vidim blede...do kelu!!!!

opica
22. júl 2014

juchuu, to vstavanie o 4.45 malo vyznam. skoda, ze sme neodhadli sily, bolo by to ovela lepsie, este ostalo dost energie navyse
lucia k was out running. She tracked 21.32 km in 2h:07m:55s. — with miro egres
Personal best Half marathon of 2h:06m:37s which is a 0m:56s improvement.

yanni
22. júl 2014

@opica to si bezala akoze o 4:45 polmaraton? 😕 😕 😕 😕 😕 😕 😕 Pomooooooc. Tak to ja som sa vyvalovala v posteli 😀 😀 😀 😀

Inak baby, ja som taka unavena. Neviem z coho.Asi z nebehania. Ma porazi. Zase tu leje. Od vcera v kuse. Normalne uz mame povoden. Dufam, ze sa to dnes nejak ustali, uz mam toho plne zuby. Dnes aspon na pol hodky vybehnut. Odhladilo sa o 15 stupnov, tak by sa aj dobre bezkalo, pri takych 15-17 stupnov. Len je nejako dusno. Vobec ten daz vzduch neosviezil. 😠

opica
22. júl 2014

@yanni hej, to uz je klasika. len kym som sa prebrala preslo 10 km a na tych dalsich sa mi nepodarilo dobehnut tych prvych pomalych. ale pace 6 min/km nie je uplne najhorsi ;) aspon pre mna

iconka
22. júl 2014

Ja dnes 10, ale to vlhko a teplo je hnus. Tricko som mohla zmykat, ked som dobehala. Uz sa normalne tesim na jesenne behanie.

laja77
22. júl 2014

a ja dnes pre zmenu popoludni 11km, ale mne to popoludni dlhsie trva, kym sa rozbehnem 😀 , rano som taka svieza a cim viac hodin, tym to ide s mojou cerstvostou dolu kopcom 😅

@iconka aj preto su na nezaplatenie ranne behy 🙂

iconka
22. júl 2014

@laja77 to hej, ale mne je teplo aj rano, ja som zimna zena 😉

opica
23. júl 2014

koceny, po vcerajsku 12.5 na kobyle, smer pekna cesta, zelezna a spat.chlapi ma vytiahli posledny usek popod lanovku, som myslela, ze zomriem i ked som slapala, katastrofa. zajtra veru asi budem citit nohy

mirka907
24. júl 2014

zeny..dnes som sa strasne rozbila...vcera som sla len 6tku na prekrvenie ale dnes som dala 1,5km intervaly a som K.O....kompletka...spolu to bolo 10,6km, tempo 4.49 ale sla som na krv... 😠 😀

janinkakvetinka
25. júl 2014

@iconka čo si mala s teniskami, že si ich šla reklamovať? ...ja sa zas jesene bojím kôli chladu, aj keď v jeseni som začala behať (teraz keď sa na to pozriem s5, tak obdivujem samú seba)

mirka907
25. júl 2014

a dnes este 6km...chcela som ist volny ale nakoniec som dala na pocity a sla som rychlejsie a bol to beh za odmenu bez riesenia trening. planu...

iconka
25. júl 2014

@janinkakvetinka ta sietovina na vrchu sa mi zacala dost predierat uz po 4.5mesiacoch, tak som ich vratila a uznali mi to. Neboj sa jesene, ked to toho pojdes postupne pocas roka ako plynie cas, tak sa tomu lahko prisposobis. 😉

janinkakvetinka
26. júl 2014

@iconka a akú si mala značku tenisiek? Lebo kamoške sa toto stalo s Adidasami, pôvodne si ich kúpila na behanie (vtedy som ja o behaní ani nechyrovala), nakoniec ich začala nosiť do roboty a začala sa jej tiež tá sieťka trhať, tak som ju poslala to reklamovať.

janinkakvetinka
26. júl 2014

baby, od štvrtka sú v lidli tieto topánky - je to konštrukcia topánky pre beh na boso...čo vy na to? ..cena 12,99

iconka
26. júl 2014

@janinkakvetinka boli to zn. New Balance. Teraz som si objednala zn. Mizuno. A tieto lidlovky som videla na letaku, aj ma napadlo, ze ich skusim, ved za to nic nedam a 13e nie je vela. Behat v nich urcite nebudem, ale len na par kratkych behov na skusku mozem skusit. Uvidime... 🙂

iconka
26. júl 2014
julinkaz
26. júl 2014

@janinkakvetinka dakujem za tip, pojdem zajtra do nasho lidlu, som zvedava, ci este budu🙂 s behanim zacinam takze pre mna su ako stvorene😉

katpetdo
27. júl 2014

Ahojte,
po dlhsej dobe som sla na preteky. Kamarat ma ukecal na trail beh v Stupave. Parada. 17km=350m prevysenie = 1:25:18,
4. zena a 2. vo svojej kategorii. Som vsak trochu smutna, lebo povodne na svetelnej tabuli pisalo, ze som vyhrala svoju kategoriu. Tak som sa vytesovala, lebo by to bola moja prva vyhra v zivote, a pri vyhlasovani vysledkov, to bolo inak. Dokonca ta vitazka bola uplne ina "liga". BEzala o 7min rychejsie ako ja. Inak poslednych 200m (rovinku do ciela ) som zrychlila na 3.40. Kopce boleli, ale cakala som, ze to bude horsie.

opica
27. júl 2014

baby, ja za tento tzyden 50 km-nemat deti, tak aj maratony behavam ;) a to neratam plavanie a bikovanie ;)

janinkakvetinka
28. júl 2014

@julinkaz dúfam, že si v Lidli dnes ešte nebola...lebo tá akcia je až od štvrtka...zas som to zle pozrela...dnes som tam krúžila o siedmej ako sup...vo štvrtok môžem ísť zas

yanni
28. júl 2014

cafte babule,
ja nejak nic nestiham. Minuly tyzden akurat tak dva 10 km behy a plavanie ale inka nist. Niet casu. Sluzobka a v sobotu oslava a vcera som baby drzte sa, cely ale fakt celucky den len zehlila. To bolo uz o drzku. Som myslela, ze ma porazi. Ale som to chcela vsetko pozehlit, lebo uz to aj tak lezalo dlho a chlap uz ani kosele nemal ake obliect 😕 Dnes by som chcela vybehnut, aj slniecko vykuklo, tak bude hadam fajn. Inak nestihacky riadne. Od stredy prazdniny, ja este buduci tyzden robim, a potom dovca. No uz vidim, ako ja budem potom stihat behat. Decka doma, muz trenuje na ten Berlinsky Marathon, takze on ma teraz prednost a ja budem priberat 😕 😠

julinkaz
28. júl 2014

@janinkakvetinka 😀 nie nebola, ja som si potom na nete vsimla, ze az od stvrtka😉

julinkaz
28. júl 2014

Baby nosite si so sebou aj vodu na pitie pocas behania?

julinkaz
28. júl 2014

@janinkakvetinka a ty si napisala, ze od stvrtka 😀

yanni
28. júl 2014

@julinkaz nie nic. Nikdy. Ani na 5 km ani na 25 km. taka ostara. "Nepitie" sa da "natrenovat" 😕

yanni
28. júl 2014

@iconka 😀 😀 😀 😀 no chudatka cecene, dobre, ze jej z tej popdprdy nevyskocili. Ja mam obyckove sportove z Tchibo, fajne mäcke, ramienka nevadia a krasne drzia. Ale musim podotknut, ja tam hore mam minimum, takze nemam problem.
No co ti ludia este nevymyslia 😀 😀 😀 😀 😀

dracik1
28. júl 2014

ahojte, @yanni, nie si v nebehani sama, hlasim moje skore z dovolenky: 0 km 😀 😀 😀 za 19 dni

dracik1
28. júl 2014

a zabudla som, gratulujem ku krasnym vykonom vsetkym babulam