icon

Cambridge diéta

cica022
3. okt 2012

Ahojte má niektorá z Vás skúsenosti s dietou cambridge ? chcela by som ju vyskúšať

martinecka555
2. dec 2015

@bianka... cau, som rada, ze si sa ozvala, potesilo 🙂 ... Ja zacinam z 89 kg, uz som pred rokom CD drzala, vtedy som mala este o 10 kg viac ako teraz, schudla som 16, aj som si to dlhsiu dobu celkom pekne drzala, vynachavala som pecivo a cukor, mala som asi 2kg plus, ale od leta som sa nenormalne spustila, zacala som jest aj sladke, aj pecivo a vlastne vsetko, hocikedy a 6kg mam naspat, tak som sa konecne odhodlala znovu nastartovat. Vcera uplne v pohode, dufam, ze to tak bude pokracovat. Tebe to ide dole super, gratulujem. A kolko mas cielovu vahu?

mucilienka
2. dec 2015

Ahojte dievcata,ja som sa zasa rozhodla pre CD.Uz som ju uspesne drzala minuly rok,chcem aj tento. Prosim,ak mate nieco na predaj,napiste!
Obdivujem vsetky,lebo viem o co ide....Drzme si palce!

bianka...
2. dec 2015

@martinecka555 cielova vaha 65 - 68 kg. Tak som vazila pred 3 rokmi. Cize chcem spat svoju postavu. A viem,ze to dam...neviem ako zvladnem vianoce...ale to je este daleko 😊 dufam ze do vianoc dam minus 5 kg 😆
@mucilienka budeme si drzat palce 😊
Ja sa uz neviem dockat kedy mi vaha ukaze zaciatocne cislo 7 😆😆😆

liviaz
3. dec 2015

@bianka...
@martinecka555 ahojte, ja som začala 25.11. s 81,5kg - mala som raz krízu asi 4-5 deň, koktejly mi chutia velmi všetky okrem mangoveho (to je na grc) a polievky zjem tiež všetky. Porušila som raz pri kríze, dnes 3.12. mám 77, 5kg. No ja som ten typ ženy, ked mam ovulaciu alebo menzes hned mam 1-1,5kg hore. Pokračujem ďalej - cieľ je tých 58-59kg. Výška 168cm.

bianka...
3. dec 2015

@liviaz pekny uspech😊ja meriam 169 cm a 13.11.som zacinala 88,6 kg a dnes 80,3 kg. Uz tak sa tesim kedy bude zacinat 7 😆😆.Nemala by som sa doma vazit. Neda mi to 😊. Polievky mi chutia,ale ta zemiakova moc nie..a paradajk.som neskusila a ani nemam rada. Kokteily su top coko,cokomint,lesne ovocie,oriesok,capucino...dnes som si dala kasu..a neviem. Kokteil mi chuti viac alebo polieka 😊 dnes ma pochvalili ze vidno riadne ze som schudla. Taaaak to dobre padlo 😊☺

liviaz
4. dec 2015

@bianka... inak to je zaujímave, každy ten poradca každemu dáva niečo iné. Mna ked pomerala, dala mi iba polievky a šejky + to capucino si davam do kavy namiesto mlieka, a to je všetko, povedala 14 dní a za 14 dní mam príst na meranie. Tak uvidím, ja ani nemusim kaše, ja už by som skôr maso chcela - 😀 ja som taky masožravec velky. ... dnes som stala na vahe a rovnych 77. Inak čakam, že sa mi zastavi vaha, ale neriešim to pôjdem dalej - lebo vidím že to ma zmysel. A na vianoce si dam normal kapra - ale pečeneho a šalat, nebudem sa obmedzovať iba sladke sa budem snažiť nejest. Nútia ma tie eurá 😀

liviaz
4. dec 2015

@bianka... inak ty si krásne ideš dole tiež.

bianka...
4. dec 2015

@liviaz a vidno to aj na mne 😊 tak to dobreee padne ako ma pochvali 😆😆 ano toto aj mne povedala ze to capucino do kavy si dat...no ja som zabudla

erika1235
5. dec 2015

@bianka... ked som mala svoje dni tak som nemala ziadne chute , sladke shaky mi ju dostatocne zahnali , skorej som nejako neklesala v tom tyzdni na vahe .. ale potom mi to skocilo treba o kilo narazovo , Inak mesiac uz jem normalne a vaha nestupla. jem 5 krat denne zdravo a chodim cvicit + jillien doma ..vaha z 86 na 66,5 ..

bianka...
5. dec 2015

@erika1235 wau...ty si stihla 😊😊😊

erika1235
5. dec 2015

@bianka... dakujem , a po tom co som zacala cvicit sa svalstvo zacalo spevnovat a citim sa silnejsia , mobilnejsia , a vsetko ide s lahkostou ..

bianka...
5. dec 2015

@erika1235 kiezby som dala o par mesiacov taku fotecku aj ja. 😊☺

erika1235
5. dec 2015

@bianka... urcite das..ale pockaj na tie vydavky co das za oblecenie , cena za cambridge je nic proti tomu co budes kupovat stale mensie a mensie , ja som po nakupe v Rakusku rezignovala a kupujem z bazarov :D

martinecka555
6. dec 2015

Caute baby! Som rada, ze sa to tu tak pekne rozprudilo. Ja po 5 dnoch 2,6 kg dole, tesim sa, ze sa to hybe, este 20 a budem ako nova. Erika, vyzeras super!!! Drzte sa, musime to dat 😉

bianka...
6. dec 2015

@erika1235 mna vela veci v skrini caka 😊😊 ja som dost pribrala 😑😑 takzr chcem ist na svoju povodnu vahu...

erika1235
6. dec 2015

@bianka... ja som mala minuly rok v tomto case 70 kil , a potom bum bac operacia a ze 86 ..tak som schudla na svoju plus nieco navyse , ale uz som chcela nove veci :D a treba este mensie ako som mala :D ale to su take prijemne utrpenia :D

erika1235
6. dec 2015

@martinecka555 dakujem pekne , aj ty budes ,,drzim palce

liviaz
7. dec 2015

@erika1235 neviem, či som dobre čítala, bola si na oper. žlčníka ? dostala si zachvat ? lebo ja mam tri kamene, jedna dr povedala, že pokial nemam problem, mam to nechat tak, a druhy dr okamžite vybrat, neviem sa rozhodnut, pijem čaje na žlčnik, a zatial v pohode, ale fakt nejem nič vypražane a ani žiadne šupky z ovocia či zeleniny. A zatial sa držím, ja sa bojim toho, že vyberu žlčnik, tak dostanem rakovinu žlčovoodov a pečene alebo ked nevyberu rakovinu žlčnika. Je to take diskutabilne. .... Inak dnes na vahe rano 76,4kg, ja som začala tuto dietu fakt v najotrasnejšom čase, každy tyžden niekto v rodine oslavuje, takže ťažko velmi, raz som zhrešila, ale pokračujem. Fakt by som chcela vyzerrat ako ty, na foto inak vyzeraš že maš ešte menej ako 65kg. Aku maš výšku ????

bianka...
7. dec 2015

@liviaz Ahoj, mne vyberali kamene uz pred viac ako siestimi rokmi, a mala som ich ako malu rascu kopec. Len ja som v tom obdobi kojila a nechcela som ist do narkozy, takze mi kamene vyberali cez gastro...ufff hrozne, ale po 2 dnoch som sla domov. Potom mi kojeni, chceli vybrat aj zlcnik. Ale kamene tam uz neboli tak som si ho nechala...odvtedy neviem ci mam kamene ci nie. Na oblickach uz mam po druhy krat...po prvy krat som ich vycikala za pomoci piva a poskackovania...co uz ☹ doktor mi povedal,ze som nachylna na kamene ☹ ☹ inak casto mam aj zubny kamen. Taky mam organizmus. Byt tebou daj sa na operaciu, radcej s nimi prec...lebo potom ked pridu zlcnikove zachvaty to je hrozna bolest.

liviaz
7. dec 2015

@bianka... ja už som zachvat mala ale dva roky dozadu, odvtedy si davam pozor na stravu, viem čo mi spôsobuje zachvat, tak sa tomu vyhybam. Ja mam tri vačšie. DR mi hovoril, že ak su vačšie nerobia problemy tak ako ked su ako zrnka...

bianka...
7. dec 2015

@liviaz ano aj moj brat ma ako slepacia vajce...a tiez az nieco zje boli...tie mensie bolia, lebo si chodia. Mne vtedy upchali zlcovod. vrrrr to bolo. Tak ved uvidis...ale asi by som si cim skor naplanovala op. A potom bude pokoj 🙂 Ja som zvedava, co mi urobi s oblickami CD. niekde som citala,ze je vraj zatazujuca...zatial sa citim perfektne a to mam 10 kg dole a este min.10 kg chcem dat dole.

liviaz
7. dec 2015

@bianka... kráásne že 10kg - ja som na svojej váhe už 7 rokov nevidela začiatočné číslo 6 - a to som skušala už všetko všetučko možne - táto dieta mi fakt najviac vyhovuje, aj ked je to drahšie, ale ženie ma to vpred...

bianka...
7. dec 2015

@liviaz ja som za viac ako 2 roky vypapkala asi tak. A mam sedave zamestnanie a potom moje nohy - auto. Aj mne tato dieta vyhovuje, az na to, ze par krat zhresim-co je velmi zle ☹ vcera sme mai napr.zabijacku, takze vsetko ochutnavat aby bolo ok, varit ochutnat, behat od 6 tej rana...no porusila som. Ae idem dalej...to bolo vcera. Ja sa neviem dockat, kazdym dnom by som mala uz mat na zaciatku 7 😀 😀 a potom po novom roku bude aj 6 😀 😀

liviaz
7. dec 2015

@bianka... ano ja to tiež vidím,že priority sa stále menia, ked maš šestku už chceš potom aj patku, neboj sa ja som tiež zhrešila - mali sme oslavu a varene svieže koleno, tak som si dala štvorček jeden maska, nerobim si ale z toho velku hlavu pokračujem dalej 🙂 zatjra ráno idem na váženie a meranie, tak som zvedava, a ešte ma ide odmerat či mam ketozu...

bianka...
7. dec 2015

@liviaz ja jej ani nemozem povedat co som urobila, mna tak znosi...ja mam papieriky a nemam ketozu. Pomohlo by mi cvicenie, ale po vserajsku som k.o. a nevladzem...

bianka...
8. dec 2015

@martinecka555 ako sa ti dari...nepises tak asi dobre 😊 dari sa ti...

@liviaz dnes som si skusila papieriky takze idem do ketozi su jemne ruzovofialove...cvicila som na lacno tak mozno mi dopomoze ku ketoze. Za 12 dni -2kg sa mi to riadne spomalilo. No som zvedava co povie poradkyna a jej merania.

liviaz
8. dec 2015

@bianka... no a mne dnes poradkyna zabudla odmerat ketozu, sme sa nejak zakecali .... 😅 ale nevadí, dala mi ešte do 17. stále iba polievky a šejky a tu bielu a zelenu zeleninu a ešte som si prikupila tu srandu vegetu - už sa tešim ako si uvarim brokolicovo - karfiolovu polievočku z nej... a všetko mi podla merania išlo dole, uvidíme 17. - či dovtedy neumrem bez masa 😀

liviaz
8. dec 2015

@bianka... spomalilo sa to preto, že telo ti zadržuje vodu, treba vydržať ked si doteraz vydržala, to sa rozbehne zasa...

patkaza
8. dec 2015
Používateľ patkaza je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od patkaza.

čo si myslíte o Paleo diéte v porovnaní s Cambridge dietou ? http://akoapreco.com/paleo-dieta-navrat-ku-korenom/

lalilla
9. dec 2015

@patkaza ja som tu aj v skupine na mk pridana. myslim si ze je to fajn je to ako kvazi delene strava. minimum sachrov a mega vela bielkovin a zeleniny. to je vsetko ok, ale nepozdava sa mi ten princip tukoveho metabolizmu. ze proste jes vela tuku aby si vlastne chudla a prepol sa ti metabolizmus. osobne si mysilm ze jest skvarky na veceru alebo pocas dna kazdy den, udene kolena, a vsetko smazene aj ked na kokosovm oleji, na rananjky dve tri volske oka so slanou, hm to mi pride uz nezdrave. je to mega vela cholesterolu predsa. takze podla mna ako vsetko ma to svoje aj za aj proti. a navyse mne osobne sa nepaci to klasicke paleo kde nemozes ani mliecne vyrobky jest.