Beh a chudnutie
ake mate skusenosti s behom a chudnutim?chcela by som dnes zacat, potrebujem zhodit najma zo stehien a zadku..
@katpetdo hej fakt pruchata? Tak ja nist. Len poobede trosku nafukne ale fakt nic. Uz som si zacala domyslat, ze som nejaka ina. Ale vcera doc povedal, ze vsjo OK, tak mi brucho netreba. Inak strasne lenive dieta, furt drichme. A vcera sa este aj chrbtom otocilo, len rit mi vytrcalo 😠 😠 😠 😠 😠
to nebude bezec, uz to vidim.
Inak uz viete pohlavie?
@yanni no hej mam uz brucho, dr bola spokojna. Pohlavie nevieme a ani nechceme vediet.
Baby neviete poradit nejaku dobru podprsenku na behanie. Prsiska mi priserne narastli a ani tie co som mala pri synovi pri kojeni mi uz nie su dobre. Isla som z velkosti 1 na velkost 4, vobec netusim ani ake velkosti pozerat na nete.
@katpetdo ja chcem vediet. ja cem ruzovuuuuuu 😀
No podprdu by som aj ja rada vedela. Mne tiez nafukli cecene nepodarene ale stale nejak pasuju do tych mojich becok. Ale tie na behanie su tiez uz len tak tak. Ja mam na behanie z Tchibo, to najmensie cislo, Tie su fajn. Mavaju aj väcsie cisla ale ked to svinske Tchibo ich nema vzdy v sortimente. Tiez musim pokukat.
@katpetdo v De maju. Dokonca tri druhy. Ja mam dokonca tu za 9,95, to esko. Asi si objednam väcsiu.
Ak daku chces, napis. Objednam ti. Koncom Februara idem na SK, tak by som ti poslala balicek 😉
vcera sa mi konecne super behalo, olala, hadam uz predsa len jar prichadza 😵
baby, aj ja poctivo beham. podla planu. este 6 tyzdnov a vydychneme si doma. muz mava teraz take 25 a viac km behy raz za tyzden, tak furt je jedn z nas vonku a beha...
Ahojte
V skratke chcem daky sporttester..paci sa mi Sigma 25.10 alebo nizsia rada..dalej sa mi pozdava vivofit a prestigio..posledne 2 sa daju sparovat s aplikaciou v mt..takze vidim ako som bola cinna pocas celeho dna..to ma viac laka..ake mate kocky vy?!
@opica ides BA maraton? Cely ci polku?
Mne dali hned ATB, ale mala som vysoke horucky, takze tam ani ina monost nebola. Nastastie to dobre zabralo. Dnes sa chystam vybehnut aspon na par km, od rana som enrvozna ako pes, zacina mi migrena a vonku je navyse tak krasne. SNad mi beh pomoze. Vecer ma caka neprijemna navsteva u zubara, tak apson jeden pekny zazitok nech mam dnes.
@medvedik21 mam aj garmin vivofit aj garmin forerunner a urcite na behanie forerunner, tie su na to urcene. Vivofit nemaju GPS a tym padom ti meraju len dlzku krokov, ktoru si manualne zadas, ale pri behu su to dost nepresne udaje, nakolko kazdy krok nie je rovnaky. Ale ak to chces len ako orientaciu, ci sa dostatocne hybes, ci dobre spis a pod. je to v pohode, ale podla mna trosku drahy spas....
Tehotne, aj netehotne, v piatok idem na kontrolu a uvidim, co Dr. povie. Som vyzrata ako anakonda. Uz som prosila muza, aby ma udrel, ze potrebujem zadrotovat sanku... 😀 😀 😀
Tak po xy hodinach na nete mam 3favoritov
Garmin vivofit
Polar loop
Flexibit
Vsetky stoja rovnako..tak babo rad..
Flexibit ma.vcelku fajn podporu v aplikaciach..zato polar neviem najst v google paly..
Vivofit je zase najpredavanejsi..vraj
@medvedik21 a nechces radsej normalne hodinky? ja som roky behavala s aplikáciami a je to neporovnatelne s hodinkami...uz len ta vydrz baterky
@opica
No normalne hodinky mam..ja nerobim urcity sport aktivne..ked je pocasie bicyklujem..chodim do prace obcas pesi..obcas daka turistika..
A preto ma zaujali tieto naramky..
@medvedik21 no, su hodinky aj na multisportove vyzitie...ja napr garminy pouzivam na vsetky sporty a v connecte to potom len prepisem na dany sport
@medvedik21 zbytocne vyhodene prachy. Ja mam tiez garminky, su suprove, muz ma garminky multi a prepojene s pc a pekne ma tam vsetko, co triatlet potrebuje.
Ale ked mas prachy tak vyhadzuj. ja by som tie prachy investovala radsej do dobrych tenisiek 😉
@katpetdo zenus ako? Ide mi dnes "slina", tak prispejem aj tu. Mne tiez tlaci na mechur, furt musi chodit curat, uz ma z toho poraza. Inak zatial pohodicka, len zase ta volaka mykoza sa vratila. Uz mam druhy krat cipky, cize zase ziadne plavanie 😠 Ale brucha stale takmer nikde a cecene tiez zastali, takze este nemusim nijake nove veci kupovat. len takto poobede/vecer sa mi uz v kancli zle sedi, boli ma normalne trtac a tlaci gombicka na gatiach 😀
Inak tu je stale nenirmalna kosa, ani len cez den sa to nevysplha nad nulu, vcera bolo po dlhom case konecne slnecno a dne uz zase totalna tma cely den. Tak by som vybehla, len sa strasne bojim dychania toho studeneho vzduchu. Ked teraz anchladnem, tak sa z toho do leta nedostanem. Z nosa mi tecie uz mesiac a nie a nie sa toho zbavit. A musela som byt niekde v nejakom prievane, od vcera obeda ma tak boli medzi lopatkami a taka sa to az k siji. V noci som sa ani len z jednej strany na druhu nemohla obratit. na nervy vsetko.
@yanni aj mbne dens nejak ide, som sa len rozculila v tej druhej diskusii 🙂
o curani mi ani nehovor, bola som v pondelok behat, iba 4km a cikpauza musela byt. Mna priserne nafukuje, poobede som ako balon, a boli ma brucho tak, ze fucim akoby som bola pred porodom. Ked idem rano behat, tak je to super ale poobede ma uz vsetko tlaci.
Ja som vcera vyskusla milion sportovych podrpsenie a to co mi je dober na obvode pod prsiami, mi nesedi cez prsia...mne narastli o 2 cisla a lezie mi to na nervy, vzdy som bola spokojna s mensimi, pri tomto druhom tehotenstve budem ako Pamela.
Brucho mam primerane a dokonca mensie ako pri prvom, ked porovnam foto, ale citim sa ako velryba. Kvoli zlemu trsveniu jem velmi malo. Inak ma aasi porazi, elbo od rana mama zase zapchaty nos, neviem, ci je to standardne prechladnutie zase (od krpca, ktroy ochorel) alebo tehotenske upchatie nosa. SOm na sluzobke, nemam tu lekaren, uz nlen vydrzat kym prijdem domov aby som si strekla do nosa nieco.

@yanni budes relaxovat 😉