icon

Beh a chudnutie

zuzka2010
20. feb 2012

ake mate skusenosti s behom a chudnutim?chcela by som dnes zacat, potrebujem zhodit najma zo stehien a zadku..

mirka907
12. jan 2013

@svejla podla mna dobra ciapka, aj ked ja mam klasicku nike nebezecku... Ale ciapku pouzivam iba pri pocasi ako dnes -8 tu mame ... Inak satku... A opica dobre radi ze buffku...
Inak u nas fakt kosa....-8 a kopa snehu... Takze tempo som prisposobila tomu ... Isla som 9 km ale nohy trosku strajkovali lebo som tento tyzden kazdy den este po hodke bicyklovala na stacionarnom...

zuzulkach
12. jan 2013

Ahojte baby, viete mi prosim poradit ci mozem zacat s behom v tomto pocasi? Chodila som volakedy behavat ale len sporadicky ale teraz po novom roku by som naozaj chcela zacat so sebou nieco robit. Takze moja kondicka je viac nes strasnaa...Stravu som uz upravila a teraz by som chcela zacat s behom. Hoci mi doma stoji stacionarny bike nejak sa do toho neviem dokopat..

svejla
12. jan 2013

Kupim tu Buffku aj niekde v kamennych sportoch? Ja by som ju rada videla nazivo🙂

mirka907
12. jan 2013

@svejla exisport, columbia,, sportissimo, intersport..... Niekde maju v kombinacii s flisom tie su do vacsej zimy... Cenovo najdes uz za 10 eur... V Columbii maju teraz napr. vypredaj na ne

svejla
12. jan 2013

No v BB asi Columbiu nemáme...aspon o nej neviem, idem urobit prieskum

svejla
12. jan 2013

@mirka907 neviem mi napisat link na tu buff z Columbie, nejak to neviem najst

miskap2111
12. jan 2013

Baby, tak ja dnes 10km. Riadne snežilo prvých 5km, cestou naspäť sa zase šmýkalo. Čas síce na milú-jarmilu - nad 6minút/km, ale pocit výborný. 😀
@zuzulkach možno by bolo lepšie začať keď bude nad 0.. Pár strán dozadu o tom debatíme, tak prípadne polistuj. 🙂 Inak veľa báb tu cvičí Jillien. Možno je dobré začať tým, ako dobrá pred- príprava na beh.. Pozri debatku cvičíme Jillien Michaels. 🙂

zuzulkach
12. jan 2013

@miskap2111 dik pozriem aj na to..len dufam,ze nedopadnem ako minuly rok...stale som si hladala vyhovorky..teraz je zima, teraz prsi, teraz je uz velmi teplo..ale uznam,ze ked nemam kondicku tak v takomto pocasi je to skor o uhnani choroby..

miskap2111
12. jan 2013

@zuzulkach neboj. Ak bude nad nulou - okolo 3-5 stupňov, možeš začať bez hocijakých problémov a to moze byť už o týždeň... Relatívne by si mohla aj teraz, ak máš veľkú chuť. Treba sa len dobre obliecť. Ale ak si kedysi behávala, tak vieš, čo od toho môžeš očakávať. Treba začať pomaly.

opica
12. jan 2013

@svejla ja som vzdy kupovala v hudy sporte

uctovacik123
12. jan 2013

Ahojte, nestihla som ešte prečítať celú diskusiu, postupne to doženiem. 🙂 Tiež som sa rozhodla, že začnem behať, nikdy som okrem behu na autobus nebehala 😀 , nemám kondičku, ale mám chuť začať. Nie je tu medzi vami aj nejaká žienka z Bratislavy - Petržalky a rovnako s behom začína? Rada by som sa pridala, aby sa mi ľahšie začínalo 🙂 😉

grimaska4
12. jan 2013

@svejla
u nas v obchodoch som videla takuto a aj podobne tejto http://www.funktionelles.de/Bekleidung/Buff-Fun...

lubiduch
12. jan 2013

@zuzulkach ahoj ja som zacala s behom dnes, pred tehotenstovm som obcas behavala, teraz som pol roka po porode a zacinam zase od nuly....kupila som si nove tenisky a dnes som odbehla prve kilometre, takze kludne aj v tomto pocasi ked budes spravne oblecena

opica
12. jan 2013

mna porazi z tych ciest, teda z povrchu na behanie...ked este viac primrzne a nenasnezi aspon 10 cm na bezky, tak sa na to mozem vyklaslat. tu pri nas vela miest na behanie nie je a este aj na tom poli je teraz lad. ale zajtra sa hotujem zas ist, uvidime, co dovoli teren ;(

miskap2111
13. jan 2013

Tak ja dnes zase 10km. Bolo mínus 5stupňov a mala som problém s dýchaním kvoli plnému nosu, cez buffku mi to akosi nešlo a ústami len tak ten studený vzduch tiež žiadna výhra. Tak som sa trochu vytrápila.

opica
13. jan 2013

ja som dala 6.5, -5, strasne fucalo, hoc som mala zateplene gate, citila som klby 😒 prve 2.5 km som dychala cez nakrcnik, zvysok bez. tempo na ten lad na poli a cestach v pohode 5.53/km

mirka907
13. jan 2013

-5 ale uplne krasny beh...velmi lahko sa mi bezalo...10km v tempe 5.45 a mala som naslapnute na 15km v tempe do 5.50 len ideme s malou na navstevu tak nestihacka....skodaaaaa..povrch udupany..sem tam smyklavo ale nic strasne...

iconka
13. jan 2013

Tak ja som si prave kupila origos bezecke tenisky a uz len cakam na teplotu pre zaciatocnicku a pojdem ich otestovat. Mozno pobezia aj same 😀

mirka907
13. jan 2013

@iconka ktore si si nakoniec kupila? Cez eshop ci si aj vyskusala? Poradil ti niekto?

bonaquaba
13. jan 2013

Dnes som dala 4 kilometre,viac som nedala,lebo bolo fest zima a vsade Vela Vela snehu tak sa tazsie bezalo,ale ten pocit uzasny,tesim sa NA zajtra,Len sa lepsie obleciem 🙂

iconka
13. jan 2013

@mirka907 nakoniec som si kupila v obchode, mali akcie a vypredaje, take pumy na beh, su bezecke, je to aj priamo na nich napisane a za taku cenu som nasla aj ine na nete co som chcela.
http://www.amazon.de/Puma-186296-Laufschuhe-Sch...

katpetdo
13. jan 2013

dnes to bol beh...dnessom mala v plane tak 14km, ale nakoniec to bolo okolo 15,5km za 1:22 . Vonku -5 a snezilo...pocasie pre mna super, lebo milujem beh v snehu, len ten zladovately teren mi daval zabrat. Vybehla som na polnu cestu, ale ani tam to nebolo o nic lepsie. Achylovky riadne trpeli. Stretla som 3 bezcov. Zboznuem tieto dlhe behy. Tuto temu je radost citat, lebo nebezci okolo mna ma povazuju za blazna ist behat v takomto pocasi.

mirka907
13. jan 2013

@katpetdo pekne pekne .... dufam ze sa k takym casom aj ja onedlho dopracujem 😉
ja som inak este minulu jar nechapala ludi ako sme my v tejto teme ...ze co ich na tom bavi...potom som jedneho tepleho augustoveho dna ked som mala vela casu a nevedela co s nim vybehla a som v tom 😀 uz 5ty mesiac

katpetdo
13. jan 2013

@mirka907 super, ze ta to chytilo, ja beham s 2 prestavkami 12 rokov. Mala som obdobie, ze som sa na tenisky nemohla ani pozriet, tak som si dala dlhsiu pauzu a pomohlo to. Vtedy som vsak bola hodne pretrenovana. Odkedy vsak beham len pre seba, tak si ten pohyb dokazem vychutnat na 100%.

zet7
13. jan 2013

ahojte, mne sa inak tiež dobre behá v tomto počasí, aj som dnes prvý krát spadla, ale vstala som a išla ďalej. Inak oblečko na beh si ja idem objednávať cez http://www.sportsdirect.com/ značky Karimor asi 🙂 čo myslíte už zabehané bežkyne?

katpetdo
13. jan 2013

@zet7 preco nie

mirka907
13. jan 2013

@zet7 karimor je ok, mam z tej znacky trika....ale trosku mi vadi ako su zosite, pri dlhsom behu ti tie svy, ktore nie su hladke mozu vadit.....ja som si objednala zo sportdirect tieto veci na jar:
http://www.sportsdirect.com/nike-miler-long-sle...
http://www.sportsdirect.com/nike-2in1-running-s...

zet7
13. jan 2013

@mirka907 pekné si si objednala. no mne sa na Karimore páči cena hlavne a ja mám gate a tričko, zatiaľ som spokojná, ale zase som ich ešte nepodrala veľmi 🙂 mám len od Vianoc, uvidíme,

lubiduch
13. jan 2013

@zet7
@mirka907
Baby ste s oblečením zo sportsdirectu spokojne? Je to otvorené aj v BA ale príde mi to taky aušus, všetko nahadzane nakope, bordel..a vôbec mi nesedia čísla, je to z netu lepšie? Lebo mám pocit že v kamennom obchode predávajú len to čo v UK nepredali ani vo výpredaji... 😒
Manzel môj už dlho behava, teraz trénuje na maratón, ja sa k tomu vraciam a celkom sa nám osvedčili veci nike dri fit, ale su trochu drahšie, nohavice na behanie cca 85 eur zateplene...tak hľadám lacnejšie nieco...
Tenisky máme radi asics a mizuno, tie su oboje ok.