icon

Carnivore diéta - rady a skúsenosti

krevetka
20. okt 2020

Nájde sa niekto kto drží carnivore diétu? Vďaka

Strana
z2
zuzanagarelova
26. jan 2022

@krevetka ak sa opravy hormonálny systém je aj úbytok váhy ale pekný bez ovisania kože je to diéta o tuku.

krevetka
autor
5. feb 2022

@zuzanagarelova ako sa Vám darí?

zuzanagarelova
7. feb 2022

@krevetka dobré aj malej musím naordinovat priberá so škrobu a v jedálni jej varia moc múčne

zuzanagarelova
7. feb 2022

@mimca77 dukan nie je s obsahom živočíšnho tuku na80% a bielkovín 20% mäso sa je rôzne a tucnejsie hovädzie, ryby kvalitné vajíčka, jahňacie, ikry, vnútornosti je to bomba výživná, kvalitné surove maslo , nepasterizované syry zrejuce, nie sú dovolené pasterizovane mliečne produkty lebo nemajú živiny a vytvaraju potom hlad.

zuzanagarelova
17. feb 2022

@lauriema okolo roku 1920 sa objavila táto diéta a bola terapeuticka pre ľudí s epilepsiou a diabetes teraz som videla dokument Fat Fiction na YouTube sú tam aj titulky doporučujem pozrite si je tam všetko ako ľuďom klamali o prospešnosti obilia a celozrnných potravín, rastlinych olejov, doslova pyramída jedálnička spôsobila od 80rokov nárast obezitu do 60rokov ľudia jedli tuky živočíšne a boli štíhli. Sú tam ľudia ktorý za týždeň na vysoko tukovej strave chudnú a odstránia inzulín.

76california
17. feb 2022

@krevetka ja som ju poctivo drzala 6 tyzdnov, tiez som mala nastudovane snad vsetko, co sa da na internete v anglictine najst...

*** pre mna plusy:
vela energie
krasna plet
krasne vlasy
ziadne bolesti klbov ani nic podobne
vytvarovana postava
ziadne uzkosti, nervozita

*** pre mna minusy:
nespavost
financne narocna dieta
dalsi extrem stravovania, ktory som si kvoli obmedzeniam uvedomovala
na zdravotny problem, kvoli ktoremu som ja tento sposob stravovania chcela vyskusat, mi nepomohol

Z dlhodobeho hladiska moj nazor:
odporucam PALEO kombinovat s LOW Carb

A este urcite plati:

KAZDY CLOVEK JE ORIGINAL, kazdemu vyhovuje nieco ine

zuzanagarelova
17. feb 2022

@krevetka Staci mi jesť raz dvakrát denne necítim túžbu po sladkom, ani hlad vela energie, žiadna svalovica zápcha pozor treba mať tuk k bielkovinam 2az3ku jednej takže bielkoviny gram az 1,2g na kilo váhy ktorú chcete a tuk zvyšok. Ketoza nefunguje ak je veľa bielkovín menia sa na glukózu a môžete mať zápchu bez dostatku tuku. Je to náročné lebo robíte opäť dookola omielanych diét, pridávate tuk treščia pečeň je fajn, makrela pre mna je to súper po rokoch diét počítania kalórií , kardia na hodiny sa konečne ručička váhy posunula paradoxne ked som zjedla slaninu a maslo. Cítim , že telo je výživene, nechty , vlasy, pleť, skvelý spánok žiadne tráviace ťažkosti. Mentálna pohoda a výkon, prestala mi byť zima, dávam do kopy hormóny štítnej žľazy po rokoch obmedzovania

76california
17. feb 2022

@zuzanagarelova
aky chlebik pecies, prosim ?

zuzanagarelova
18. feb 2022

@76california máš 12bielkov a pridas protein s vaječného bielka, viny kameň, želatínu prášok, soľ a miešame do tuhého snehu potom vlozis do formy vymastíš a pečieme.

krevetka
autor
21. feb 2022
jurajcoach
12. mar 2023

Áno, ja držim carnivore stravu a je to najlepšie rozhodnutie čo som mohol zatial urobit čo sa týka stravy

lucufuk
3. feb 2024

@krevetka je to typ stravovania príklad pri rakovine žalúdka, čriev alebo crohnova choroba čriev, zápalové ochorenia tráviaceho traktu a podobne diagnózy... zdravý človek čo oberá svoje telo o dôležité mikro a makro živiny, vitamíny, minerály a rôzne telu prospešné látky je blázon 🤪 základ fungovania organizmu je zdravá pestrá vyvážená strava, učili vás to všetkých aj na základnej škole... pokiaľ chcete chudnúť tak to sa rieši cez kalorické tabuľky nie carnivore

mirecko000
18. aug 2024

@suzie26 a to ako si na to prišla

Strana
z2