icon

Beh a chudnutie

zuzka2010
20. feb 2012

ake mate skusenosti s behom a chudnutim?chcela by som dnes zacat, potrebujem zhodit najma zo stehien a zadku..

laja77
10. aug 2014

@mareli @katpetdo ale baby, super ste, ja som bola vcera neplanovane taky 6km pretek a v tom teple som myslela, ze sa uvarim 😎

opica
10. aug 2014

zeny,mne sa vcera islo perfektne.je pravda,ze konkurencia bola slabsia-celkovy cisty cas okolo 1,37 plavanie 18 min., bike 48 min. a beh 29. ani raz som nezastala,vyhrala som s prehladom asi o 10 minut🙂 a aj tricko som dostala 😀

miskap2111
10. aug 2014

@opica gratulácia! 🙂

miskap2111
10. aug 2014

@mareli @katpetdo aj vám gratulácia. Behať polmaratón v takom teple by mňa teda nikto nenahovoril. 😀

miskap2111
10. aug 2014

Inak baby, dnes si dala svoju klasickú bratislavskú trasu na nábreží a behal tam taký 60tnik a možno aj viac. A predstavte si, behal bosý! Vyzeral síce celkom športovo (trochu bruško, ale nohy vyšportované), ale predsa len mal podľa mňa trochu nadváhu a ja by som si to teda v tom veku a s nadváhou netrúfla bežať po betóne a asfalte úplne bosá. Keď už tak piesok, alebo mäkkší terén, ale ten betón.. Uf.

katpetdo
10. aug 2014

@miskap2111 ani mna uz nikto nikdy nenahovori 🙂

iconka
10. aug 2014

@opica gratulujem 😉

opica
11. aug 2014

@miskap2111 je to sranda, lebo ti muzovi kolegovia, co s nimi obcas chodim behavat, tak behavaju v barefootoch a nemaju nejake problemy. je pravda,ze zvacsa ideme cez les.ja osobne si tiez na to netrufam, chce to strasny trening a tiez nepochopim, ked v tom niekto ide po tvrdom povrchu.

miskap2111
11. aug 2014

@opica aj podľa mňa to chce veľký tréning- predsa len naša noha nie je zvyknutá chodiť na boso a vlastne od malička sa deťom hneď dávajú topánočky, či papučky a ani doma nie sú zvyknutí chodiť bosí. A tie barefoody u trénovaných športovcoch celkom chápem, ale tento človek behal úplne bosý a ten asfalt.. Snáď bude v pohode. 🙂

dracik1
11. aug 2014

ahojte @katpetdo, @mareli, @opica baby ste skvele, gratuliren.......

@mareli, vobec nevadi, ze si sla aj do chodze, ja som bola v piatok behat okolo 17.30 bolo teplo strasne, namiesto klasickych 7,5 som dala 6,5 lebo som mala pocit ze skapem......zasa nemusim sa dogabat, ze?

mareli
11. aug 2014

@dracik1 a tak co jasne, ved nebudem klamat a hovorit, ako som nadsena z toho vykonu a casu...to nie. som rada, ze som ho dala, ale tak musim este potrenovat, aby nabuduce ten cas bol lepsi. horuco bolo poriadne teda, plus profil tej trate, 12km stale mierne do kopca a potom otocka. z kopca to uz islo lepsie, len uz mi sily dochadzali, plus velmi motivacne predomnou nakladali do sanitky babu, ktora skolabovala 🙂 ale zas na pocasie sa neda ani vyhovarat, mozno v jeseni budem nadavat, ze prsalo a fucalo 🙂))

mareli
11. aug 2014

@miskap2111 inak tu v GA je jeden bezec, taky znamejsi, okolo 50rokov ma...a tiez trenoval beh bosy, a dal v GA nejake preteky tusim 8km? bosy. normal po asfalte, kde ini behali obuti...

katpetdo
11. aug 2014

@mareli fakt niekto skolaboval, ani sa nedivim. Dazd je v pohode na pretekoch, prijemne osviezi. 🙂 , ale ja som clovek, ktory sa poti aj pri 15st, takze je to skresleny pocit. Super, ze ta tieto preteky neodradili, lebo ja som stale znechutena zo svojho behu (ako som pisala neslo o cas, ale ten pocit). V oktobri mam ist maraton a ak som si doteraz v erila, tak momentalne je moje bezecke sebavedomie dost nizke. Chcelo by to nejaky reparat. 😝

mareli
11. aug 2014

@katpetdo pojdes tie kosice? inak ja som sa ta snazila zahliadnut ako som stupala k tej otocke, ci sa nevracias, podla oblecenia, ale nic..ja som musela vyzerat fakt zle, lebo tolko ludi co bezalo oproti ma povzbudzovalo ze este par metrov, alebo ides super...dokonca na tom 5km kde bola prva obcerstvovacka pri mne zastavil organizator, ci som v poho, ci mi nie je zle 🙂)) a ja vyskerena nanho, ze jasnacka, co som posledna???a on ze nieeee, este asi 5 su za vami :-P
a sanitka isla asi 4x okolo mna, a vravim ten jedenkrat mali nalozenu babu vnutri, ta bola hotova...

katpetdo
11. aug 2014

@mareli nie kosice, ideme s kolegovacami do budapesti. mirka907 ide do kosic. Bezaal som nakoniec v podprsenke, takze som bola cela ruzova v ciernych podkolienkach a vyraz tvare na umretei 🙂. Takych ruzovych nas tam vsak bolo viacej som si vsimla.

mirka907
12. aug 2014

ahojte zeny
@katpetdo
@mareli
@opica gratulujem...
Kati...moj plan po mmm je polmaraton v tempe pod 1.44 a pre teba je to pohoda cas 🙂 kolko mas prosim maximum na polmaraton? chcela si pod 1.30?

Inak ja som si v nedelu dala cast treningu s tymto panom: http://sportky.topky.sk/c/127429/
Bola to pre mna cest mat moznost si s nim zabehnut a hlavne drzat s nim tempo...Isli sme stupnovanych 6km a potom som si dala este dalsich 11km s bratom....dnes 7micka s par km v tempe, stvrtok nieco easy a hura s @iconka na OTkD....uz som riadne naspeedovana

katpetdo
12. aug 2014

@mirka907 davne maximum mam 1:24, ale teraz mam z minuleho roku 1:35. Chcela som ist okolo 1:30-1:32. MOje tempove behy a obcasne inervaly tomu nasvedcovali, ale Rajec nebol ten spravny preteky 😝 .

Drzim palce na OTkD, nabuduci rok ak nebudem bruchata, uz aj ja pojdem.

iconka
12. aug 2014

@mirka907 moja, ja som to vcera do noci este cele raz prestudovala a cim dalej, tym som z toho viac vyklepana. Jasne, tesim sa, ale mam pred tym strasny respekt a neviem na co mam a tak, no vela sa mi toho hemzi v hlave. Okrem toho to vychadza, ze 2 useky budem bezat v tme, vsak sa tam pos...m od strachu 😀 😀 bojim, bojim...

zulka29
12. aug 2014

@dracik1
Ahoj Dracik, na MK uz nechodi, ale tato tema ma zaujala 🙂 Mame spoločne hobby. Ako sa darí? Napíš do správy

laja77
12. aug 2014

baby, vy tu stale davate to tempo, v akom bezite, tak som si dala tu namahu 😀 a prepocitala moje tempo z pretekov, no ved len na 6km trati a 5.16- len neviem, ci to je dobre alebo nie? 😕 😀 . Ale tiez si hovorim, keby nebolo take teplo, tak hadam aj lepsie by som isla 😅

katpetdo
12. aug 2014

@laja77 kazda z nas ma svoje vlastne ''dobre'' tempo, lebo mame za sebou inu sportovu/nesportovu historiu, takze aj si ty spokojna ako si bezala, tak nemas o com pochybovat. 🙂

laja77
12. aug 2014

@katpetdo no vsak ja som 😉 , ja som uz minule pisala, ze nepracujem na zlepsovani tempa, ale mi to nedalo, neprepocitat to, ked tu o tom pisete 🙂 .
Joj a pred chvilou som si asi aj rekord spravila, ako som sem dopisala ten prispevok vyssie, hned som isla behat- taku trat, cca 9km- lenze cestou tam na ceste lezal do klbka stoceny had a kedze ja mam z hadov paniku nemohla som sa vratit tou istou trasou, musela som to obist a bola to teda riadna obchadzka 😀, odhadom tak 4-5km, nemala som GPS, tak neviem presne, len podla casu, za ktory som to zabehla 🙂 . A v prijemnom letnom dazdi 😎 .

mirka907
12. aug 2014

@katpetdo tak to su uplne salene casy...ja pojdem step by step a verim ze sa im priblizim🙂...a velmi pravdivo si napisala o vlastnom "dobrom" tempe...max. suhlas...akurat ze ja niesom takmer nikdy spokojna ako som bezala 😀 😀 😀

opica
12. aug 2014

@iconka ber to s nadhlaodm, ci sa chystate vyhrat? 😝 ved o nic nejde a od strachu sa nepototo 😎 neboj

@laja77 ved to je paradne tempo, ja som take davala minuly rok a mala som pocit, ze som hviezda. teraz to ide dolu vodou, ale uz som si povedala, ze nejdem stresovat ohladne tempa a prestavam chodit na preteky 😀

@mirka907 a uzite si ten beh. o ktorej startujete? akurat som volala so svagrinou a uz sa tiez chysta...moznzoe s nou pojdem na rok uz konecne aj s muzom, ale uvidime. stale ma lamu, este pred 3 tyzdnami mi vypisovali, no zlati su ti kybcania ;)

mirka907
12. aug 2014

@opica 10.40..volame sa Anymo...Zuzka je 5tka ja 9tka......ja sa tesim na kazdy jeden usek...viem ze ten 4ty bude dost na psychiku, kedze finishujem do ciela na Magio plazi a vsetci uz budu mat odbehane....ale snad sa nikto nestrati, nezrani a vsetci si to uzijeme...

opica
12. aug 2014

@mirka907 super, date to urcite perfisne. idete len 9, vsak...ten zaver, ak nebude hyc je dobry, ti to ubehne. neboj, prvi asi neskoncite 😝 tak to treba brat ako uzasny zazitok. ja som sa strasidelne namotala minuly rok, ale netrufam si, este stale. hrozne sa bojim,ze sa mi vratia tie zavrate a nestoji mi to za to. my budeme cez vikend na liptove, tak apson na dialku vam budem drzat palce a dam si sobotnajsi ranny beh v presove ;)

lovacka
12. aug 2014

ahojte dievcata,
ja som si dnes bola zabehat 10km a citim sa uzasne....nie ste tu niektora z Kosic alebo okolia? 05.09 bude night run Kosice tak ci by ste nesli so mnou 😀 je to len 10km sice dobehnem asi posledna ale tak co nie 😀

mirka907
12. aug 2014

@iconka registrujes mail, co Miso poslal? ked pobezis s trackerom vieme ta na mobile sledovat ci ides spravne...dobre ze? je to taka mini skatulka...vobec nevadi...dnes nam ju doniesli.

mirka907
12. aug 2014

@lovacka ja idem urcite...len ja sa chystam ist rozbit...pojdem co to da...

lovacka
12. aug 2014

@mirka907 co to znamena rozbit?ides vyhrat?za kolko zabehnes 10km?