Behanie a schudnutie
Je dobrý na chudnutie beh ?
Na.chudnutie je dobry a jediny zabera kaloricky deficit.Mozes denne obehnut aj zemegulu, ak viac prijimes ako vydaš neschudnes
@
@elizabet173 upravila som stravu , jem menej porcii a viackrát denne a po 18.30 nejem - behám 4-5km každý druhý deň
@nikha2809
Na chudnutie je dobrý beh ?
Či ako ste to mysleli
Upravila som aj stravu viac zeleniny , žiadne sladké ani sleduje vody ( kedysi na dennom poriadku)
@juliavolna kaloricky deficit znamena ze viac kalorii vydas ako prijimes.Beh ti k tomu samozrejme pekne moze pomoct ale ak budes prijimat v strave viac kalorii ako celodennou aktivitou vydas tak chudnut nebudes.A ta strava, ano, to je zaklad
@juliavolna preco nejes vecer? Ja sa najem kludne aj o 8 vecer, po treningu.
@juliavolna
Kaloricky deficit je základ, len beh je síce pohyb to je fajn ale zaradila by som ešte aj silové cvičenia, keďže pri behu viacmenej stracas svaly, veľmi vhodné a osvedčené sú Tabatu cvičenia.......
@juliavolna
Ahoj, muz zacal jedavat podla kalorickych tabuliek a odkraca - nie odbeha! 6-10 km denne. Za dva da mesiace schudol 14 kg. Vidnovto pekne. Nehladuje, len sa neprejeda. obmedzili sme velmibsmotanove jedla. Drzim ti palcev🙂
Na chudnutie je dôležitá UPRAVENA STRAVA. To je základ. Cvičenie Ti upravi telo, zosilní a vytvaruje. 80% strava a 20% pohyb.
@juliavolna Ano je dobry, ale pozor, aj kaloricky deficit musi byt primerany...takze beh je ok, ale jedz dostatocne, nehladuj, veceru si pokojne daj, vymen jeden/dva treningy za cvicenie s vahami a obcas si daj len sprinty, vybehy do kopca/schodov, ked sa ti nechce ist behat, tak daj prechadzku, budes mat to cvicenie viac zazivne...nechces predsa rychlo schudnut a potom to rychlo nabrat spat..
@juliavolna jest mozes aj o 21:00, napr. ja o takom case chrumkam pri telke zeleninu 🙂 alebo cottage si dam.
Kedy ludia konecne pochopia, ze nie je dolezity cas jedla, ale mnozstvo a jeho zlozenie???
kaloricke tabulky su v tomto dobry pomocnik
a chudnes len a len kalorickym deficitom - viac kalorii spalit, ako prijat, chudne sa primarne stravou, pohyb je bonus
@juliavolna samozrejme že je ❤️na začiatok dajte rýchlu chôdzu stopujte si to a každý deň sa snažte byť lepšia
Ano je, pokial nemas vyssiu nadvahu a problem s platnickami,kolenami...inak uplne nevhodny. Pokial si fit a potrebujes zhodit par kg, smelo do behania, spravna obuv a skus po tartane 👍
@nikha2809 čiže ako by ste poradili nastaviť kalorické tabuľky ?
@elizabet173 začala som 2-3 týždne dozadu a niečo už je dole - ale s tou stravou by som kľudne prijala poradiť
@mirage to som nevedela viete poradiť viac na koľko kalórií denne sa nastaviť ?
@zuzuliennka1 pochopíme to možno vtedy ak nám niekto pomôže a vysvetli nám to - máte napr nejaký jedalnicek ? Nejaký nápad ? Ako začnem ?
@svetlonos waw je nato nejaka apka ?
@juliavolna pridaj sa do skupiny cesta k mojej premene.Mas tam komplet návod ako ich nastaviť.Hlavne si nastav režim, ale máš tam všetko pekne popísané, chod podľa toho
beh a cardio cvicenie ako take je uzasne na formovanie postavy 🙂 dolezita je ale aj optimalna strava - skus si naozaj nastavit kaloricke tabulky a sledovat, co jes a za mna je nejest po xtej hodine hlupost, telo potom moze hladovat a robit si zasoby, vecer si pokojne daj zeleninu alebo aj vysokopercentnu sunku, cottage, iny syr
@juliavolna u mňa áno 😀 ale s úpravou stravy to ide ľahšie
@juliavolna ANo je dobry, ak si nepriberala dovtedy, tak zacnes chudnut. Ja by som ale este pridala nejake kilometre tyzdenne. 12-15 sa mi javi malo na rovine. Ale ako tu pise jedna baba, pri behu idu dole aj svaly a tym padom spalis menej kalorii v klude.
Beh je fajn ale kaloricky deficit je dolezitejsi
@juliavolna urcite ano. Za mna je beh v exterieri top antidepresivum.
Minimalne sa spevnia nohy a zadok. ;)
@juliavolna
ano je. Musis sa dostat do kalorickeho deficitu. On si astavil na den 2000 kalorii a ak zje viac, musi aj viac odkracat, co aj sa mu casto podari 🙂 preto 5-10 km. Podla toho kolko zje.
@nikha2809 dik skúsim /)
@petamich dakujem nevedela som o tom že jesť sa môže kedykoľvek 🙂 som poučena