icon

Cambridge diéta

cica022
3. okt 2012

Ahojte má niektorá z Vás skúsenosti s dietou cambridge ? chcela by som ju vyskúšať

tamichloe
6. feb 2016

@betinkabetinka a z kolkych kg ideš?mas aj fotku pred po?

betinkabetinka
6. feb 2016

jo funguje to, ja som mala problemy uz pred tym, pocas diety sa mi hodnoty zlepsili, ale teraz som bola na kontrole a akosi sa mi zhorsili hodnoty

betinkabetinka
6. feb 2016

@tamichloe na zaciatku som mala 98

kapokapo
6. feb 2016

@tamichloe ahojky.... obe som drzala...

tamichloe
6. feb 2016

@kapokapo 😉 a ktorá ti viac vyhovovala?naposledy si ktorú mala?dakujem

lelet1609
6. feb 2016

Neviete mi poradit,kupila som si skoricu mletu ,ochutnam ju a sladka . pozrem dozadu a tam napisane ze ma nasladlu chut...mozem jest ???

123tana123
7. feb 2016

Dievcata ako ste zvladli vikend?

liviaz
7. feb 2016

@123tana123 ťažko velmi, prave dospavam svadbu, jedla som vyvar bez sližov, a maso a zelinu a do rana tam boli svedske stoly, a furt som tam chodila a žula ten kučeravy šalat - ako kravička 😀 ale priznam sa že od rana som nič nejedla a obed bol až o pol piatej, takže pred kostolom som dala šamron, ale netrha mi to žily, idem dalej. ....

anes52
7. feb 2016

@123tana123 ja som to zvládla celkom v pohode, po dohode s konzultantkou som už začala v sobotu extra týždeň a na oslave som si dala podobne ako liviaz iba mäsko a šalát, nepila som nič, teda okrem vody, robila som šoféra a pri návrate domov som aj "fúkala" policajtom, prvýkrát za mojej viac ako 30 ročnej vodičskej praxe, keď za mnou zapli majáky nevedela som od strachu čo som urobila zle ako sa mám správať, našťastie všetko dobre dopadlo, moja posádka, pravdaže trochu "potrundžená"mala z toho riadnu švandu.No a dnes som si naparila brokolicu a dala tuniakovú konzervu vo vlastnej šťave, neviem či sa to môže ale ja som sa dobre najedla, tak uvidím ako sa to prejaví pri vážení, ale priznám sa pri pohľade na koláče a tortu mi veru tiekli slinky 😝

erika1235
7. feb 2016

@anes52 mozem sa opytat a nenafukala si ? na stranke je pisane ze pri drzani CD je mozne namerat alkohol v dychu

123tana123
7. feb 2016

@anes52
@liviaz

Ja som bola s polovickou na welness pobyte a priznam sa rano som si dala 4 kusky uhorky a salat asi vlassky jednu lyzicku a na obed som si dala zeleninkovy salat s ovcim syrom pila som litre vody a zajtra mam vazenie som zvedala ako sa to odzrkadli na ketoze ale netrapim sa kvoli tomu lebo vidim ako chudnem uz mi aj mamina povedala ze vypadam hrozne ( zacali mi konecne trcat kosti) 😀 a ja zacinam zajtra 3 tyzden a moja mamina 2 tyzden a poviem vam pikosku od dalsieho pondelka ide do dietky aj moja starka taaaak bude doma veselo vsetky zeny na diete 🙂 😉 drzkajte sa

mimi1089
7. feb 2016

cez vikend sme boli u nasich na rodinnej oslave. no ako to dobre padlo, ked mi vsetci do jedneho vraveli, ze tych 9kg na mne pekne vidno a ze mi drzia palce, aby som vydrzala aj dalej 🙂 velmo ma to potesilo a povzbudilo zaroven 🙂

mucilienka
8. feb 2016

@mimi1089 super!ja to tiez na sebe citim,teda sice najviac na prsiach 😢 som sa vcera merala a cez prsia ze 94cm,dom zaplakala....no a okolo rici 100...

mucilienka
8. feb 2016

Kocky,dnes sa snazte zo vsetkych sil nepapat,je nov,a od zajtra sa bude lepsie na nas lepit aj voda 😞a najblizsie dva tyzdne to takto bude tiez

mimi1089
8. feb 2016

@mucilienka joj no ani nevrav :D ja som typikus postava hrusky :/ prsia idu vzdy dole prve a tie hrozne boky az posledne 🙂 ale pri tej velkej vahe z ktorej idem to vidieet aj na nich, uz mam volne gate juhuu 😀 uz nech je o dalsi mesiac neskor 🙂

liviaz
8. feb 2016

mne je dne nejak šoufl - na vracanie ☹

liviaz
8. feb 2016

@mimi1089 aj ja som hruška

mucilienka
8. feb 2016

@liviaz mozno brusna viroza,je toho vela teraz

Kocenky moje,ja uz mam tej bielo-zelenej stravy dost...uz ani neviem,co by som zjedla

evusikba
8. feb 2016

@mangabika
Drzim palce, aby sme to zvladli! Aky si mala vikend, ako sa drzis? Ja som mala od piatku na navsteve brata s rodinou (2 dospeli, 3 deti), tak som len vyvarala a piekla, ...... no a dopadlo to tak, ze nedelu som uz na CD nezvladla, obedovala som s nimi a neviem, ze bolo horsie, ci tie vycitky, co som potom mala, ze som zlyhala, alebo ten tazky zaludok, co ma bolel do vecera :(. Ale dnes pokracujem vzorne. Jedno zakopnutie ma predsa neodradi.

123tana123
8. feb 2016

@mucilienka ja zeleninu nejem a mam o statost menej 🙂

liviaz
8. feb 2016

@mucilienka a ty ešte nemôžeš cottage alebo prso ??

liviaz
8. feb 2016

@erika1235 to vieš odkial ? to som nevedela, ja som šofer stale - no to by som chcela vedieť ako by som to panom policajtom vysvetlila 😅 😅 😅

mimi1089
8. feb 2016

@erika1235 ahojky, objednala som si obe knizky od toho Brichaca Toma 😀 dnes dorazili a listovala som v nich hodnu chvilu, recepty su podla mna uplne super, ozaj z dostupnych surovin vsetko a pritom napadite, uz sa riadne tesim ako po skonceni CD daco ukuchtim a ochutnam 🙂 vdaka za tip 🙂

mucilienka
8. feb 2016

@liviaz mozem, vcera som mala... ale akosi mi cottage nerezal... 😝

erika1235
8. feb 2016

@mimi1089 tesim sa , mne odtial velmi chutia , a postupne som si uz vymyslala svoje vlastne prichute aj , zozaciatku parkrat navazis ale potom uz vies od oka kolko coho mozes ,,Ja som dnes mala opekane udene toffu s chilli fazulkou s quinojou ..velmi dobre

adulabb
8. feb 2016

Joj baby, ja presne po mesiaci 7,5 kg dole, a zo vsadial cca po 5 cm dole - prsia, brucho, zadok, dokonca aj zo stehna 3 cm 😀 Neskutocne to na sebe citim, aj moj muz mi hovori, ako ma tak minule postiskal, ze mam "polovičnú rit" 😀 A hlavne to brusisko, co mi zmizlo, no nieco uzasne!
@mucilienka Ani ja som nebola fanusik cottage, ale teraz si robim to extra jedlo, ze cca 40 g kuracich prs uvarim v troche vody s goldenom a na salatovy list resp 2 listy si dam 40 g cottage syra, na to to masko nakrajane na drobno, cele to posypem goldenkou a ciernym korenim, zrolujem, a mnaaam, neviem sa toho dojest. A ked ma to nezasyti, este spapam aj ten goldenkovy vyvar, v ktorom som varila to masko 😊 Vyskusaj. Zeleninu tiez viac menej nejem, uz mi ide krkom 😛

mucilienka
8. feb 2016

@adulabb dakujem za tip, bo uz mi to ide hore krkom....

bubu37
8. feb 2016

@adulabb Super,ja zase zeleninku milujem ,všetkúúúúúúúj

katka700
8. feb 2016

@emily_666 chuť na čokoládu v tehu je nedostatok horčíka (magnézia), už kôli bábätku popros lekára nech ti nejaký predpíše