icon

Brucho ako tehotná

zuzzqa
29. máj 2013

Ahojte baby. mali ste alebo máte niektorá problém s veľkým bruchom? Mám takú normálnu postavu, bola by som aj spokojná keby som mala plochšie bruško, lenže moje je obrovské akoby som bola tehotná... a pri tom to nie je voľné sadlo alebo čo, práve naopak je proste tvrdé, veľké...už neviem čo robiť...aj keď schudnem tak brucho dole nejde, nejem ani potraviny čo nafukujú tak nechápem... pritom keď ho stiahnem tak je celkom ploché, takže to nie je len ovisnutý tuk.. stravujem sa dietne, cvicim, beham, posilujem 7x v týždni niečo robím... tak nechápem :(
pripájam aj foto
normálne, a stiahnuté - aspoň takýto efekt by som chcela docieliť

Brucho ako tehotnáBrucho ako tehotná
Strana
z2
michellia
13. sep 2016

@victoria9870 co to mame posilnovat? 🙂 mohla by si nam to prosim ta prelozit do laickej reci? 🙂

monkyrisko
27. sep 2016

Ahojky. Aj ja som sa cely zivot trapila s nafuknutym bruchom. Zavidela som babam, co ho mali pekne ploche. Rano som vstavala s depkou, ze ake to brucho zasa bude...co si budem moct obliect, co nie...
Ked som isla na nejaku svadbu, vecierok...tak som tyzden pred tym musela drzat tvrdu dietu, aby som sa sama sebe pacila v satach.
brucho som zakryvala vhodnym oblecenim, alebo viacerymi vrstvami na sebe, aby posobilo pevnejsie.
Z vela veci ma aj nafukovalo. Ale aj ked som zjedla hocico, mala som ho velke...
Trapilo ma to uz od puberty. Pred diskotekou som zvykla zrat prehanadla, aby som vyzerala ako tak. A vzdy som drzala nejake diety. Na fotkach som sa nemohla vidiet...
Az raz...

Manzel objavil relaciu "Jste to co jite". Osvojila som si ich rady a po niekolkych tyzdnoch sa dostavili vysledky. Zmenila som uplne stravovacie navyky, zacala som ranajkovat, jest viacej, ale zdravo, nizkotucne veci a hlavne domaci celozrny kvaskovy chlebik. Po pol roku dodrziavania zasad som isla na dovolenku a ked som si potom pozerala fotky z nej, nemohla som uverit vlastnym ociam, ze som to ja. To bol teda riadny obrat. Musim este dodat, ze som popritom zacala chodit do prace na bicykli a k nam je to poriadny kopcisko, takze som to mala namiesto posilky.
Bicykel mi spevnil cele telo, nizkotucna vyvazena strava bohata na bielkoviny mi upravila tukove partie. Citim sa skvele. Stalo sa to mojim zivotnym stylom a uz sa nikdy nevratim spät.
A co je dolezite, nevnimam to ako dietu, lebo tu treba jest praveze vela.

dommie23
10. apr 2019

Ahoj..chcela by som sa spýtať ako si svoj problem s nafúknutým bruchom vyriešila..mna trapi uz dlhodobo to iste 😐😐

Strana
z2