icon

Beh a chudnutie

zuzka2010
20. feb 2012

ake mate skusenosti s behom a chudnutim?chcela by som dnes zacat, potrebujem zhodit najma zo stehien a zadku..

mirka907
7. sep 2014

Dnes volny polmaratonik v Tatrach😉..boli sme na food feste v Lomnici...rano budik na 7mu a ides...nadherne pocasie...vyhlad na Tatry..teren kopceky...no mozem mat krajsi zaciatok dna?

tofik
7. sep 2014

@janka1012 myslím , že anlu je vitariánka, skús si ju nájsť a poprosiť ju o radu. Mne by stačilo normálne sa stravovať, ale ani to nedokážem.

matuska2810
7. sep 2014

@mirka907 , @mojinecka ahojte🙂 Chcela by som sa vás len spýtať, ako to bolo na tom night rune s meraním tých časov, teda pokiaľ vybehnem nejaká miliónta zo štartu, či sa mi to bude merať až od tej štartovacej čiary alebo už od odštartovania preteku. Vopred vám veľmi pekne ďakujem za odpoveď a samozrejme gratulujem ku krásnym časom 🙂

janka1012
7. sep 2014

@tofik Nic si z toho nerob,som na tom podobne.🙂
Dakujem ti za typ,napisem jej.

janka1012
7. sep 2014

@tofik A v akej teme ju prosim ta najdem?Pise aj sem?

tofik
7. sep 2014

@janka1012 Skús @anlu

tofik
7. sep 2014

Napísala som to ako truhlík. Má v albumoch ako chudla, chudla aj vitariánstvom. Veď pozri, alebo jej napíš IP.

janka1012
7. sep 2014

@tofik Dakujem ti,kuknem ten album 😉

mirka907
7. sep 2014

@mojinecka boty som mala take, aby ladili so sortkami 😀 ruzove ostali doma

mojinecka
7. sep 2014

@matuska2810 po dobehnutí Ti príde SMS s časom a predbežným umiestnením. Je to čas od výstrelu. Ale potom kukni oficiálne výsledky a tam budeš mať aj svoj čistý čas. Držím palce a začni tak ľahšie. Ja som sa poučila, že to už nesmiem hneď rozhicovať. Ale zistila som, že v dnešnej dobe vedia ľudia aj podržať a povzbudiť toho druhého. A hlavne, že mám v sebe silu bojovať, hoci som na dne so silami. 😉

mojinecka
7. sep 2014

@mirka907 no ty si sa vyčančala 😎 ....nabudúce to aj ja doladím, veď toľko šrackov okolo nás stálo

mirka907
7. sep 2014

@mojinecka vsak to vazna spolocenska udalost.....ja som dokonca aj rozhovor do Radia Kosice dala...som dobehla a hned ma odstavil moderator na pokec....som kukala na neho, ze ci zbesnel, ze ved aspon vydychat ma nechaj....

anlu
7. sep 2014

@janka1012 ahoj, napisala som ti spravu ale ak chces mozme pisat aj tu... Zalezi len od teba 🙂

janka1012
8. sep 2014

@anlu Ahoj 🙂 Uz som ti odpisala.
Jasne mozme aj tu,ak teda nevadi ze je tu tema beh a chudnutie.Ale tak vitarianstvom sa tiez da schudnut,takzemmozno budu tieto informacie prinosom aj pre inych 🙂
Tak teda ak si najdes cas,napis mi co najviac.Tvoje zaciatky,co papas,ako si sa citila pri zmene jedalnicka,co sa zlepsilo a ci sa ti podarilo zhodit dake kg🙂
Mna by teda este zaujimalo,ci mas dostatok energie a ci treba uzivat dake vitaminy,konkretne B12.Citala som ze pri vitarianstve ho treba doplnat.
Dalej by ma zaujimalo,ci je pravda ze clovek omladne.🙂 Citi sa lepsie ci uz po psychickej,tak aj fyzickej stranke. A ako bonus,clovek vypada mladsie.Teda neviem ci si nieco take postrehla 😀
Najdolezitejsie je to zdravie,ale urcite to ma aj ine vyhody...
Preto ta prosim napisat co najviac postrehov 🙂
Ja sa uz roky rokuce stravujem zle a viem ze strava je 80percent zdravia.
Mam 25 rokov a uz ma trapia krc.zily,puchnutie lytok,posledne roky zhorsena plet,caste opuchnute viecka,ranna nevolnost od zaludka,casta unava a mnohe ine...

dracik1
8. sep 2014

ahojte baby, @mirka907, @mojinecka .... baby ste veeelmi dobre, proste super....
@miska2111 , gratulujem s sobasu...nechs te spolu stastni....

no baby a ja som nadsenááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá, vcera som sice bola hotova, ale dnes svizne pod schodoch, dokonca som utekala na trolejbus rano, zajtra si pojdem dat na rozklusanie nejaku 5tku

49km, prevysenie 1400 m, isla som rychlo, isla by som aj rychlejsie, len prvych 30km som stale s niekym kecala, potom sa mi uz nechcelo kecat a poslednych 20 km som isla sama, rychlo , pace som sa snazila udrzat pod 9:30, dokonca som ani nezabludila, z 22 turistov som skoncila na 12 mieste, mohla som sa umiestnit lepsie....ale mne na tom moc nezalezalo....stale som mala chut sa rozbenut....ale som si vravela, neblazni, nedojdes do ciela...na 44 km som mala krizu, hrozne ma boleli svaly na stehnach akurat bol dole kopec strmy......tak som zastala, dala som maly strecink a rozchodila som to. Cisty cas bez prestavok cca 8:50, hodinky mi po 8 h a 30 minutach vypovedali sluzbu 😠
na 4 obcerstvovacke som sa rozpravala s babou, ktora ma skusenosti z dialkovych pochodov, polmaraton zabehne za 2h a nejake drobne a bezala tento ultrak a dala to za 7h.....a vyzerala v pohode

no a moj kolega, ktory sedi oproti mne, bol v nedelu polmaraton , 1:30 a ma tu samozrejme zvozil, ze naco som isla tak pomaly, naco som vykecavala s ludmi na obcerstvovackach.... 😀 😀 😀 , stale mu hovorim, ze rozdiel medzi nami je ten, ze on ide na umiestnenie a cas - je mlady a ja korytnacka idem pre dobry pocit a ze prekonam samu seba, jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

opica
8. sep 2014

@dracik1 perfektne!!!

muzov kolega bol vcera volaky ultrakros v karpatoch-49 km a zabehol to za 6.5 hodky.. ja OBDIVUJEM tychto ludi 😀

yanni
8. sep 2014

boze babyyyy, ved neblaznite. Ze vraj ultra....a k tomu este cross.... 😕 no tak ja ani ultra ani cross. Som akurat tak ultra vystresovana z cestovania do a z roboty. Ale to je na iny roman 😕 😠

Ja este stale bez bandy. To je tak fajneeee. Doma nic nerobim, akurat co som oprala, deckam postelne pradlo prezliekla a povysavala. Inak nevarim, jem len aby som prezila ale uzivam si. Kazdy den po robote niejaky ten sportik. Vo stvrtok bola fest fajna super desinka. Uplne lahucke nozky som mala. Ako vila Amalka 😀 😀 😀 😀 😀 😀 V piatok plavanie: 1000 m prsia na cas a potom uz len take plackanie, kraul a ku koncu uz len par prsicok.
V soboty 700 km na dialnici k braskovi, ale aspon zapchy neboli. No a vcera, straaasne dusno, horuco, hnusne, fakt na vykyd. Ale tak dala som 13 km, ale nebezalo sa mi dobre a ku koncu ma normalne zacalo pichat akoby v oblickach ci kde. No jednoducho napila by som sa hadam aj vody zo zachodu 😕 Ale inak, jedno ako sa mi nechce a musim sa fakt niekedy prinutit, ten pocit po behu je na nezaplatenie. To je fakt uz droga.
Tak o dva tyzdne polmaratonik, uz sa fakt tesim, krasne okolo jazera, tam som volakedy behavala, tak to poznam ako vlastnu dlan, dufam, ze bude dobre pocko.
Teraz trosku viac plavam, aj dnes idem, treba natrenovat na Lanzarote. Ale uz viem, aj tak to bude pre mna hroza. Dufam, ze aspon jeden kraulzaciatocnik tam bude, lebo nechcem zazit tu hanbu. 😠
Dalej okrem toho polmaratoniku 21.09., mam 05.10. dalsi beh naplanovany, bezia aj chalani, ti dvaja mensi 400 m a najstarsi 1 km, no ten nam tam asi zdochne 😠 😠 😠 😠 a potom zaciatkom novembra letime s muzom do Dubaja na Dubai Triathlon. Uz sa tesim, dufam, ze bude taka dobra atmoska ako v Abu Dhabi(aspon v start/ciel, inak su Arabi velmi nesportovny narod a ani zvedavi nie su 😠 😕 😨 ).
a samozrejme, aj shopping musi byt 😀 😀 😀 😀

Inak vsetkym uspesnym bezkynam gratulujem, skvele casy, a Miske gratulka k svadbe 😉

miskap2111
8. sep 2014

@yanni uži si Dubaj - hlavne nákupy!!!! 🙂

yanni
8. sep 2014

@miskap2111 dakujem dakujem. Aj si budem. Hlavne tie nakupy. Chlop nech sa poti a nahana za casmi, ja sa budem "nahanat" za handrami atd. 😀 Nie vazne, v Emiratoch sa da tak fajne nakupovat, a ani nie draho. A jasne, ze budem pokukovat aj po muzikovi, nejaku tu fotecku musim predsa urobit. 😀 😀 😀 😀 😀 😀

yanni
8. sep 2014

@miskap2111 aka bola svadba? Brali ste sa v Belgicku? A s tym menom ani nespominaj. U nas podobne. Mame tam take vselijake pismenkove kombinacie, ze to nik nevie ani napisat ani precitat 😀 😀 😀 😀 😀 Ostavam inkognito 😀 😀 😀 😀 😀

dracik1
8. sep 2014

chalan, s ktorym som sla asi 12 km, v cieli

yanni
8. sep 2014

@dracik1 supiiiii. Takze aj partaka si si nasla 😉
Inak, to sa tam aj bezi, ci len rychlo ide? Normalne mi to zacalo vrtat v hlave. Asi sa aj ja na take nieco dam. Jednoducho skusit.

mracik
8. sep 2014

@yanni to ideš na triatlon, myslím to Lanzarote? a to musíš plávať kraula?

@dracik1 paráda, snáď sa aj mne raz nejaký dlhý pretek podarí. To si sa tam vybrala bez parťáka/parťáčky? Ja tiež na konci pretekov zvyknem zbaliť nejakého chlapa na posledné kilometre. Len väčšinou sú to taký starší páni, pochopiteľne. 😀

dracik1
8. sep 2014

@yannni, tych partakov tam bolo viac 😀 😀 😀 , lebo zien startovalo asi 6 😀
v kategorii ultra bezci bolo cca 66 borcov , v kategorii turisti bolo cca 30 ludi - niektori turisti bezali po rovine...ja som si na to netrufala, lebo som sa bala, ze nedojdem do ciela, tak som sla len rychlo

makac, ktory to vyhral to prebehol za 4:30 / 49km a prevysenie 1400 m/ 😀
@opica, ano, bol to kros Zoska - Baba

inak poskulujem po dalsej 50tke bratislavsky utra trail, 25.10., neviem, ci ma Mm pusti

dracik1
8. sep 2014

@mracik a preco nebehas? dufam, ze nic vazne?

yanni
8. sep 2014

@mracik nie, na Lanzarote idem na Swimcamp. Akasi priprava na triatlon. Vela plaveckych jednotiek a tak trosku este aj beh k tomu. Bicykel nie. Ale organizuju aj taky riadny Triathloncamp. len to je dva tyzdne a tolko casu mimo prazdnin nemame. A cez prazdniny sa zase neda, ked su deti doma.

Na triatlon ideme do Dubaja. Ale len muz. Ja len ako doprovod na shoppingy 😀 😀 😀 😀 Nie vazne, Ja by som asi Iroman 70.3 nedala. Stafeta je OK, ked ide niekto na bicykli ale inak to mi je nejak po psychickej stranke vela. Ale tu aj v okoli byvaju aj take kratsie, tak mozno daky na jar/v lete dam.

mracik
8. sep 2014

@dracik1 niéé, vážne nič, práve rozmýšľam, či by sa taký pochod dal zvládnuť s drobcom v babyšatke. 😀

yanni
8. sep 2014

@dracik1
@mracik inak baby, ja na mojich behoch tiez vzdy nejakeho partaka "zbalim" ale vzdy sa mi podari len nejakeho postarsieho pana 😕 Najlepsi bol ten vo Svedsku, ja som do toho kopca ledva fucala a on chcel talkovat. a este po anglicky. no moje nervy 😀 😀 😀 😀 😀 😀

@dracik1 a ti ultra boli len chlapi? Ty si bola turista? Ten ritolezec ci ako to bolo? 😀 😀 😀 😀 😀 😀
ale aj tak, to si "isla" dobre rychlo. Ufff, a este to prevysenie 😕 😕 😕 😕 😕

yanni
8. sep 2014

@mracik ufff neblazni. ved krpcek je uz velky. Ved ta v babysatke pretrhne, ty take pidiziena 😕

dracik1
8. sep 2014

@yanni, dialkoplazec 😀
@mracik 😵