icon

Carnivore diéta

siskaa86
27. mar 2021

Ma niekto skúsenosti?

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
siskaa86
autor
27. mar 2021

@elizabet173 si skúšala?

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
zuzanagarelova
7. feb 2022

@elizabet173 prečo sa chceš vracať k niečomu čo ti sposobilo problém? Sacharidy nie ue esencialne pre telo vieme žiť bez nich po par týždňoch cítim úľavu žiadne chuťe na sladke, bez bolestiveho nadúvania, ploché brucho, voľné nohavice, krásna pleť, viac energie a lepšia regenerácia po cvičení bez svalovice, stačí mi jesť 2krat denne do sýtosti nie som hladná, mentálne čula len treba prežiť prechod s abstaku na sacharidoch do ketozy. Potom obrovská pohoda. Našla som aj raw mliečne yersejske produkty s vhodným kaseinom a2, ktorý je vhodný pre ľudí a vie im taký mliečny produkt podporiť zdravie, len raw spracované a pasterizovane je už zoxidovane a škodlivé vy potrebujete živú kultúru a nezabite živiny

zuzanagarelova
7. feb 2022

@elizabet173 je vysoko tukova nie vysoko bielkovinová a krémeš je sladky plný múky v podstate iba šľahačka by bola bez cukru v tejto diéte ale musi byť nepasterizovana.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
lucufuk
7. apr 2023

mňa priam udivuje čoho všetkého sú ľudia schopný a naletia na každú blbosť 😁 😁len pre zaujímavosť, túto diétu vymyslel americký lekár, lebo si myslel, že keď predkovia tak mohli jest tak, tak môžme aj my 😁 neskôr pánovi doktorovi odobrali lekársku licenciu 😂😁 pár blbcov sa toho chytilo ako perfektná diétka 😂😂 hlavne ťahať evríčka za jedálničky... venujem sa kulturistike a zdravej výžive cez 25r ale človeku s mozgom netreba radiť, že základ je vyvážená a pestrá strava... stále funguje staré,, keď je kaloricky príjem menší ako výdaj chudnete a naopak priberate,, je úplne jedno či budete žrať trávu alebo mäso alebo čo 😁 😁 😁 telo a organy potrebujú mikro živiny a vitamíny a minerály aby fungovalo a to s carnivore diétou do seba nedáte len toľko 😉a doplním neexistuje žiadna štúdia že by bol tento druh diéty zdravý pre organizmus, skôr naopak... veľa šťastia prajem 😁

kozova87
7. apr 2023

Na FB majú skupinu,keto,carnivore,lowcarb tam sa pridaj a uvidíš,veľa chváli,niektorým ľudom tam odpálilo obličky,žlčník...skús,každý tu bude mať aj tak inú skúsenosť a názor na to

lucufuk
16. máj 2023

ešte doplním niečo zo základnej školy 😅 ,,Monosacharidy a disacharidy predstavujú dôležitý zdroj energie. Sú nevyhnutné najmä pre bunky mozgu a erytrocyty. Sacharidy plnia aj štruktúrne funkcie , napríklad ako súčasť glykoproteínov a glykolipidov v membránach. Kľúčovú úlohu hrajú aj pri syntéze nukleových kyselín alebo koenzýmov . Sú tiež súčasťou medzibunkovej hmoty, napríklad v molekulách proteoglykánov . ,, čiže ked si niečo odpálite v tele kvôli tomu, že vám niekto natlačí do hlavy aký zázrak je Carnivor diétka a ešte mu zato aj zaplatíte ,tak odporúčam navštíviť psychiatra 😉

okm221
6. jan 2024

@lucufuk aj ty by si mala prehodnotiť toho psychiatra 🙂 a nastuduj si viac o carnivore strave...

lucufuk
6. jan 2024

@okm221 ja som chlap 😁 a čo som napísal zle? no dajte serióznu diskusiu...