icon

Chcem byť fit do leta 2015

lucianka222
27. sep 2014

Milé maminy. Ja idem do toho určite. ale bola by som rada, ak by sa pridali maminky, ktoré to s cvičením a s chudnutím myslia vážne a chceli by sa pridať... Spolu nám to pôjde ľahšie 🙂 Teda mne určite veľmi pomôže hlavne psychicky... Ja potrebujem dať dole tých 15-20kg. Takže? Kto do toho pôjde so mnou?

ivka976
29. sep 2014

@najmama co bojis ziadna ostuda ,jasne ze nebudem nikomu ukazovat tvoje fotky len dcera mi tu nakukla ,a ze ved tu tetu poznam ale ona je teraz chudsia ,tak mas hned kompliment od nej ,Natalia chodi po Sarku do druziny 🙂 a inak ako vaha dnes si sa vazila ci nie ,ja ano mam 79kg vcera som mala o pol kila viac tak som rada🙂))ze to ide dole🙂))

majdulienka
29. sep 2014
Používateľ majdulienka je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od majdulienka.

tak ako hovorite baby.. ja uz makam od leta! 🙂

ivka976
29. sep 2014

@mia501 dobre ranko aj tebe ,no ja som mala na ranajky chlieb s vajickovou pomazankou a na obed si dam varene zemiaky a karfiolove placky a poobede este neviem na co dostanem chut🙂))

katarina789
29. sep 2014

@lucianka222 mozem sa k Tebe pridat tiez potrebujem podporu .. a spolu kg pojdu lahsie dole

lubica137
29. sep 2014

Aj ja sa pridám 😉

ewellina
29. sep 2014

@adkat13 Trošku som si o tom teraz pozrela na nete. Ako dlho to už cvičíš? Zaznamenala si aj nejaké výsledky? Zaujalo ma tam to, že je tam treba minimum času, lebo sa zapája čo najviac svalov pri jednom cviku.
Treba okrem jednoručných činiek ešte niečo?

p_etrisha
29. sep 2014

@ivka976 nejedavam...ked ryza,tak rizoto,zemiaky vobec, ked cestoviny,tak s omackou...Inaj maso a zeleninka...Tofu,kuskus, soja 🙂
@idris tak to sme podobne...Teda pred tehu som schudla 12 kil,dovtedy hroooza...A teraz mam tu vahu,co som mala pred schudnutim...Cize este 10kil mi chyba na predporodnu 😀 Ale dam to!

ivka976
29. sep 2014

@p_etrisha lebo som niekde citala ze ked sa vynechavaju prilohy ze je vecsia chut na sladke 🙂 no ja chcem tiez vyskusat tofu este som ho nejedla ,poradis mi ako si ho pripravujes? 🙂

p_etrisha
29. sep 2014

@ivka976 uplny top je tofu pizza, ale ked chces len tofu,tak ja ho nakrajam na kocky a spravim marinadu-oliv olej,koreniny, vzdy ine a v tom naleve opeciem. Alebo som mala aj chilli omajdu z jednoty, ta bola perfektna...To som na oliv.olej dala nakrajane tofu, poprazila a potom dala omacku,trosku sa ohriala a bolo 🙂 Uz su aj s prichutami samotne tofu,tak podla toho 🙂

ivka976
29. sep 2014

@p_etrisha dakujem velmi pekne a este by si mi dala receptik na tu tofu pizzu?

p_etrisha
29. sep 2014

Vajce a tofu zmixujes, das na papier na pecenie na 200 st, na 10 minut predpiect...Potom vyberes,das kecup, cesnak, sunku, zeleninu,posyper pizza korenim, na vrch syr a dalsich 20 min pecies

adkat13
29. sep 2014

@ewellina mám odcvičených 8 dní prvého levelu. pozajtra idem na druhý. presne to sa páči aj mne, trvá to necelých 28 minút, čo je úžasné. o to intenzívnejšie to ale je, a ako hovoríš, pri každom cviku sa zapája viac partií (ruky+nohy, brucho+nohy...) takže sa veľmi šetrí čas. okrem činiek (ktoré sa v najhoršom prípade dajú nahradiť fľašami) nepotrebuješ nič. činky sú na začiatok asi najlepšie kilové. odporúčajú sa ešte tenisky (bežecké, alebo iné, určené na šport), aby neboleli kolená. ja zatiaľ tenisky nemám, ale cvičím na hrubom koberci a kolená ma nebolia. ale určite si ich aj tak plánujem zaobstarať. ja výsledky zatiaľ nevidím, myslím si, že to príde až počas druhého levelu, aj keď niektoré baby tu písali, že videli zmenu už po 4-7 dňoch. vážiť som sa prestala, keďže s cvičením pôjde váha dolu oveľa pomalšie, ak vôbec, ale na začiatku som sa odmerala a odmeriam sa potom po odcvičení celého programu. ale myslím si, že výsledky určite budú, ešte som nenarazila na nikoho, kto by povedal, že ich nemal. všetci len chvália 🙂

ewellina
29. sep 2014

@adkat13 Ja som už dlhšie chcela začať s cvičením, ale mám minimum voľného času, tak to bolo pre mňa dosť ťažké. Toto určite vyskúšam. Chodievala som minulý rok aj behať, ale kvôli nedostatku času som prestala. Mne už netreba až tak veľa zhodiť, maximálne 5 kíl.
S tým vážením to netreba preháňať, veď môžu byť dve ženy s rovnakou výškou a rovnakou váhou a predsa jedna má zlú postavu - samý tuk a druhá má peknú postavu - svaly....

ivka976
29. sep 2014

@p_etrisha dakujem velmi pekne za receptik

reni1512
29. sep 2014

pridavam sa 🙂 tiez -15kg

adkat13
29. sep 2014

@ewellina presne tak, váženie je (takmer) nepodstatné. určite sa budem radšej merať a odvážim sa len občas, len tak zo zaujímavosti. tak ak si behávala, tak budeš máš určite lepši kondičku ako ja, možno bude pre teba ten 30DS aj príliš ľahký. uvidíš, ak hej, tak skoč rovno na druhý level, aby si sa zbytočne nenudila 🙂

ewellina
30. sep 2014

@adkat13 No ak človek rok nebehá, tak z tej kondičky veľa nezostane. 😒

adkat13
30. sep 2014

@ewellina to je pravda, ale určite je na tom aj tak lepšie, ako človek, ktorý nikdy nič nerobil 🙂 už si sa do toho pustila?

ewellina
30. sep 2014

@adkat13 Ešte nemám to video.

adkat13
30. sep 2014

@ewellina

https://www.youtube.com/watch?v=1Pc-NizMgg8

ale lepšie je si to stiahnuť napr na ulozto.sk

ewellina
30. sep 2014

@adkat13 Vďaka. 🙂

adkat13
30. sep 2014

@ewellina nie je za čo, napíš potom, ako ti to ide 🙂

ewellina
30. sep 2014

@adkat13 🙂 Ok. Keď to tu takto verejne napíšem, že idem cvičiť, tak je to aj nejaký záväzok. Tak už musím.

terina25
30. sep 2014

Ahojte baby.môžem sa pridať k vám?Tiež by som chcela schudnúť min.10 kg.Ja som prestala jesť od septembra pečivo.A snažím sa si zacvičiť aspoň 2x týždenne - doma.Ale zatiaľ žiadna sláva.Schudla som len 1kg,čo je skoro nič.nerozumiem tomu ☹ jem len obed - v práci,takže to si nemôžem vyberať.A mimo obeda nejem nič resp.len jogurt,príp.ryby,občas kešu oriešky a pod.Nerozumiem tomu,že len tak málo som schudla,keďže sa zatiaľ ,,držím,, a nejem ozaj pečivo a ani žiadne sladkosti.tak nechádpem,kde robím chybu.

ewellina
30. sep 2014

@terina25 Veď práve preto, že neješ, resp. ješ len obed. To sa celý metabolizmus spomalí a tuku budeš mať viac než človek, ktorý je šesť krát denne menšie porcie. Ráno treba jesť viac sacharidov (ovs. vločky), večer tých sacharidov už len minimum, vtedy treba uprednostniť bielkoviny (vajíčka, mäsko, jogurt...)a zeleninku. Piť dostatočne veľa vody.

zdena7327
30. sep 2014

@lucianka222 Ahoj ja som bola minulý rok v súkromke ale tá sa stratila nikto tam nechodí a tým som prestala mať chuť chudnúť za munulý rok som schodla 17-18 kg teraz mám 73,3 kg a chcem este dat tiež dole aspom do tých 10 kg chcem sa konečne cítiť ako žena krásna a pôvabná pre svojho muža aj ked tvrdí že sa mu páčim nieje to pre mna dosť musím sa ja v prvom rade cítiť dobre 😉 možem sa aj ja k vám pridať ?? 🙂

abeata
30. sep 2014

@terina25
...už si si aj odpovedala :o)) : " mimo obeda nejem nič resp.len jogurt,príp.ryby,občas kešu oriešky ".
Papať musíš minimálne 3x denne. Správne veci a v správnom množstve.

denkaajejdeti
30. sep 2014

@lucianka222 Ahojte, pridávam sa aj ja k vám 🙂 . Tiež musím poriešiť postavu a veľa iných vecí, akosi som zlenivela a tak sa snáď namotivujeme spolu 😉 . Cieľom je 50 kg na váhe do 1.júla 2015 😀 , kedysi som sa najlepšie cítila, keď som mala 48kg (mám 164 cm) - bola som plná energie, nič ma nebolelo (ani kĺby, ani chrbát, či hlava,...) a pritom som mala aj rici aj cici 😀 , chcem sa vrátiť k tým super časom.

mamateova
30. sep 2014

@lucianka222 ahoj mozem medzi vas mam 172 a vahu uz ani neviem pri 88 som sa prestala vazit anazim sa chud ut vydrzim 2 tyzdne zhodim 5 kg a potom pev.vola tecie niekde dole brehom som sama bez kamosky kt by ma podporila :( a manzel po nocnej prespu ely den .... a uz mi mali ko co to.naznacil ... ved ie som blba sama viem ako vhzeram dufam ze ma hodite k vam do skupiny a zacneme spolu 🙂 pekny den

csikike
30. sep 2014

@terina25 presne ako baby radia, musis jest pravidelne a treba davat pozor co s cim kombinujes, napr. ovocie a tuky vobec, po ovoci si daj min. 2 hodiny pauzu, zeleninu a tuky mozes, teda tu myslim tukom orechy a semiacka, ovocie kludne mozes cely den, ja jem banany aj 3 kila denne, ked bola melonova sezona, tak som nemala problem zjest 10-14 kilovy melon, nie na posedenie, ale v priebehu dna, a nie je jedno ani ake ovocie kombinujes s inym ovocim