icon

Beh a chudnutie

zuzka2010
20. feb 2012

ake mate skusenosti s behom a chudnutim?chcela by som dnes zacat, potrebujem zhodit najma zo stehien a zadku..

grimaska4
27. nov 2012

@helenka2000
preco prave na interne??radsej na psychiatriu,ale pojdem ti ako doprovod,dohoda 😀 😀 ??

miskap2111
27. nov 2012

@helenka2000 dobre radíš.. 😀 😀 😀 Ale mne by sa zjavne polepšilo, keby si tu prestala prispievať. 😀 😀

helenka2000
27. nov 2012

@miskap2111 tebe uz nepomoze nic takze tu ostanem🙂

grimaska4
27. nov 2012

@miskap2111
ona to je,pridava aj do ostatnych ten svoj zazrak..

helenka2000
27. nov 2012

@grimaska4 vies co chod sama ja nemam cas

miskap2111
27. nov 2012

@helenka2000 ty si taká milá- aj mi začína byť ľúto, že ťa skoro bloknú.. 😀

Ale idem už spať, dobrú noc a dobre sa tu bavte!! 😀

mirka907
27. nov 2012

@helenka2000 no ty tu neostanes...tak ako naposledy...uzi si svojich par minut slavy, lebo admin ta zriesi..a prestan ma vytacat, lebo ti dam bloknut webstranku a aj kazdu dalsiu, ktoru si vytvoris....chod otravovat inde

ifkael
28. nov 2012

Dobre raanko! Vstaaavat a behat!!!!

Ja idem dnes poobede rozbehat nohu...snaad dobehnem. :/
Tabletkova hela uz je prec? :D

opica
28. nov 2012

@helenka2000 ak sa potrebujes ventilovat, chod prosim, prec z tohto fora. bohuzial je nas tu viac medicinsky vzdelanych, takze u nas urcite sancu nemas...chod si do fora o chudnuti, tam tie hlupe dievcata zjedia, co im povies (snad nie vsetky)

helenka2000
28. nov 2012

@opica tak sa nehnevaj aj ty ved nikomu nechcem zle

helenka2000
28. nov 2012

@ifkael niesom prec uz som tu a idem skusit behat

helenka2000
28. nov 2012

ale ste si ma s niekym pomylili

grimaska4
28. nov 2012

@helenka2000
behat?simyslela tu na fore z temy do temy??lebo nejak si sa rozbehla aj dnes s tou svojou tabletkou ☹

ifkael
28. nov 2012

@helenka2000 precitaj si pribalovy letak, makkne Ti z tych tabletiek rozum... ci aby si to predala, urobis ochotne zo seba blbca? no to je Tvoj problem..nie nas

mirka907
28. nov 2012

@helenka2000 posledne upozornenie aby si prestala otravovat!!! lebo sa porozpravam s webnode o porusovani autorskych prav na tvojej webke a predaji vyrobkov so zakazanymi latkami...aspon tolko rozumu si mohla/mohol mat, aby si mail ktory si pouzila ako lidaslim nepouzivala aj teraz...

tehula
28. nov 2012

ahojte, ja nemam nic nove, chora som uz presne treti tyzden vkuse. Takze ked sa opat dostanem k behu, tak pojdem opat od piky bez kondicky.
Ale citam, ake vykony podavate, wowow, klobuk dole, ze sa takto zlepsujete mnohe.

tehula
28. nov 2012

a na trollov netreba reagovat, oni zmiznu, ked ich nevnimas.

maria1610
28. nov 2012

Ahojte dievčence, hlásim sa po dlhšej dobe - ale nezaháľam, pravidelne behám - min. 3x do týždňa a práve som sa prihlásila na 10km Štefanský beh u nás v Lučenci 🙂

Inak, ak by ste mali záujem, našla som toto:

mirka907
28. nov 2012

@maria1610 to je super...normalne som nalomena ze idem..
@miskap2111 kde si? moja polmaratonska partacka, co ty na to?

miskap2111
28. nov 2012

@mirka907 Miri, vyzerá to fajn, ale zatiaľ nie som nalomená na súťaž a keď tak, až trochu neskôr. Okrem toho, ten termín mi nevyhovuje- budem finišovať jeden projekt, takže asi budem mať nervy v háji 😀 Ale ty choď určite- partiu určite zoženieš!!!

opica
28. nov 2012

@maria1610 ta cesta autobusom by ma asi zabila ;) inak velmi mila vec 🙂

mirka907
28. nov 2012

@opica bus nebus... Ja nad tym seriozne uvazujem...si pripomeniem moje mlaaaaadi a letne dovolenky busom do Grecka????? ... 36 hodinove psycho a podobne....Ked sa zisla dobra partia.......nie vzdy mi v pamati utkvela cela cesta..... 😀 😀

megba
29. nov 2012

@mirka907 No Verona neni zas tak daleko, 8 hodín cesty.... Ked si predstavím ze 6 hodín nám trvalo do Košíc (z Bratislavy), keď som šla na MMM bežať polmaratón a to mi neprišlo nijak moc ďaleko. Vyzerá to super.

mirka907
29. nov 2012

@megba ja viem ze nie ..len teraz mi aj tych 8 hodin pride ako vtedy 36 😉 ...a ked spominas tie KE, ja som z KE, takze este sa do BA musim dostat...ale paci sa mi to velmi....a polmaraton ti ako v KE dopadol....s casom si bola spokojna?...pocasie bolo super na beh

megba
29. nov 2012

@mirka907 No to je pravda🙂 uz sme spohodlneli🙂) Ty by si to mala narocnejsie este aj o tu cestu z Kosic.... ja som bezala uz vela krat v kosiciach, teda presnejsie niekolkokrat🙂 polmaraton a vzdy pod dve hodiny, niekedy vyrazene niekedy menej...podla toho ako mam natrenovane🙂)

grimaska4
29. nov 2012

@megba
no za 8 hodin sa tam nedostanes,malo casu

megba
29. nov 2012

@grimaska4 no minuly rok sme tam dovolenkovali, takze viem... teraz som si hodila googlemaps, 7hod 30min... ved to je po dialnici iba... lame ma to veru🙂 vyzera to zaujimavo🙂) len tiez neviem, ci sa mi bude chciet trenovat v zime na polmaraton🙂) bola som aj vcera vecer, ale iba 10km, v zime a v tme ma to moc nebavi dlhsie vonku🙂)

orimir
29. nov 2012

Ahojte dievcata vidim ze ste si pisali o behu ale uz nie. Uz nebehate ja beham asi 2 mes. a vobec som neschudla 😖 pritom som aj radikalne upravila stravu. Mate niektora takuto skusenost 🤐 som z toho smutna potrebujem dat dole 10kg.

miskap2111
29. nov 2012

@orimir veď tu väčšina z nás naozaj pravideľne behá. To, že nepíšeme sem každý deň, neznamená, že nebeháme. 🙂 Čo sa týka behu a nechudnutia- tu je každá rada drahá, ale že vraj sa to stáva - pozri sem : http://www.behame.sk/index.php?src=poradna-vikt... Okrem iného, neviem, či si sleduješ len váhu, alebo sa aj meriaš, lebo mohla si už pribrať práve na svaloch, ale možeš mať úbytok tuku- čo by si nevidela na váhe, ale na ubudnutých centimetroch... A ešte som čítala vo viacerých bežeckých časopisoch, že práve ženám može trvať trochu dlhšie, ak chcú behom schudnúť ako mužom. Ja by som na tvojom mieste vydržala, prehodnotila, či náhodou neješ až príliš málo, či náhodou nebeháš stále rovnakým tempom (telo sa rýchlo adaptuje), pri akých tepových frekvenciách beháš a koľko..

miskap2111
29. nov 2012

@mirka907 myslím, že už máš aj parťáčku na polmaratón - @megba !! Ja by som vám tam len zavadzala, respektíve cítila sa ako outsider. 😀 Nemám šancu stiahnuť polmaratón pod 2 hoďky do polky februára.. Možno, keby sa to konalo v Belgicku. 😀