Beh a chudnutie
ake mate skusenosti s behom a chudnutim?chcela by som dnes zacat, potrebujem zhodit najma zo stehien a zadku..
no baby, som nemala nic pisat. vzyera to tak,ze nebudeme mat na toho 9.8. babysitting....sestra robi, mama je na dofci. jedineze presvedcime buduceho svagra, co vidim blede...do kelu!!!!
juchuu, to vstavanie o 4.45 malo vyznam. skoda, ze sme neodhadli sily, bolo by to ovela lepsie, este ostalo dost energie navyse
lucia k was out running. She tracked 21.32 km in 2h:07m:55s. — with miro egres
Personal best Half marathon of 2h:06m:37s which is a 0m:56s improvement.
@opica to si bezala akoze o 4:45 polmaraton? 😕 😕 😕 😕 😕 😕 😕 Pomooooooc. Tak to ja som sa vyvalovala v posteli 😀 😀 😀 😀
Inak baby, ja som taka unavena. Neviem z coho.Asi z nebehania. Ma porazi. Zase tu leje. Od vcera v kuse. Normalne uz mame povoden. Dufam, ze sa to dnes nejak ustali, uz mam toho plne zuby. Dnes aspon na pol hodky vybehnut. Odhladilo sa o 15 stupnov, tak by sa aj dobre bezkalo, pri takych 15-17 stupnov. Len je nejako dusno. Vobec ten daz vzduch neosviezil. 😠
Ja dnes 10, ale to vlhko a teplo je hnus. Tricko som mohla zmykat, ked som dobehala. Uz sa normalne tesim na jesenne behanie.
koceny, po vcerajsku 12.5 na kobyle, smer pekna cesta, zelezna a spat.chlapi ma vytiahli posledny usek popod lanovku, som myslela, ze zomriem i ked som slapala, katastrofa. zajtra veru asi budem citit nohy
zeny..dnes som sa strasne rozbila...vcera som sla len 6tku na prekrvenie ale dnes som dala 1,5km intervaly a som K.O....kompletka...spolu to bolo 10,6km, tempo 4.49 ale sla som na krv... 😠 😀
@iconka čo si mala s teniskami, že si ich šla reklamovať? ...ja sa zas jesene bojím kôli chladu, aj keď v jeseni som začala behať (teraz keď sa na to pozriem s5, tak obdivujem samú seba)
a dnes este 6km...chcela som ist volny ale nakoniec som dala na pocity a sla som rychlejsie a bol to beh za odmenu bez riesenia trening. planu...
@janinkakvetinka ta sietovina na vrchu sa mi zacala dost predierat uz po 4.5mesiacoch, tak som ich vratila a uznali mi to. Neboj sa jesene, ked to toho pojdes postupne pocas roka ako plynie cas, tak sa tomu lahko prisposobis. 😉
@iconka a akú si mala značku tenisiek? Lebo kamoške sa toto stalo s Adidasami, pôvodne si ich kúpila na behanie (vtedy som ja o behaní ani nechyrovala), nakoniec ich začala nosiť do roboty a začala sa jej tiež tá sieťka trhať, tak som ju poslala to reklamovať.
@janinkakvetinka boli to zn. New Balance. Teraz som si objednala zn. Mizuno. A tieto lidlovky som videla na letaku, aj ma napadlo, ze ich skusim, ved za to nic nedam a 13e nie je vela. Behat v nich urcite nebudem, ale len na par kratkych behov na skusku mozem skusit. Uvidime... 🙂
Baby, mali by ste si kupit ;)
http://www.funradio.sk/novinky/27027-revolucia-...
@janinkakvetinka dakujem za tip, pojdem zajtra do nasho lidlu, som zvedava, ci este budu🙂 s behanim zacinam takze pre mna su ako stvorene😉
Ahojte,
po dlhsej dobe som sla na preteky. Kamarat ma ukecal na trail beh v Stupave. Parada. 17km=350m prevysenie = 1:25:18,
4. zena a 2. vo svojej kategorii. Som vsak trochu smutna, lebo povodne na svetelnej tabuli pisalo, ze som vyhrala svoju kategoriu. Tak som sa vytesovala, lebo by to bola moja prva vyhra v zivote, a pri vyhlasovani vysledkov, to bolo inak. Dokonca ta vitazka bola uplne ina "liga". BEzala o 7min rychejsie ako ja. Inak poslednych 200m (rovinku do ciela ) som zrychlila na 3.40. Kopce boleli, ale cakala som, ze to bude horsie.
baby, ja za tento tzyden 50 km-nemat deti, tak aj maratony behavam ;) a to neratam plavanie a bikovanie ;)
@julinkaz dúfam, že si v Lidli dnes ešte nebola...lebo tá akcia je až od štvrtka...zas som to zle pozrela...dnes som tam krúžila o siedmej ako sup...vo štvrtok môžem ísť zas
cafte babule,
ja nejak nic nestiham. Minuly tyzden akurat tak dva 10 km behy a plavanie ale inka nist. Niet casu. Sluzobka a v sobotu oslava a vcera som baby drzte sa, cely ale fakt celucky den len zehlila. To bolo uz o drzku. Som myslela, ze ma porazi. Ale som to chcela vsetko pozehlit, lebo uz to aj tak lezalo dlho a chlap uz ani kosele nemal ake obliect 😕 Dnes by som chcela vybehnut, aj slniecko vykuklo, tak bude hadam fajn. Inak nestihacky riadne. Od stredy prazdniny, ja este buduci tyzden robim, a potom dovca. No uz vidim, ako ja budem potom stihat behat. Decka doma, muz trenuje na ten Berlinsky Marathon, takze on ma teraz prednost a ja budem priberat 😕 😠
@janinkakvetinka 😀 nie nebola, ja som si potom na nete vsimla, ze az od stvrtka😉
Baby nosite si so sebou aj vodu na pitie pocas behania?
@janinkakvetinka a ty si napisala, ze od stvrtka 😀
a zabudla som, gratulujem ku krasnym vykonom vsetkym babulam

Huraa, uznali mi reklamaciu tenisiek. 😀 😀 Jupiiii, konecne sa pohnem dalej a kupim si nove. Tesim sa ako maly Jojo ;)))