Beh a chudnutie
ake mate skusenosti s behom a chudnutim?chcela by som dnes zacat, potrebujem zhodit najma zo stehien a zadku..
No ja mam za sebou dnes 2,1km... Tazko sa zacina veru ale ten pocit potom stoji zato..
Isli sme svokre ja som pobehla oklukou... Skoda ze prsi, isla by som aj domov.
@tilly ja tiez najskor nakupim vybavu :D tenisky salomon - dam za ne tusim vsetko 🙂)) neviem ci som mala niekedy lepsie...
ja som sla prvykrat herecka rano nalacno, behalo sa mi super ale po prichode domov mi prislo tak zle, ze som zbledla jak stena, v momente mi vystupili kropaje na celom tele akoby ma osprchovali a predychavala som teda statne, aby som sa nedovracala 😝 cize odvtedy aspon nieco male zjem predtym, ako idem behat..
@kafoditka okolo 80-150 sa daju najst take pozeraj
http://www.suuntosports.sk/trening
A meranie vzdialenosti mam v iphone- super vec
Ranko 🙂
tak ja dnes pauzujem koli dazdu ale snad zajtra uz prsat nebude... 😉
@tilly jasne, napisem. Ja som tiez zacinala na skolskom ihrisku. Poziciavame si cyklovozik (citala som, ze aj vy mate ten vymakany), Matko neprejde na biku taku dlhu trasu a zda sa mi vozik lepsi ako sedacka. Zohnali sme pre 2 deti, tak ideme aj s kamaratkou a jej synom. Som zvedava, kto ich bude tahat. Dnes vozik chceme vyskusat. Dame si koliesko okolo priehrady. A ja hadam uz na novom biku.
@boska79 aj ja pouzivam na vzdialenost iPhone, teraz si k nemu kupujem ten pulz meter. Nie teraz ale za 2 tyzdne 😉 . Ja pouzivam GPS MotionX - je aj na cyklistiku, treking, sailing, veslovanie, korculovanie, lyzovanie, hiking. Okrem veslovania do vsetkeho sa miesam. Paci sa mi, ze vykresli aj mapu. Este mam aj Runtastic Pro a Nike+ -s tym som zacinala, ale nie je presny (ako by na tom zalezalo 😀 😀 😀).
@ddankaa2 ak mas tehu bez problemov mozes robit Nordic walking. To je tiez super.
Zienky, ja dnes mam svoju sedmicku za sebou. Taak sa mi nechcelo, aj trochu mrholilo, ale prekonala som lenivost (aj vdaka vam, aby som sa mohla pochvalit 😎 😎 😎 ). U nas je prave na Lodenici punkacsky festival, teda to com som stretla na vale, uff-ako im tie chocholy drzia v tom vlhku - nechapem. Prevladajuce farby vlasov-vystrazna ruzova, oranzova a kikiriki zelena. A tolko zeleza na tvarach, ze v zbernych surovinach by sa potesili 😀 . A teda zhulenych a opitych rano neurekom. A festival sa vola - Punkaci detom. No neviem, asi by som pouzila aj nasilie, keby mi tak syn dosiel domov. Dufam, ze to riesit nebudem musiet. Radsej nech je rocker.
my sme vcera akurat chceli ist behat, uz oblecene so susedkou, kukame, ze bude prsat, ale snad to prejde a ako sme sa o tom bavilo, zacalo liaaat, tak koniec... 😠 blbe pocasie... mm mi vcera tak naznacil, ze si mozem kupit trenazer do noveho domu... ale tak som uvazovala, ze by bol mozno lepsi orbitrek... aj tak beh na cerstvom vzduchu mi nic nenahradi... ale tam nie je ihrisko ani nic, len dunajska hradza blizko (ale aj tam by som musela ist najprv autom alebo na biku...)
@trixi ano, my mame chariot, je skvelyyyyy, ale mame aj tyc trail gator, ked starsi nevladze, tak ho zapojime, je to sice taky divny pocit, ale da sa to tahat...
akurat zvazujeme, ze pojdeme na tri dni na donauradweg bez starsieho, aby sme mohli nahodit tempo, zobrali by sme len mensieho s do vozika, tam narveme aj veci na prespatie a ficime, len si musime zistit tak trasu, aby sme potom mohli ist spat k autu vlacikom... alebo lodkou alebo niecim
inak to je super motivacia, ze idem, aby som sa pochvalila, ze som bola 😀 to plati aj na mna, super tato tema 😀
@kafoditka ja mam sigma za 30€ pre zaciatok z mall a su uplne v pohode, meraju dlzku treningu aj pulzovku aj pipaju, ked uberiem, ja som spokojna, na to, co potrebujem to staci, az na to, ze som ich nevedela nastavit, nastavoval mi ich mm a dobre pri tom nadaval, aj mu to dlho trvalo, dost neprehladne to je, treba si zvyknut
@tilly dakujem za info 🙂 uz mam jedny vyhliadnute 😉 http://www.individual-bike.sk/detail/66878/sigm...
🙂 no dievcata, ja som vcera chcela ist do posilky,ale nakoniec zvitazilo behanie,kedze staci vyjst von a som v terene a do posilky to trva najprv cesta tam a potom naspat 🙂
ale 1x som isla jogging, lebo som vzdy rychlo behala a po dvoch kilakoch som mala dost a vcera som teda dala ani neviem kolko ale asi aj 5 kilakov to mohlohbyt a potom som este davala brusaky,ale to som uz bola hotova, tak bude stacit len ten beh a brucho sa upravi same 🙂 🙂 ,ae ked som bezala tak som sa citila skvele, ze jednoducho clovek vsetko dokaze,ked chce,tak o rok uz len ten maraton 😀
a inac aku mate obuv,ja mam botasky na snurky a tie snurky sa stale odviazuju,takze si musim kupit na suchy zips nejake dobre
a tie tepy co si meriate na co je to dobre,ja som tak trochu mimo tychto technickych veci ja sa do toho nerozumiem 🙂
super tema 🙂 ja by som uz tiez chcela zacat behat, milujem tento sport 🙂 nikoho mi k tomu netreba, staci len dobra hudba a dobre tenisky. Momentalne mam 3 tyzdne po porode, bolesti sice uz ziadne no este asi trocha pockam. Mam totiz este dost elku nadvahu a bojim sa ze si to odnesu klby 🙂
@zuzkakach nemas sa kam ponahlat 😉 pockaj este nech sa ti stiahne poriadne maternica a telo si oddychne.. mam kamaratku, ktora zacala cvicit natvrdo po 600nedeli a skoncila po troch mesiacoch na operacnom stole, lebo nevedela udrzat moc, stacilo ked si kychla a pocikala sa 😔 😔
Inak dobre rano, ja mam odbehane, ale len polovicnu trat. zacalo totiz tak prsat, ze som si nechcela koledovat o zapal pluc..
tak som potom vybehla u nas v panelaku po schodoch na 12te poschodie a mala som dost 😝
Peknu nedelu vsetkym 🙂
@kafoditka no ja som to s mojimi teniskami uz vyriesila, mam ich na snurky,ale sa stale rozviazuju, tak som si ich okolo clenkov obviazala a bolo po probleme 🙂 , velmi dobre sa mi v nich bezi a su hlavne pevne, co prave potrebujem
inac vcera som dala asi 7 kilakov a potom som este davala sprinty do kopca a brusaky, chcem,aby mi na nohach rastli svaly 😀,lebo ich mam tenke a rozmyslam este nad posilkou, aby sotm zosilnela trosku

@tilly cau kockaaa. nenapadne to tu smirujem.....pocuj kde chodis v samaku behat? ja prave nad tym uvazujem zacat,len neviem kade?! 😀 😀 😀