Beh a chudnutie
ake mate skusenosti s behom a chudnutim?chcela by som dnes zacat, potrebujem zhodit najma zo stehien a zadku..
kocky, kedze mi zliezol sneh, tak som dnes bola riadne behat skoro po 3 tyzdnoch. dala som 8 km, celkom fajn sa bezalo az na ten vetrisko
http://www.vitalia.cz/clanky/berete-hormonalni-... k celulitide. toto mi niekto poslal, cize beh nie je idealny na zbavenie sa celulitidy. hold, nenarobim s tym nic, beh je moj fet ;)
http://odtatierkdunaju.sk/ iny challange ;)
ja ked som behavala v kuse tri mesiace kazdy druhy den cca 45minut, tak mi uuuuplne zmizla celulitida, aj brucho...zadok sa vyformoval...takze odporucam, a chystam sa na to znova......
Baby, ja som teda nie odborník na lymfatický systém, ale odpozorovala som, že asi nie je celulitida ako celulitída. My to napríklad nemáme v rodine- moja mama má takmer sedemdesiat, nie je štíhla (ale ani obézna), je typ jablko a celulitídu v živote nemala, aj keď niekedy jej tá váha vyskočila viac hore. Takisto, ani ja som s tým nemávala problém, až okolo 40tky (teraz mám 45), som je začala na sebe pozorovať, keď mi váha išla hore, tak sa mi vytvorila celulitída- hlavne na bruchu (ble), ale schudnutím sa to vždy upravilo. Takže podľa mňa aj dosť záleží, či je to dedičný problém, resp., či je tá celulitída prítomná, aj keď si štíhla- na to potom asi účinkuje len tá lymfodrenáž, resp. venotoniká.
@miskap2111 inak lymfodrenaz velmi odporucaju, ale ja sa toho bojim ako cert kriza, radsej mar celulitidu... 😀
@opica vôbec sa nemusíš báť, je to veľmi prijemné ako masáž.. a chvalabohu nemusíš byť ani vyzlečená , s čím ja mám problém pri masáži napr. 🙂)
je to dobré aj na chudnutie, lebo keď chudnete a tá koža sa akože zrazí, tak tá lymfodrenáž pomôže aj tomu aby bola pekná pružná a nie ochabnutá.. fakt super 😀 ale zas nečakajte že len od toho schudnete, to sú potom zbytočne vyhodené peniažky.. treba cvičiť a pekne zdravo papkať..
ahojte, tak ja po dvoch vynechanych vikendoch pre chorobu, som si dnes odbehla svoju davku, no paradne bolo... skoro som sa na ceste domov vytrela na kopceku, ako sa mi na blate smykli nozky, ale ustala som to, inak by som dosla dovom ako dzabos 1. triedy... uz sa tesim na zajtra, ale nech neprsi hlavne... 😝 🙂
Baby, nemáte niektorá na predaj Malú červenú knihu o behaní??? Kupim🙂
ahojte, ako behate...vonku mi to pripomina jar, tak je radsot vybehnut. V piatok som bola na nabrezi v BA a paradne sa bezalo. V nedelu naopak u nas doma priserny vietor, som mala co robit aby ma neodfuklo a pritom mi stacilo vydrzat do poobedia, to uz svietilo slnko a bolo asi 5st.
@katpetdo ja som bola naposledy v nedelu a teda mna oficialne odfuklo....silny severak fukal....bezala som 2x5km okruh...a vzdy prve 2.5 km bolo proti vetru....dole zas som nevladala z toho trapenia sa smerom hore....sa mi stale smeju ked vravim, ze ma odfuklo ale v nedelu to priznal aj jeden z ludi, co sa vzdy na mne zabavaju naviac, ze to bol des a hroza....
A u nás v BB vkuse sneží alebo prší, otras počasie. Takže ja som bola naposledy vo stvrtok. ☹
práve som dopozerala na filmboxe dokument o troch bežcoch čo bežali naprieč saharou, cieľom bolo červené more...dali to za 111 dní, odbehali cez 7500 km bez jediného dňa voľna...prepočítali to na 170 maratónskych behov :D klobúk dole
ahojtee som tu nova 😉 ..pozna niekto nejaku novu a uz konecne ucinnu dietku? hmm?...
jasne, pravidelne kazde 2-3hodky papat
kvalitne potraviny s nizkym glykemickym indexom, bielkoviny, vela vela zeleniny, ovocie doobeda.....2-3litre vody denne, pohyb.......mozes jest vsetko ale menej a hlavne P R A V I D E L N E....
@emanuella22 Áno poznám, 100% odskusana, bez jojo efektu. Stačí upraviť stravu a pravidelne sportovat. A môžeš si dopriať aj sladkosti🙂
Čaute bežkyne. Ja som dnes po dlhom čase konečne vybehla von- super počasie na behanie tu v BA! 10km, tempo nič moc, lebo začiatok som bola nejaká stuhnutá a až posledné 4 km sa mi podarilo zrýchliť. Ale super! Dúfam, že tu už nenasneží! 🙂
Ja som bola tiez..na 5tku rano...tak u nas sa behat poriadne a zmyslupne neda....povodny plan 10 km ale teren cisty lad alebo lepsie povedane sneh ktory sa premenil na lad, takze nerovny smyklavy povrch...do toho padal sneh a severak...mozem kaslat taky beh... 😠
@svejla neviem, či je to ešte pre teba aktuálne, ale včera som bola v Auparku v BA a v PantaRei mali Malú Červenú knihu o behaní a teda dosť veľa kusov. Takže ak máš PantaRei niekde poblíž, tak skús.
Dnes to bolo o poznanie lepsie..zmenila som trasu....vietor ten isty ...teren smyklavy ale oproti vcerajsku aspon lad prekryty cerstvym snehom a nie zmrznuty sneh ktory je dobry akurat tak na vyvrtnutie clenku...dala som si 10km a hned som menej podrazdena...vcera som si vecer dala este 20km stacionar takze prvy km tazke nohy ale potom som sa rozbehla.. 🙂
@miskap2111 dakujem, že na mna myslíš. Akurat som si ju už tento týždeň kupila u nas v BB.
Ja som bola behat v piatok, u nas v BB krasne svietilo slniečko, bežalo sa super 🙂 A včera som bola skusit prvykrat intervalový beh ... ehm... na polnej ceste, no... bežalo sa tažšie - bol kašovitý sneh, ale ciel som splnila🙂 Baby ja som si to behanie tak zamilovala, že je už pre mna ako droga.

mne sa konecne po 10tich dnoch podarilo vybehnut...vcera 8, dnes 8...chybalo mi to ale mam toho teraz velmi vela, tak som nestihala a potom som si povedala, ze si dam kratku pauzu na regeneraciu...ale uz som SPAT !!!! 😀 😀 😀