icon

Beh a chudnutie

zuzka2010
20. feb 2012

ake mate skusenosti s behom a chudnutim?chcela by som dnes zacat, potrebujem zhodit najma zo stehien a zadku..

yanni
28. júl 2014

@dracik1 nooooo ono to nebehanie by nebolo az tak hrozne, len ja ked sa nehybem, tak som hladna a zhanam. A v chladnicke torta. A taka je pekna, chutne, furt, ked otvorim chladnicku sa na mna usmieva a prihovara sa mi 😀 😕 😨 😠

dracik1
28. júl 2014

ja som hladna stale 😀 a prihovarajucej chutnej torticke by som teda neodolala, taka sadistka nie som 😀

janinkakvetinka
28. júl 2014

@julinkaz no veď práve...že ja neviem čo ma zmagorilo, že som šla už dnes...ale kúpila som aspoň sitká do kuchyne :D... a vodu počas môjho behania som pila len raz (niesol mi ju na bajku manžel)...ale že by ma nejak osviežila...čo ja viem...viem ísť aj bez nej

yanni
28. júl 2014

pre vsetky behacky aj nebehacky 😀 😕

miskap2111
28. júl 2014

@yanni @iconka tiež som sa pousmiala na tej podprde - teda hlavne tej modelke, ktorá asi toho nemá veľa nabehané, lebo tá jej technika je fakt amatérska - vykrúcanie trupu a "šibrinkovanie" rukami pred telom.. Na to si uź aj dávam pozor a bez reklamy. 🙂 Ale také telo by som samozrejme brala. 😀

yanni
28. júl 2014

@miskap2111 hlavne to sibrinkovanie. Na to jej ani podprda ani tie hodinky nepomozu 😀 😀 😀 😀 😀

iconka
28. júl 2014

@yanni marlenka? mnam 🙂 a ak mas sviatok, tak vsetko naj ;)

yanni
28. júl 2014

@iconka no ci sa to niekde vola marlenka neviem, ale moja mama tomu "nadava" doboska 😀
Nie ja, moj muz a najstarsi z bandy 😀 Ale aj tak diky. 😉

iconka
28. júl 2014

Sotva som sa obliekla, ze idem na to a ...lejeee, ale doslova....;(

yanni
28. júl 2014

tak baby, ja som sa muselo dnes normalne donutit. Nejaka som leniva. Pridem z roboty, ze hned sa prezleciem a vybehnem. A co som ja robila? Pridem z roboty, vybielim chladnicku, sedim hodinu na gauci s tanierom s tou tortickou v ruke a v druhej s poharom sektu!!!!! (bezalkoholoveho, nastastie) a rozmyslam, ci sa prezliect a ci nie. Po hodine a plnom bachore som sa nejak pozbierala a vybehla. Taka lahka desinka, pomala jak fras, pace 6 ale behalo sa mi fajn, tak lahkonoho, napriek tlakom v bruchu a zadnej casti tela 😕 😨 No to ten kolac sa mi chcel pomstit. Ledva som dobehla domov ja truba. Este ze mame hned dole kupelku pre hosti. Hore by som to asi uz nestihla 😀 😀 😀 😀 😀 😀 Muz sa na mna pozerala ako keby som bola Majka z Gurunu 😀 😀 😀 😀 😀

priadka
28. júl 2014

@katpetdo ohohooo, krasny vysledok. Chvilu som myslela, ze sa necham nahovorit, ked si sa tu pred tyzdnom pytala, ci niekto nepojde na stupavsky trail... ale nie, taketo preteky nie su pre mna 🙂 A ta vitazka v kategorii o 7 min rychlejsia, to moja kamoska orientacna bezkyna Kata, tak ta je veru rychla ako blesk. Nic si z toho nerob, niekto musi aj vyhravat 😀 Ale teren bol pekny, vsak?

katpetdo
29. júl 2014

@priadka no parada, urcite si to buduci rok zopakujem. Vitazka bola fakt rychla, ten cas je super. Ved nejde o to ze som nevyhrala, len ze osm si najprv myslela, ze som vyhrala a potom zistila, ze nie. Keby som hned vedela, ze som druha, tak sa vytesujem. Ale inak fakt krasna trasa. TEn les dobre poznam, tak som si v nom rada po dlhej dobe zabehala.

dnes rano o 5:10 10km, svalovicu mam poriadnu z nedele, tak len tak pomaly vyklusovo. RIadne dusno bolo, pot lial zo mna uz po 10min behu. Pozobudzala som miestnych bezdomovcov svojim behom 🙂

nerolmenka
29. júl 2014

Ahojte. Rada by som sa pridala k Vám skúsenejším 🙂 a hneď mám aj jednu otázku. Behávam asi druhý týždeň, ešte striedam chôdzu s behom a snažím sa, aby to vždy bolo min. 35 minút. Včera mi priateľ kúpil športtester - pulzmeter a tak som ho chcela dnes vyskúšať..,.. bohužial k behu som sa ani moc nedostala, pretože podla toho pulzmetra pri spalovaní tukov by som sa mala nachádzať na hranici tak 130, len to som mala už pri rýchlejšej chodzi, ked sa to znižovalo, tak som zasa trocha pobehla a zrazu už bolo 156.. chcem sa spýtať, či sa Vám to už stalo, či je to normálne? a ako to mám robiť, ked chcem spalovať tuky, ale zároven, by som si aj rada zabehala 🙂

mareli
29. júl 2014

@nerolmenka je to normalne, je to znak toho, ze nemas este vybudovanu kondicku, cize ti tep vyskoci aj pri mensom pohybe, musis to aj citit, ze si zadychana hned. casom sa to bude zlepsovat, ved o tom to cele je o ziskani kondicie a to sa da len treningom....

mareli
29. júl 2014

@nerolmenka ja osobne si myslim, ze by si sa mala zamerat na to, ze chces behat a teda pomalicky si vyklusavat. na tep sa teraz nezameriavaj, a nekontroluj, ze v akej zone si...🙂 staci pocuvat svoje telo, aby ti bolo pohodlne s dychom, aby si z behu mala vlastne radost, zvacsovala postupne svoju vzdialenost resp. cas straveny behom a vsetko pojde...

mareli
29. júl 2014

ahojte chcem sa opytat, ci sa niektora chystate na rajecky polmaraton...popripade, kto ho uz absolvoval, ako narocna je trat, stupania a tak?

iconka
29. júl 2014

Dnes som pri behu riadne vymokla, ale radost z novych papuciek, ktore som si bola vziat potom to napravila 😀 😀

yanni
29. júl 2014

@iconka no ake pekne backorky 😉 U nas tiez lejeeeeeee 😠

iconka
29. júl 2014

@yanni diky 🙂 viesco, tu je to uz na nervy, kazdy den, ked uz idem behat, tak zacne prsat. Akoze ked uz beham, tak mi to je jedno, ale do dazda som este nevybehla. A ked nezmoknem pri behu, tak na biku, ked idem z prace, lebo pravidelne v tom case ako mam ist domov, tak zacne prsat. Uz sa mi kolegovia smeju, ze si na biku? 😠 😀 😀

nerolmenka
29. júl 2014

@mareli ďakujem 🙂 som to najprv vzdala, trápilo ma, že asi by som mala chodiť, ked chcem spalovať tuky, len mne sa behanie zapáčilo, tak som rada, že sa to dá aj takto 🙂 navečer som vybehla ešte raz, tentokrát som to iba pozerala, ale neriešila.. občas som prešla do chôdze a vydržala som 45 minút, chcela by som behať pomalšie, bo behám skoro 12 km/hod. a to ma predbiehali aj deti 😀

bejbinka131
29. júl 2014

@mareli ahoj, som z rahca,na maraton sa teda nechystam, ale bezu sa po rovinke takze pohodka..

opica
29. júl 2014

joj zeny, zajtra ma zas cakaju kopce s chlapmi a oni sa ma spytaju, ci idem s nimi z kamzika na biely kriz a spat-cca 20 km, im uz nacisto sibrinkuje...snad sa do nejakych 12-15 zmestime, viac nie som ochotna...uz teraz mam z toho stresy, ze ich budem zdrzovat, ale vzdy povedia, ze v pohode, ze ved oni chcu aj pomalsie behy ;) ale tesim sa, mama pobabysittuje a my amme 2 hodky pre seba (manzelia jak sa patri 😝 )

opica
29. júl 2014

@iconka inak aka blbost ta podprda, teda ja mam male prsia,ale keby mi takto skakali, tak sa na to vykaslem ;) a toto musis prat po kazdom pouzitit narozdiel od HRM

priadka
29. júl 2014

@nerolmenka behas 12km/hod? Uff, ved to je na zaciatocnika priam sprintove tempo. Ked spomalis, pulz bude urcite ok na spalovanie tukov 😉 A mozno nebudes ani musiet striedat s chodzou. Pekne rovnomerne pomalicky.

yanni
30. júl 2014

@nerolmenka nespominala si, ze behas len dva tyzdne? A to co si sa zblaznila? Sorry, ale 12km/hod je velmi rychlo. Sa ani necudujem, ze ti pulz tak skace. Kondicka ziadna ale prehanas rychlostou. Kludne ti staci nejaky pace 7, pomalickyyyyyyy a ked zistis, ze kondicka je lepsia a uz sa nezadychat, tak zvysovat najskor km a potom aj rychlost. A ked chces schudnut, tak cim pomalsie, tym lepsie. Ked budes rychla, tak neschudnes nic. Ved ti tu baby ppovedia. Tie co sme rychle, vobec nechudneme. Ano telo sa tvaruje, ritka behanim zmensuje ale nechudnes. Tak pekne krasne spomal, hned, keby si mala ist len krokom, nic sa nestane a po case uvidis. Radsej pomaly ale prebehnut v kuse tych 45 min ako behat rychlostou svetla a stale viac sa zastavovat a ist krokom. Radsej pekne pomalicky ale nekracat.

yanni
30. júl 2014

@opica hihi to aj u mna, ako naschval. Furt prsi, ked mam ist von. Alebo dva dni super a potom tyzden prsi. A to ale vkuse. Aaaale nik mi nechel v zime verit, ze aj toto leto bude, aspon tu v DE, na milu jarmilu. Uz ma to fakt nebavi.

katpetdo
30. júl 2014

@mareli ja tam idem. Celkove prevzsenie nevyzera byt hrozne. Podla profilu sa bezi mierne do kopca a potom naspat to iste len z kopca. Ak tam budes kludne sa ozvi. Budem mat kriklavo ruzove trenky, cierne podkienky a bledomodre tielko.rada spoznam niekoho konecne aj osobne. 🙂

misena01
30. júl 2014

ahojte. chcela by som sa Vas spytat na jednu vec. zacala som behavat, aktualne 3x do tyzdna 4km. cas nic moc, 30 min. na tom popracujem 🙂 naposledy som bola vcera vecer a dnes ma na dotyk, stlacenie bolia svaly na bruchu - od bedrovych kosti smerom do stredu brucha…. mali ste nieco podobne? len nejaky prejav svalovice?

iconka
30. júl 2014

http://www.myprecisionfit.com/test/welcome?lang... uz som tu podobny link niekedy davala, ale stale vela ludi nevie aku ma nohu, tak to mozno niekomu pomoze pri analyze a naslednej kupe tenisiek ;)

mareli
30. júl 2014

@katpetdo velmi silno rozmyslam, to by bol moj prvy ale. zatial som odbehla najviac 17km 🙂 ale tak tento tyzden som chodila trenovat aj do kopca, a par intervalov, no som pomalaaaa...problem je, ze manzel ma v ten den v starej turej triatlon, a tak deti musime nejako poriesit. tak uvidiiim, ked tak, tak dam vediet o sebe.
@nerolmenka tak podla mna urcite nebehas 12km/hod- to urcite nie je rychlost, akou by ta aj deti popredbiehali...to si sa nejako sekla....