icon

Brali ste malinový ketón?

ursul
28. jan 2013

dakujem za odpovede.

katkarv
28. jan 2013

super sa to cita o tom ketone ale aj minule davali na jojke ze ziadny tabletkovy zazrak ti nepomoze schudnut,uz som si ho takmer aj ja objednala ale v poslednej chvili som si to rozmyslela a som rada.

zuzulica
28. jan 2013

Radšej než do tabletiek zainvestuj do výživového poradcu a máš to na celý život a pomôže nielen na schudnutie, ale aj pre zdravie celej rodiny.

nikusapechova
28. jan 2013

aj mňa tá stránka zaujala našla som ich pomerne dosť a asi tak o polovici viem z istotou že sú klamstvá najviac ma dostala jedna vyzerá seriózne. je tam aj video z doktorom OZ má len pár nedostatkov takže zakaždým keď na tú stránku kliknem zjaví sa totálne akčná ponuka ktorá končí zaručene tento deň. za druhé moje otázky sa v komentoch nezjavujú a aby toho ešte nestačilo nech kliknem na čokoľvek zjavia sa mi tam fotky pred a po schudnutý hoci podla možností by som mala ísť na iné články. dala som si námahu a našla ďalšie stránky o tomto zázraku na moje "prekvapenie" z inými menami a skúsenosťami na mňa vykukli tie isté fotky. tak si dávaj riadny pozor Tabletky ti môžu napomôcť pri odbúravaní tukov ale ak nespravíš ani jeden brušák sú asi na nič