Beh a chudnutie
ake mate skusenosti s behom a chudnutim?chcela by som dnes zacat, potrebujem zhodit najma zo stehien a zadku..
a ja dnes zas bezky. s tym pocasim tusim stale spomalujem,a le ked som uz po 5 minut mala zafukanu stopu. som bola jak snehuliak po kolena v snehu, ale si to strasne uzivam ;)
@miskap2111 tak staci vybehnut do hor a moozes aj ty pobezkovat 🙂 ,ja byvam sice v malom meste,ale tiez tu nie je dobry teren na bezky,musimm ist vzdy niekde na hory to tak 30 km,ale cez vikendy by mi to uplne stacilo 😉 dnes idem vecer zabehnut 40 minut a inac sa mi vyborne po snehu bezi,hlavne,ked nie je udupany,lebo sa viac musim namaht a to mi vyhovuje
@bonaquaba to je pravda.. ale musela by som si najprv kupit bezky, ktore aj tak neskor asi uz nevyuzijem 🙂 Takze zostanem aj ja pri klasickom behani, ktore ma aj tak bavi! 🙂
@miskap2111 miska, ale ved moja mam chodi kazdy den, trate su porobene kade-tade ;) urcite aj na hradzi an petrzalskej strane ;)
@miskap2111 inak, dnes som kupila v metre slavky a vecer sa na ne chystam ;)
@bonaquaba ja vybehnem u nas na pole stylom,ze vyjdem z dveri a uz sa obuvam a vyzuvam zas pri dverach. ale je to po rovine. buduci tyzden ideme na liptov, tak tam si uzijem moje bezkovanie od detstva, co chodime, velmi s ana to tesim. ten kopec a potom, ked naspat pojdem susom dole 😎
a inak zas sa nechystam behat 😀 😀 😀 som zvedava ako by mi to slo po tom 30 cm snehu, ked tu nie je nikde odhrnute
@opica mňam slávky. Musím ísť aj ja do Metra. Ako ich robíš - natur, na víne, na smotane? Dávaš aj mladé celerové stonky?
Asi už do bežiek nezainvestujem. Možno o rok -dva už tu ani nebudem bývať. Radšej si kúpim poriadne trackové bežecké topánky, aby som mohla behať aj v takomto počasí. 🙂
tak dnes som to po 6km zabalila. chcela som ist 10, ale ked som sa miestami prepadavala takmer po kolena do snehu, tak so zhodnotila, ze to nema vyznam. Priserne fuka, ak to bude tak pokracovat, tak sa zajtra k nam ani nebude dat dostat. Pritom nie je tak zima, len aj cesty v dedine su uplne zafukane 😒
@miskap2111 natur. ja robim s porom, perasinovou vnatou a vinom, najrychlejsie ;) boli dobre, dokonca mali jumbo
@opica Strašné chute si mi narobila. Keď sa mi podarí vyhrabať auto zo záveja, tak tam možno aj nebehnem. 🙂 Ale asi sa o to nebudem ani pokúšať, počkám do toho pondelka, snáď sa to trochu roztopí..
@katpetdo tu sa tiež vobec nedá behať. Na chodníku asi 5cm snehu zmiešaného s posypovou soľou. Veľké zúfalstvo- tak na dobrý úraz. Čiže moje víkendové behanie bude na páse. No čo už.
@miskap2111 ja zial pas nemam, takze sa pojdem trapit von, v nedelu som chcela ist dlhy beh, ale asi sa budem musiet prisposobit pocasiu
@opica bezky su idealne do tohto pocasia, len to pre mna nie je...raz som skusila a takmer som si ruku zlomila.
@miskap2111 u nas malo snehu.....akurat vsade lad.......chodniky, cesty....ale zajtra idem nech sa deje co sa deje..vietor sa ma skludnit a lad nejak zvladnem....a najblizsie dni sa ma oteplovat...v utorok u nas dokonca az 8 stupnov...ak sa Vam to vsetko zacne topit, mate o zabavu postarane....u nas bola potopa zaciatkom tohoto tyzdna
@mirka907 dávaj si pozor na tom ľade!
@mirka907 Miri, tak pozerala som teraz Iľka a podľa dnešnej predpovede sa teda žiadne veľké oteplenie nečaká- práve naopak.. ☹
U nas Vela snehu neni,ale zato dokonale fuka,takze beha sa mi dobre dnes zabehla som Iba 20 minut a synator mi spojazdnil bezecke hodiny,tak konecne uz si meriam aj cas aj km,Co ma nesmierne tesi 🙂
@miskap2111 no ja som pozerala rano 10 dnovy model na SHMU a v utorok mali Kosice 8 poobede....teraz maju najteplesie v pondelok poobede 5 stupnov....
@mirka907 každú chvíľu sa to mení, ale to oteplenie by som privítala radšej.
@opica Mnaaaaaaaaaaaaaaaam
@miskap2111 Ked budes byvat v Belgicku, budeme ti pisat ako sme si super zabezkovali, posielat foto snehovych zavejov a ty nam budes ospevovat ako si si bola zabehat popri plazi a potom si si dala belgicke wafle.... 😀 😀 😀
@simuska1976 to teda hej! 🙂
Dobehane... Nabila som sa endorfinmi, ktore mi snad do zajtra vydrzia.... Dopoludnia snezilo, takze ladove useky prekryl sneh a az tak hrozne sa nesmykalo.. ale strasne mi zavadzali ludia na chodnikoch.... Najma ma dokazu zabit starsie rocniky, ktore sa roztiahnu na celu sirku... Sla som 11 km.... Kebyze viac casu tak idem este 4... Zajtra uvidime kolko ale idem urcite
Dnes 12km na cerstvom snehu a za staleho intenzivneho snezenia..a teraz si dam fajny obed 😀
Aj ja 12km, ale na behatku vo fitku 🙂 Som si to trochu zjednodusila dnes 🙂
a ja dnes frei ;) zajtra take 2 hodky upratovania a snad na hodku vybek=hnem na bezky, kym to nezlesie ako vravia 😉

vcera som bola v tej kalamite behat u nas vo vinohradoch, uz bola skoro tma...trochu som sa bala...ale inak super...aj srnky som stretla...dnes to vyzera na podobny beh...vonku riadne snezi a fuka.