Beh a chudnutie
ake mate skusenosti s behom a chudnutim?chcela by som dnes zacat, potrebujem zhodit najma zo stehien a zadku..
@alby2014 ahoj a vitaj medzi nami. Jaaaaaj to su take hluposti. Jednym uchom dnu a druhym von.
Ja som koncom septembra bezala este polmaraton a kazdy vikend dlhe behy tak 15-20 km a pozri. Ziadne semienko mi nevypadlo 😀 Aj s tym skysnutym mliekom to je taka somarina. Jedine, na co si treba davat pozoer, aj pocas tehu aj pocas kojenia, aby telo nebolo prehriate a dehydrovane. Inak pohoda. A zase nebehas az tak vela, takze preco by si nemala otehotniet. 😕 Ak ste zdravi, tak je to len otazka casu, kedy to pride. Drzim palceky.
Inak Kosicky maraton je nieco uzasne. Super streka a este lepsia atmoska. Odporucam kazdemu. Ja by som polku na buduci rok chcela odbehnut Uvidim ako bude, ci to vobec natrenujem, tak skoro po porode. Ale ak ano, tak sa stretneme 😉 Alebo sa budes gulat a mozno uz aj babo drzat v naruci
no a ked sme uz pri tych tehotenstvach, tak 15.11. bol presne rok, co som po poslednom porode (maly mal vtedy dva mesiace) prvykrat vybehla. Kedze som v tehu pribrala 30kg 😅 😕 , tak prvy beh bol strasnyyyy, skor som sa kotulala 😀 . No a po roku je uz 30kg davno prec a nieco aj navyse 😉 . To keby ste nahodou vela pribrali, tak aby ste vedeli, ze pre "nas bezkyne" to nie je problem.
Inac neviem cim to bolo, ale ja som pri tretom tehu dokazala behat len do nejakeho 8tt., vobec som nevedela dychat 😕 , mozno to bolo aj vekom, predsa len od predosleho tehu ubehlo 8 rokov 🙂 . A potom sa cudujte, ze kde som nabrala tych 30kg 😎 .
Tiez teraz menej behavam, nemam tolko casu ako v lete, ale aspon 2-3x za tyzden vybehnem, sem-tam sa podari aj viac. Ale skor su to len take 6km rychlovky. Na dlhsie trate si asi budem musiet pockat do jari, ked bude dlhsie svetlo 🙂 , lebo ja chodim behavat na hradzu a ta nie je osvetlena, takze pre mna po tme nehrozi 🙂
Joj mne beh pomohol zbavit sa paniky, ze po tehotenstve budem jak rozkysnuta knedla a stratim aj ten naznak stihlosti, co este mam....Dnes proste viem, ze po sestonedeli vybehnem a pojde to postupne prec :D
@yanni ja som behala tak asi do ukonceneho tretieho mesiaca citila som sa hrozne vracala som a bola som strasne unavena netlacila som na pilu. No a zakratko som zalahla az do porodu zasivali ma. Nic moc veru. A pribrala som 15 kg zatial 6 kg dole takze zvysok behanim a kojenim. Inak ja kojim tandemovo aj starsiu stale 🙂
Ahojte, schudla ste niektora prechadzkami ?? Neako som zlenivela tak som pridala kazdodenne prechadky 1 az 1,5 hod. + 20 min beziaci pas + rotana. Myslite ze by som tymto mohla schudnut ? Takych 5 kg potrebujem.
Ahojte..ak by ste chceli pomoct s chudnutim rada Vam pomozem a poradim.Mam to overene na sebe.V pripade zaujmu IP.
Baby dakujem za gratulacie. navstevu u gynekologa mam az o 10 dni, tak snad bude aj srdce. Inak cez vikend sa uz pomaly zacali ozyvat nevolnosti a dnes som od rana zelena. od minulej soboty som nebola behat, ale zajtra uz chcem vybehnut aspon na chvilu. Minule mi pri nevolnostiach pohyb celkom pomahal. Chceme to starym rodicom oznamit "gycovo" na Vianoce, ale nie som si ista, ci pri nevonostiach zahram dovtedy divadlo 🙂
@mareli no to asi nie, ale po tohtorocnej skusenosti som sa do Rajca aj tak tak skoro nechystala.
@megba gratulujem k chalanovi a ze ste to zvladli do uspesneho konca...ja neviem, co sa ti chalani tak ponahlaju na svet. Ak si pamatas presla som si pri mojom prvom niecim podobnym. vydrzali ste pokope az do konca, ci sa narodil trochu skor? a s behanim neboj, v pohode to aj po lezani pojde, som toho dokazom. Inak super, ze tandemovo dojcis, vzdy sa mi to pacilo. Ja som musela prestat pred rokom kvoli svojim zdr. problemom.
@laja77 nestras. Pri prvom som pribrala iba 8kg a to som 2,5m iba lezala, tak dufam, ze teraz to bude rovnake.
@opica haha ze vraj akcne. No ja som momentalne taka akcna, ze sport ziadny, nestihacky totalne. 😠
@katpetdo to fakt? Uz nevolnosti? Tak ja keby som nemala tie dve ciarky a potvrdene krvou a nebolelo ma obcas brucho ako na kramy a nemala taku zapchu, tak by som povedala, ze je vsetko normalka a ja ani tehu nie som 😕 Mne vobec nic nie je. Obcas ma hnusne pichne na lavej strane, hlavne v noci pri prehadzovani zo strany na stranu ale aj to bolo zatial len dva krat. Mna uz vyse mesiaca ani hlava nebolela, co je tiez nie normalne.
Tento tyzden chcem konecne ist na plavaren a cez vikend aspon nejaku pätku dat. 😕
inak baby
@katpetdo @megba tak to lezanie vam nezavidim. To musi byt o drzku. Ale co neurobime pre zdravucke babätka, vsak? 😉 Ale na to, ze ste sa nesmeli hybat, klobuk dolu, ziadne strasne kila navyse. Trenovane telo si asi fakt pamäta.
Ja ked pocujem, ze niekto uz v 5tt pribral 3-4 kg tak neviem neviem. Ja som sa v nedelu odvazila len tak zo srandy, kedze som toho posledne tyzdne fakt nedala vela a brusko ploche a kilo islo dole 😀
Tak neviem, co si mam o tom mysliet. Asi som si to tehotenstvo len vsugerovala 😀 😀 😀 😀
a sono je az na buduci tyzden. Dufam, ze uz bude aj "pumpa". 😉
@katpetdo narodil sa prakticky nacas, 38+2tt presne tyzden potom ako mi prestrihol steh. Viem ze ty si rodila skor ale som nevedela ze si lezala az tak detailne MK nesledujem. Teraz uz mi to pride ako sen ale bola som uz na prasky z toho - citala som knihy o behani a planovala kde vsade pojdem behat v roku 2015 😀 to uz je asi diagnoza toto 😃
@megba hej hej ja uz teraz rozmyslam o bezeckych planoch po porode 🙂, cista diagnoza, ale nevadi.
Ja som lezala v nemocnici skoro 7t a predtym doma. Verim, ze teraz bude pohoda do konca. Ja som pozitivne naladeny, obcas ufrflany 😀 clvoek, tak uvidime, ci mi to pomoze.
vcera som po 10 dnochj vybehla a celkom sa to dalo, ta choroba ma az tak neznicila.
@verbal dakujem
ja rada behavam aj mi to ide, ale v zime ma hneva ze je vonku skoro tma...
cez leto si pobeham aj o 6 vecer, ked su povinnosti zazehnane ale teraz 😒 ☹
@miskap2111
@megba
@katpetdo
@verbal
@opica
@laja77
a vsetky ostatne, ktore som neoznacila.
Ja chystam slucku. Dufam, ze vsetky sedite, nie ze vas budem mat na svedomi, ked sa mi niekde na zastavke pod autobus vykydnete 😀
Tak ja som isla predsa skor k dokinovi, lebo som mala straaaasne bolesti az krce. No jedna hroza. Som sa bala, ze to bude mimomaternicove. To by mi teraz fakt chybalo. 😠 Takze chlapik sa vysantil, urobil ultrazvuk, pekne pomeral, pousmieval sa a zagratuloval: "Pani xy, gratulujem a tesim sa s Vami, budete mat dvojicky" 😕 😕 😕 😕 😕 😕
Takze vytiahnem lano na tahanie auta a urobim slucku, to hadam vydrzi 😀 😀 😀 😀
Vsetko by sa dalo, len zeny, ako ja budem behavat s dvojbabyjogger????? 😕 😕 😕 😕 😀 😀 😀 😀 😀
@katpetdo kazde tehu moze byt ine. Tak len dufajme, ze tentokrat nebudes musiet vylihovat 😉
Ja som bola plavat , som si dala do tela, lebo po tych krcoch a lenivom vylihovani uz mi to nicnerobenie liezlo na nervy. Ak je v office mam roboty vyse hlavy.
Cez vikend chcem tiez vybehnut. Vraj ma byt slnecno, tak uvidime.
@yanni, no ja odpadnem, velmi ti gratulujem a jedno dievcatko must be
ked kuknes mne do pasu, mam 6,5 rocne dvojicky a veru do 2 rokov mi nebolo vsetko jedno 😀
najdolezitejsie pri dvojkach je porodit ich co najneskor, aby si potom nemusela absolvovavat kolotoc vysetrenis nedonoseniatkami......
my sme sportovali s tymto kociarom je uplne supersky:https://www.malvik.sk/Kociky/kociky-pre-dvojicky/Jane-P... .......ale to bolo tak davno

Inak baby, tehu potvrdene krvou 😉 😉 😉 😉 Takze mozem sa zacat pomaly gulat 😀 Na sono pojdem az v decembri aby uz bolo aj srdiecko, teraz tam este asi ani len bublinka nebude vidno. A stavy nemam ziadne, tak si idem "nahovarat", ze som v tom 😀 😀 😀 😀