Beh a chudnutie
ake mate skusenosti s behom a chudnutim?chcela by som dnes zacat, potrebujem zhodit najma zo stehien a zadku..
@mirka907 ze 14km 😕wow....to ja asi nikdy nedam...
@nefertitka ale das....teraz sa ti to mozno zda vela ale ked sa rozbehas pojde to same
jaaaj baby jak vam ja zavidim ze mate kde behat.. brala by som taky okruh nejaky rovinaty 😀 ja som si nasla len taku polnu cesticku a viacej sa obzeram ci hada nestretnem ako sa sustredim na beh 😀
som este amater v behu, zacala som asi pred mesiacom vo fitku.. tam sa mi beha paradne, striedam rychlu chodzu s behom.. ale ked si chcem odbehnut doma po tom lesiku, tak mam pocit ze nevydrzim vela.. je to asi aj tym stupanim, ale akosi ma to demotivuje 😒
poradte skusenejsie, ako striedat beh s chodzou? v akych intervaloch? nemam ziadne merace len sluchatka v usiach 😀 😀
ale mojim snom je raz si zabehat maraton 🙂
ako dlho ste zacinali, pokial ste citili pokroky??
Ahojte dievcata.Beham zatial 2 tyzdne. Chcela by som vas skusenejsie poprosit o nejaku tu radu.
Beham pondelok az piatok a zebehnem 3,5 km.
Myslite,ze je spravne behat kazdy den?
Vzdy ked dobeham,tak ma strasne bolia predne lytkove svaly,neviete preco?
Ako spravne stiedat beh a chodu?
moc moc moc dakujem za odpovede...
A este jedna otazka-ked chcem behom schudnut,je lepsie behat na cas alebo na vzdialenost?
dievcata zaciatocnicky..ja som s behom tiez zacala tento tyzden a beham dla tohoto programu co dala @maria1610 http://erun.hnonline.sk/clanky/trening/2012/02/...
Caute baby, ja tiez beham zatial len 4. tyzden, ale nevladala som zabehnut viac ako minutu. Chodievam tak 4-5x do tyzdna, ked nebeham, cvicim Jill Michaels, alebo rozne aerobne a posilnovacie cvicenia.
Mam svoju polnu trasu ktora ma 5km. Zo zaciatku som ju dala len na polovicu ked som behala minuta beh, minuta chodza. Druhy tyzden som davala minutu a pol beh, minuta chodza uz celu trasu, lebo polovica sa mi zdala naozaj malo. Trvalo mi to vyse hodinu. Potom som dala dve minuty. Dalsi tyzden zase tri minuty. Tento tyzden beham tri minuty 5km pod 50 minut a mam dojem, ze by som dala aj 5 minut, pretoze nie som zadychana, tesim sa na beh, pretoze vidim pokroky, akurat tie lytka ma dost bolia. Ale to riesim ladovou vodou po sprche a zatial to ako-tak zvladam. Postupne po tyzdni vzdy pridavam viac a viac behu a o chvilu budem aj 5km predlzovat.
Myslela som si ze to nikdy nedam, lebo som beh nenavidela, ale je to parada.
No tak ja sa zasa pridám do klubu ale poprosim radu,mam uz 2t zlomený malíček,dá sa s tym behať? Mam len osmickovy leukoplast a lekár vravel ze hojenie cca 4t ale mne sa to zdá v pohode... Čo vy na to ? 😀
@mirka907 @nefertitka ja som rada, ze dam 5ku... 😝 😀
U nas prsi, tak z behanie nebolo nic 😒 ale dazdu sa tesim, aspon popolieva 🙂
@nefertitka to čo opisuješ to tŕpnutie, to vyzerá ako niečo pre neurológa, možno by si mala ísť na vyšetrenie. Ja len začínam behať, zatiaľ dám tak 5,4km, ale nič podobné necítim, zo začiatku klasicky trocha svalovica nič viac.
Ale beh by nemal bolieť, určite by nemal byť nepríjemný.
@katka0210 asi mas pravdu, mam problem s chrbticou a mozno to s tym nejak suvisi...teraz mam aj obdobie, ze ma bolieva intenzivnejsie, budem naozaj musiet ist k neurologovi
@nefertitka @darymorka a strecujete poctivo baby? Skuste poriadny strecing vzdy po behu, mozno tie lytka nebudete mat take tuhe pri dalsom behu a nebudu tak boliet. Ja ked poriadne nestrecujem tak dalsi krat pri behu to dost citim. Taka je aspon moja skusenost
@megba strecujem, len neviem, ci dost, budem musiet asi viac
@nefertitka http://www.akosatorobi.sk/video/829/staticky-st... tu je to celkom fajn ukázané, nižšie sú tiež zaujímavé videá
Pokiaľ máš problémy s chrbticou, určite choď k tej neurologičke, moja mamina má podobné problémy, lenže jej nakydala toľko liekov, že sa to ani nedá všetko brať, tak je na tebe ako sa zariadiš, v každom prípade by si mala konzultovať akú pohybovú aktivitu môžeš robiť a či je beh vôbec vhodný pre teba.
Možno sa dá vhodnými cvikmi aj pomôcť, poprípade rehabilitácie, alebo nejaké procedúry ti napíše, pokiaľ máš bolesti, tak by si asi nemala behať, aby si si to nezhoršila.
@darymorka akurát to pozerám 🙂
http://www.akosatorobi.sk/video/745/rozcvicenie...
dnes VSE city run...len 4km ale beh pre dobru vec 🙂 ....ale uz sa neviem dockat vikendu, kedy si dam do tela.....ma prsat a byt trosku chladnejsie...joj ale sa bude fajne behat
Rano od 4,15 uuuuzasny beh, super vzduch!!!!!!!!!!

Po vcerajsej 14tke dnes 10tka a teda krasne vyuzity volny den ... A ideme sa s mojou hereckou este niekde prevetrat