Beh a chudnutie
ake mate skusenosti s behom a chudnutim?chcela by som dnes zacat, potrebujem zhodit najma zo stehien a zadku..
@dracik1 tak som kuk ten kociar. Behalo sa ti s nim dobre? Mala si ho len na behanie, ci aj tak bezne. Od akeho veku?
Lebo mne sa nejak tie za sebou nepacia. Chuda to zadne dieta nikdy poriadne nic nebude vidiet. A tie vedla seba su sice pre deturence lepsie, nech objavuju svet, ale zase siroke. No to bude o drzku.
@yanni úžasné!!! Veľká gratulácia!! Nech hlavne všetko ľahko prebieha, ale ty si raketa, zvládneš ľavou zadnou! 🙂
ja som vtedy este nebehala, ale chodili sme s nim na tury...ale do kopca tlacil muz 😀 😀 😀 😀 , pouzivala som ho cca od 1roka, jaaj ale som si zaspominala na tie mrnatka malicke 2 pupetka, sory baby, som nejaka rozcitlivena.....
dnes je velky vyber kockiv, doraz klast na pohodu a aby neutiekli skoro z bruska.....
@miskap2111 ze vraj raketa 😀 Ja to budem mlatit, ked nebudu posluchat, nasadim prisny vojensky rezim (ved muz bol vojak 😉 ) a bude vybavene 😀 😀 😀 😀 Keby to bolo take jednoduche ako sa to jednoducho povie, vsak 😕
@dracik1 jaaaaj no ked vydrzal tury, tak vydrzi vsetko. Ved uvidime. To ma fakt este minimalne pol roka cas. Len nech vsetko dobre dopadne a nech vydrzime 3 v 1 co najdlhsie.
Ale zatial ako vravim, nic. Nic, nic a zase len velke nic. Ziadne nevolnosti, prsia tiez nejak nebolia, aj sa mi len v tej mojej normalne sportpodprde dobre beha, ani nejak nenarastli, no neviem. Ja som asi ina 😀 😀 😀 😀
@dracik1 juuuj tak to na dvojky je super. Budem si brat z teba priklad.
Moooje nervy, ja este stale prehltam. Sedim v office ale nejak nic nemozem robit. A dnes tu musim trcat dlhoooooo, kedze som sa "dostavila" neskoro.
A tiez si neviem predstavit handry. Ved mi nic nemame. Najmensie cisla su 98, co krpcek este vlani nosil. to mam odlozene v pivnici. Inak nic, ale fakt nic. Asi napisem Vilovi, nech urobi nejaku zbierku 😀 😀 😀 😀
Panecka zeny, vsak to tu uz len same tehulky tusim su ;) Asi to tu uz nebudem ani citat, lebo aj ja z vas otehotniem 😀 😀 😀
@yanni 😀
@miskap2111 nerehoc sa, je to myslim vazne 😀 😀 😀 😀 😀
@yanni veď ja viem. 😀
tie ktore este behate a tie, ktore mozete tu je jedna sutaz o 5 vstupov na bezecky pretek http://goo.gl/WmxRDX
mate niekto aj doma beziaci pas?
da sa ukecat sama seba ist bezkat doma vecer ci rano? 😀
mne vadi ze je skoro tma v zime, v lete ma bavi behat ale v zime... hnijeeem 😝
@yanni žena 😨 😨 😨 😵 😵 😵
no bude sranda, keď bude aj u vás 4+1 😉
@mirka907 a ty si inú zvedavosť vo mne vyvolala 😅
inak neviem, či som to tu už písala,chystala som sa už dlho založiť skupinku šport v tehotenstve a návrat do formy. Ale akosi som nezohnala tretiu moderátorku, tak som to nechala tak. 😒
Ale tuším by sa nás už pár aj nazbieralo, hm? 😅
@mirka907 hehe ze by nieco? Rozrastieme sa? 😀
@mracik no sranda ako sranda, ale tak uz dako bude. Ale aspon jedna copana musi byt, lebo ma uz fakt vystrie 😕
Inak taku skupinku by sme mohli zalozit. Na to asi este nik neprisiel. Lebo co tehotny kon, to same setrenie. Mne aj doc dnes, ze v pohode, len pomenej a pomalsie. A ked je cloveku fajn, tak co, ved male predsa z brucha same nevypadne 😀
A my este buduci piatok letime do toho Swimcampu. No ked im tam ja zapotim, ze som tehu, a este s dvojkami, tak ich asi vyruti. Asi ma nechaju len na lehatku vylihovat aby ma nemali na svedomi 😀
@igorovazena mam, mne je tiez zima vonku a bojim sa dychat, aby som moc toho studeneho vzduchu nenadychala a nepomaha mi ani buff... tak v lete vonku, v zime vnutri, do oktobra mi na pas len prach sadal, teraz sa pomaly rozbieham znovu
@yanni no paraàaaaaada. Gratulujem .ty to das, neboj. Mna caka vysetrenie o tyzden tak uvidime 🙂. K tym kocikom pozri si USA blogy bezkyn, vela z nich behava s dvojitym kocikom, tak sa mozno inspirujes. Viem ze nycrunningmama.com behala urcite a este ti nejake poslem do posty.
@mracik super napad s tou skupinou. Bude to prijemne osviezenie tu na MK 😉
@tilly aha to je ta srandicka, co sa da za bike pripnut. No ono je to nie zle, lebo to ma prakticke vyuzitie a da sa aj nejaka vlozka do toho kupit a vozit aj naozaj mala miminka. Uz som volade o tom citala. Ale zase, neviem si predstavit zabehnut s tym hebedom plus dve deti taky polmaraton 😕
Na normalne treningove behanie ok, ale nejake dlhe trate, no neviem.
babyyyy, ved ma uz nerobte takou superwoman 😀 😀 😀 Jasne, zvladnut sa to MUSI, len to bude vsetko o drzku. Do porodu nestihneme dom dat do poriadku, stahovat sme planovali az na jesen. Buduce Vianoce sme chceli byt uz v dome. Takze stahovanie s mimcami, a este aj vsetko zariadit. Velkacom sa musi z casti pokupit novy nabytok, aspon skolakom. Ja fakt umriem.
Ale inak, predpokladany datum porodu (tak jasne zmeni sa to a este cisarsky), ale normalne vychadza na muzove narodeniny. A uz najstarsi sa narodil na muzove narodky 😀 😀 😀 😀
@yanni jasne, ved si vsimni, maminy v mnichove s tym bezne behaju, aj v metre som ich kopec videla aj v zoo... nie je to tazsie ako bezny kocik... len teda drahsie, ale da sa to najst aj jazdene... ja to pouzivam aj na beh, aj bike, aj ako kocik doteraz a to ma maly 5 rokov... len ked sa niekde chces dostat rychlo peso, tak sa inak neda, aj v mnichove sme s tym v pohode do metra aj do obchodov, tam je to uplne bezny kocik
muz si robi darceky na narodky? 😀
@tilly Ved ja viem, vidim kazdy den na kazdom kroku. Budeme musiet nieco take poriesit. Lebo sa potom z domu vsetci naraz nedostaneme. A ta tisicka nie je az taka strasna. Mne ide hlavne o to, aby mohli sediet vedla seba. Nie jedno mimco kuka stale na chrbat toho druheho. Hroza. A vraj dostat do toho aj nejaku vlozku-zmensovatko ci co, aby sa mohli aj fakt male mimca vozit. Ale to vsetko staci aj tak, az ked budu na svete. Booooze ved to je este doba nekonecna. Ja ako keby som ani tehu nebola. Nic nic nic. Akurat som nahodou klik na nejaky album a tam babenka v 5t uz brucho ako keby bola v 20. Tak ja v 6. plocha ako dialnica a to mam este taku lahsiu zapchu. Hm fakt som zvedava, co z toho este bude. 😕
A tie darceky ani nespominaj. Ono je to vsetko nahoda. Prvy o dva tyzdne skor a tieto dve ani neviem. Ale dvojky pojdu aj tak skor, budem rada, ked to vydrzime do nejakeho 37.-38.t. To budem uz ako delo. sa cez dvere nezmestim 😀 😀 😀 😀 😀 Do porodnice ma pridu vyzdvihnut hasici s kliestami na roztiahnutie zarubne 😀 😀 😀 😀 😀 😀
Inak manza zapotil, ze aj tri mohli byt, aby sa stav vyrovnal 😕 😕 😕 😕 😕 No srandista. Ked ich vynosi a porodi on, tak ziadny problem 😕 😕 😕 😕

@dracik1
@laja77 no baby dakujem. Ale neviem ci sa mam rehotat alebo revat. Ved to bude hotova materska skolka u nas. A ked to budu este dvaja chalani, tak ta slucka to fakt isti. Jasne, clovek sa tesi, ved ako inac, ale ja mam, poviem vam aj strach. Ako to zvladnem? Naraz dve mrnata a este ten zvysok k tomu? A muz furt prec? No neviem neviem.
Ale @laja77 tu aupairku beriem. Dovez aj decka, otvorime sukromnu montessori skolu 😀 😀 😀 😀 😀
@dracik1 tak kocik ma este fakt cas, ale nejak si to neviem s dvojitym predstavit. Vobec, celkovo, nie len behanie. Aj normalne, po meste a tak. Ved sa nikde nezmestim 😕
Buduci tyzden mam gyncara znova navstivit, bude (u) srdiecko (a). Zatial su na fotecke len machule. Ale povedal, ze uz je tam chvenie. Ale pocut samozrejme nic nebolo.
Len je zaujimave, ze tie bolesti pominuly a mne nic nie je. Ale fakt nic. Ani nazna, ze by som bola tehu. Ziadne nevolnosti, pazrave orgie, nic. Akurat, ze by som len mäsove jedla. Najlepsie klobasky 😕