Beh a chudnutie
ake mate skusenosti s behom a chudnutim?chcela by som dnes zacat, potrebujem zhodit najma zo stehien a zadku..
tak to by som aj ja rada 10kilakov ale to bi mi trvalo asi 1´hodinku a pol
@tehula ja tiez citim v poslednej dobe koleno..zabehla som 21km celkom v pohode a potom na dalsom behu sa koleno ozvalo...tak som zacala behat kratsie...5 az 10km.....vcera som bola po 3 dnoch oddychu kvoli kolenu na 5tku a za 27.40 som ju dala...bola som celkom spokojna kedze tempo 5.31
baby pomooc cchem zacat behavat von co vsetko mi na to treba?staci nejake termopradlo?co vy mate na sebe termo vsetko ci ako?
@dnika2 ja ešte stále ako prvú vrstvu PRO tričko, potom ďalšie tričko a bundu, zimné bežecké nohavice, tenisky, buffka...žiadna windstopperka ani goretexové tenisky ešte nemám...stačilo mi to takto aj pri nule, uvidíme čo bude neskôr, buď to poriešim nákupom alebo zájdem pri dlhších mínusoch alebo snehoch- dažďoch do fitka na pás
Ahojte bezkyne 🙂 pridavam sa do vasich radov,lebo moja potreba pohybu je velikaaaaa. Chodim behat len kratko, ale lepsi relax si neviem ani predstavit. Moje vykony zatial nie su nejako chvalyhodne 😀 ale to nevadi. Vybavu este ziadnu nemam, ale chystam sa na bezecke tenisky a vobec si neviem z bohatej ponuky vybrat.
a este chcem povedat, ze som sa inspirovala vasimi radami a aj tak sa mi podarilo tak hrozne sa odpalit, ze som este aj v noci rucala od bolesti 😝 😅 takze pokracujem pozvolna 🙂
ahoj a dakujeeeeem a ty ako? behas? ci len za detmi? 🙂
@nattaly8 beham beham, len tyzden uz nebeham... Som dobehala. Na tabl som, odpaleny bedrovy klb- tak dufam ze tbl zaberu a budem moct zase zacat.. Uz mi sibe doma :((( ako to bolo dobre, zaplesknut dvere a ist sa vyvetrat... Vysadim lieky, budem ok, zacnem zase... A to som chcela garminy hodinky :(((( no, nechavam to tak.. Ktovie ako dopadnem
inak nad garmin- ami som aj ja uvazovala, ale take vychytavky necham na neskorsie. Ale dobre tenisky potrebujem, lebo skoncim na voziku 😝
@nattaly8 tenisky sú základ- určite je to dobrá investícia. A oplatí sa kúpiť si aj nejaké vhodné zvršky- hlavne, aby odsávali pot- hlavne teraz v zime, aby si neprechladla. Nemusí to byť nič drahé (stačia aj veci z Lidla, resp, Tchiba)- hlavne nech je to funkčné. Beh je super- dnes som zabehla konečne 10km pod hodinu, tak sa vytešujem. 🙂
@nattaly8 tenisky mam salomony. Spokojnost. ja beham tu za dedinou. Miestna atrakcia :D v podstate minuly rok som zacala, pozvolna, jar, leto, pauza ked boli horka- to som nevladala. a teraz zase stop. :/
A klb- z nicoho nic. :/ mozno vekom ...hadam nebude to nejaka neplecha... :(((
@miskap2111 mam funkcne oblecko husky. A softshell bundu, dokonca aj bezecke elastaky. Len tenisky nemam, vobec neviem, ake si mam kupit. Ponuka je obrovskaaaa.
čo si myslíte o behaní v takomto počasí ked je moja kondička chabá nebehala som už 2 mesiace a potrebujem sa dostať do formy? nemôžem ochorieť ked nemám kondičku v tomto počasi?
A muz uz chodi tiez, dokonca kazdy druhy vecer pravidelne ..tak mu zavidim :(
10 km po hodinu je super! Ja zatial davam cca 40 min. a odhopkam cca 3,5 km. Ale tak ja zatual nejdem na vykon.Ale aj to snad casom bude 😝
ja som zatial na pocko moc nepozerala. Bezala som aj v dazdi. Hodim bundu, ciapku, rukavice a trochen si tu okolo nas pokruzim 😝 ale tiez neviem, co bude, ked nastanu tie naozajstne zimy. Budem asi chodit plavat, lebo fitka nie su moja salka kavy 😝
@nattaly8 tak super! Nechaj si poradiť v obchode. Ja mám ASICS- spokojnosť.
a v akom obchode mi kvalifikovane poradia? V beznom sportovom urcite nie...
@miskap2111
@nattaly8 ja som sa pýtala v normálnom športovom, ale prišla som už s akou takou predstavou. Sú aj špecializované bežecké predajne - napr. v BA v Riverparku- takže ak chceš naozaj investovať, choď tam. Myslím, že ti tam vedia odmerať aj našľapovanie- ak máš pronáciu, tak ti podľa toho vyberú typ tenisky.

@dnika2 teraz nebehala som uz skoro 2tyzdne, lebo som chora. Inak ale preferujem vonku v prirode. Max davam 10km kvoli kolenu. Viac to ani silit asi nebudem, lebo este nie je fit, ako citim