icon

Beh a chudnutie

zuzka2010
20. feb 2012

ake mate skusenosti s behom a chudnutim?chcela by som dnes zacat, potrebujem zhodit najma zo stehien a zadku..

asimon
22. jan 2013

No jedine co lutujem...ze som sa sem uz skor neodvazila prispiet...mohla som uz na jesen zacat behat 😝 Dakujem za podporu a rady 😉

mamulienka2
22. jan 2013

Ako tu čítam a čítam....Väčšina žienok ma tu inšpirovala, pustiť sa do behu na vzduchu🙂)Cez leto som behávala ale nie až tak moc,len tak trošku🙂Teraz cvičím doma.Nejako ma to nelákalo bežať po zľadovateľnom chodníku,bojím sa,že spadnem.....Čo myslíte?Môžem behať aj v botaskách?Asi si vyberiem poľnú cestu posiatu snehom,čo je poblíž od nás.Keby neni sneh už sa vrhnem zas a znovu behať najprv okolo domu.Nechcem investovať do drahých topánok,tie botasky hádam budú stačiť.Keď sa šmyknem aspoň sa posumejem,ako rýchlo sa dá spadnúť🙂))

zet7
22. jan 2013

ahojte bežkyne, tak ako to ide v tomto počasí 🙂 ja to milujem, keď vonku prší alebo mierne sneží. Dnes som konečne dala 30 minút a nemôžem ísť pod túto hranicu. Inak ja sa celý deň teším ako pôjdem poobede behať. Ráno cestou do práce si naplánujem trasu v mysli a poobede ju odbehnem 🙂 4xtýždenne
@asimon nestresuj sa ľuďmi, aj ja bývam na dedine, je to fakt o inom akoby si v meste behala, mne sa aj prihovárajú, že či som sa dobre vybrala v tomto počasí, či vládzem, či sa mi chce, ale na to si zvykneš a presne aj ja si vravím - uvidia v lete tú postavu, že či sa mi chcelo 🙂 inak sa snažím mimo dediny, len teraz je všade voda tak pekne cez dedinu po ceste behám 🙂

opica
22. jan 2013

ahojte damy 🙂
ja som dnes mala uzasnych 5 km na bezkach, tuto sezonu zatial najlepsi povrch. mat viac casu a keby uz nebola skoro tma, tak dam aj viac. vo stvrtok ideme na liptov, tak s akonecne vydovadim aj na kopcoch nielen na rovine, juchuuuuuu 😀

opica
22. jan 2013

ale priznam,ze v nedelu som rozmyslala, ci nepojdem radsej behat...ale zas, tu na madaroch boh vie ako dlho este bude sneh. a zas je strasne dolezita aj zmena pohybovej aktivity, takze si uzivam tie bezky...este snad chvilu budem a veru sa spotim tiez jak fras ;) idem strmo nahor 😀

miskap2111
26. jan 2013

Čaute všetky bežkyne! Tak ako sa vám behá? Ja dnes konečne vybehnem von asi po 2 týždeň na bežiacom páse. Teším sa!

svejla
26. jan 2013

Ja som bola vcera 45min, behalo sa mi užasne🙂 Mierne pofukovalo, ale na vasu radu, kupila som si Buffku, takze som nemala najmensí problém🙂 Dnes sa chystame s muzom na bezky🙂

miskap2111
26. jan 2013

Baby, tak ja dnes 11km. Ale bola sranda, lebo som si neuvedomila, že dnes sa v Bratislave beží tá zimná desiatka a zhodou okolností je to tá istá trasa, ako ja behávam. Takže keď som prišla k Eurovea, tak tam užsa bežci rozohrievali, hudba, atď.. Našťastie som tam bola asi 40minút pred štartom, tak som to stíhala, lebo nechcela som sa tam medzi nimi motať. 😀 Počasie im vyšlo, len tá trasa občas otras- hlavne medzi PKO a Lafranconi - čistý ľad. A takisto bola dosť ľadová aj petržalská strana. Ale inak fajn!! Beh vonku je nenormálne super- strašne som si to vychutnala.

mandragora22
26. jan 2013

@asimon jej a odkial presne si? kedysi som navstevovala dedinky velky kliz tusim? nie si nahodou odtial? 😅 😅

asimon
26. jan 2013

@mandragora22 pôvodom Bielice a teraz Partizánske časť Šimonovany 🙂

asimon
26. jan 2013

@svejla čo je prosím Buffka 🙂

svejla
27. jan 2013

@asimon takéto nieco mám ja, len iný vzor, ale tiez v ciernom http://www.sport2you.sk/detail-tovaru/70821-buf... . Flisovu cast mám na krku a tu druhu vytiahntu na usta, aby som nedychalastudený vzduch🙂

opica
27. jan 2013

koceny, ja sa idem pochvalit. tento mesiac zatial stovecka sportovania vonku. sice behu len nieco cez 40 km, zvysok bezky, ale si to strasne uzivam. dnes som bola po 2 tyzdnoch behat, kedze uz bola skoro tma,ale ten povrch....no nic moc 😉

simuska1976
27. jan 2013

Caute babulky, ja som včera vytiahla bezky, bola som asi hodinu a bolo to úžasné, lutovala som, ze som nemala telefón, aby som pofotila krajinku, bolo to naaaaadherne🙂

simuska1976
27. jan 2013

@miskap2111 Akurát som ti šla písať či nie si v Bel., ale čítam, ze si v BLA. Od rana priberam☹

miskap2111
27. jan 2013

@simuska1976 akurát môj Brunko dnes dorazil sem - na skoro celý týždeň. Na budúcu sobotu ideme do Trnavy na ples- strašne sa teší - aj ja!! Dnes som ale tiež behala- dala som 10km- bolo mínus 7- mokrá vreckovka mi zamrzla vo vrecku. 😀 Ale super!!

simuska1976
27. jan 2013

@miskap2111 Tu su 4'C, sa tu prechadzam ako na jeseň. Syn mal vencek pred týždňom, tak sme mali taky miniples. Tak si to uzite🙂 Aké máš šaty?

miskap2111
27. jan 2013

@simuska1976 mám červené dlhé- taký antický štýl- myslím, že sú veľmi pekné. Veď spravím potom foto a pošlem na ukážku. 🙂

svejla
28. jan 2013

Ja som cez víkend po 7 rokoch tiež prevetrala bežky. Boli sme spolu s mužom, deti stražila starká. Bolo úžasne, ako za starych čias 😉

katpetdo
28. jan 2013

dobre rano,

mam rada zimu a sneh, ale minuly tyzden bol na behanie hrozny. Stale beham po lade, vcera som dokonca ani nesla, lebo zacalo snezit a lad prekryl sneh, tak to bolo nebezpecne aj na chodenie. Dnes odchadzam na tyzden do BA, tak snad to bude lepsie, predsa je tam tych moznosti viac. Uz si chcem ten beh aj vychutnat a nie len sa bat, aby som nespadla ☹ .

katpetdo
29. jan 2013

Vcera som si konecne vychutnala beh. Bezala som v lese po cerstvom, ale nie hlbokom snehu. KOpcovitejsi teren mi dal dost zabrat a tak som sa riadne vliekla, ale prostredie bolo nadherne a podklad tiez v pohode.

lenitta007
29. jan 2013

baby, idem si objednavat bezecke tenisky zo sportdirect.com, rozhodujem sa medzi NIke, Everlast alebo New Balance.... je cislovanie v anglicku ako u nas? ked nosim 39 u nas, mam si objednat anglicku 5 alebo 6? dakujem 🙂 😉

grimaska4
29. jan 2013

@lenitta007
podla mna c.6

lenitta007
29. jan 2013

@grimaska4 dakujem 😉 hadam budu dobre

buba987
Odpoveď bola odstránená
grimaska4
30. jan 2013

@buba987
musis upravit aj jedalnicek,bohuzial ☹ ,postava zavisi len 30% od sportu a 70% od stravy,a je to tak,mam to uz odskusane 😉

susul
30. jan 2013

@buba987 a bavi ta, ked behas? Inak s tou stravou je yak ako pise grimaska, pokial je prijem vyssi ako vydaj, tak sice spevnies, ale bude to schovane pod tukom.

zet7
30. jan 2013

ahojte baby bežkyne, chcem sa opýtať 3,5 km za 30 min. je v pohode na spaľovanie tukov ?

grimaska4
30. jan 2013

@zet7
to zalezi od pulzovej frekvencie

amalka72
31. jan 2013

@zet7 jj ako píše grimaska, treba merať pulz...ja pri pulze vhodnom na spaľovanie odbehnem za 30 minút 3km 😉