Cambridge diéta
Ahojte má niektorá z Vás skúsenosti s dietou cambridge ? chcela by som ju vyskúšať
@samanta36 no ja musim povedat, ze som s CD znacne nervozna, uz si pripadam, ako moj muz, ked je hladny je neskutocne mrzuty, a ja sa citim byt chronicky hladna. Aj ked som si uz na ten pocit hladu zvykla, byvam hlavne poobede nervozna, a moje 3 deti ma vedia vytocit do nepricetna 😛 Ale veci teda nerozbijam, ani deti nebijem, len na ne kricim a na muža vrcim 😀
Dnes sa musim pochvalit, dosiahla som jedno male vitazstvo - konecne som zapla cizmy az nahor 😁 Pred rokom som si kupila nove cizmy, bola som v 9. mesiaci tehotenstva, a nedokazala som ich zazipsovat az po vrch, ale aj tak som si ich kupila, ved vsak po porode, ked odpuchnem mi budu - a houby, nezapla az do dnes 😁 Jupiii!
@adulabb super,to su krasne mety.
Kocky,tak dnes na obed tie olomoucke so salatom,ranajky,vecera CD a som v ketoze stale.
@mucilienka ano vzdy polovicu casu ako drzis CD by si mala mat prechod na pevnu stravu ..kedze ona drzala len tri tyzdne tak sa to muselo takto nakuskovat , ale cim dlhsie je obdobie prechodu tym je nizsie riziko jojoefektu
Dnes rano vytuzena ,,6'' 76,8kg HURAAAAAAAA
ahojte dievcence, ja mam prave teraz obdobie, ze som uz dlho na tej istej vahe... som z toho nejaka nanic... kedy sa to zasa pohne? nerobim ziadne prehresky, ani nic...
@mucilienka aj ja ale nevzdavam sa
@mucilienka ja som mala tento stav poslednych 5 dni... az dnes rano sa to trosku pohlo
@mucilienka @liviaz a cvičenie alebo beh by troška nepomohla, proste troška zaťažiť organizmus ? ale zas sú obdobia, kedy váha stojí a stojí a potom sa to opäť zrazu pohne, netreba zúfať, treba vydržať..
@felycity je to mozne,ze by sa to rozbehlo,musim cosi podnimnut dnes
@mucilienka
@liviaz
@felycity baby cvicenie u mna zafungovalo uplne genialne! Odporucam skusit. Niekde tu niektora z vas (uz nepamatam ktora) odporucala tu Jilliam Michaels 30 day shred a tak som si to zohnala a zacala, dnes idem len 5 den, ale efekt som citila hned po prvom dni. Mne vaha casto stoji (ale ja aj porusujem 😐 ), a odkedy cvicim tak kazdy den 600g dole (uau), to ma motivuje. Inak táto 30 dnova vyzva mi pripadala jednoducha, ked som ju cvicila 1. den, zdalo sa mi to lahke a mala som pochybnosti, ale ked to cvicite poctivo kazdy den, uz teraz mam dost, vcera som skoro vyplula dusu, take sa mi to zdalo tazke (uz mam unavene svaly). Ja sa pri 3 detoch k cviceniu dostanem len vecer, okolo 9- 9:30, ale cele cvicenie trva okolo 30 minut a ubehne to tak rychlo, ze si ani nevsimnem a je koniec 😊 Pre mna fakt super. Dakedy som cvicievala zumbu, ale to by som na tejto diete asi nedala, umrela by som v polovici od unavy 😁. Skuste.
@adulabb Jillian stiahnuta, len neviem ako sa to cvici? 6x v tyzdni a den prestavavka a dalsi level, ci ako?
pri cviceni to ide vzdy rychlejsie. ja chodim na spinning 3krat do tyzdna ,a vtedy to ide o vela rychlejsie, Inak baby mala ste niektora antibiotika pri CD ?
@mucilienka cvici sa to 10 dni 1 level , 10 dni 2level a 10 dni 3 level , mozes si dat po tych 10 dnoch vzdy jeden den pauzu , ale nemusis , ja som ju odcvicila celu , a poviem vam 3 level je hardcore , teda aspon pre mna bol , je tam dost cvikov na chrbat , a ten ja mam uplne v pecku
@anetka707 ja som sa uz zatala do CD lebo furt nieco... 😒 aj my ideme buducu sobotu na oslavu, ale do soboty budem mat aspon minus 2 kg ( 😀 si verim 😀 ), takze sa budem ovladat. Ked tak si dam masko so zeleninkou a alkohol nemusim 😵. Mam stravu na 12 dni a potom sup na konzultaciu...
Pisete o nervozite, aj ja zvyknem mavat take "fazy" ... ale da sa to. Mne hrozne padaju vlasy 🙄 neviem ci je to dietou...alebo mam proste take obdobie...
@erika1235 ja som mala ....ketoza sa sttatila
@123tana123myslela som si ,dakujem
@bianka... vlasy vypadavaju aj mne mam pocit ze zachvilku mi na hlave nic neostane...
Baby od kedy cvičíte? Myslím v ktorý týždeň pri CD ☺😆😊
@123tana123 a nesuvisi to iba s jarou?ja na sebe chvalabohu toto este nepozorujem,a vsetko ostatne sa mi polepsilo
@samanta36 ja drzim cd od 11.1., teraz idem cvicit

@liviaz waaaau, nadherna premena, super 👌